Putinův palác

Martin Koller

27. 1. 2021
Seznam, coby Sorosova hlavní internetová trouba v naší kolonii stále mocně troubí protiruskou propagandu, jako již řadu let. Samozřejmě se opírá o základní pilíř politiky německé EU, kterým je lež (zbývající dva hlavní pilíře jsou korupce a byrokratický teror). Seznam, stejně jako hlavní Sorosova televizní trouba, údajně veřejnoprávní ČT, placená z našich peněz, připomínají slona, který se přežral silně nadýmavého rostlinstva.

Hitem současnosti je nezištná propagace masového očkování některých našich, médii panicky vyděšených obyvatel drahou a nedůvěryhodnou vakcínou COMIRNATY500 (BioNTech-Pfizer). V závěsu následuje podpora Sorosova slouhy Navalného, který působí v Rusku proti zájmům ruského národa. Opakovaně omílanou propagandistickou novinkou Seznamu je údajný Putinův palác. Navalného výmysly mají popudit jak obyvatele Ruska, tak EU proti ruskému vlasteneckému prezidentovi, který je nejvýraznější osobností evropské politiky. Patrně se ho snaží vybarvit do podoby Jelcina, tedy především jeho hrabivé rodiny a likvidátora SSSR Gorbačova, kterého živí Sorosova nadace. Oba se zasloužili o rozpad SSSR a ztráty Ruska, které dosáhly úrovně následků druhé světové války. Je načase zveřejnit základní fakta.

Takzvaný Putinův palác byl postaven v 19. století pro carskou rodinu. Po dlouhé době byl rekonstruován a dostavěn roku 2010. Slouží v současnosti jako sanatorium a nemocnice vojenských veteránů. Je veden jako kulturní památka. Nelze vyloučit, že tam může mít kanceláře i ruský prezident. Vzhledem k rozlehlosti Ruska musí mít víc pracovišť a veteráni jsou mu blízcí. Stejně jako on se zasloužili o ruskou vlast a národ. Americký prezident má rovněž několik pracovišť v rámci USA. Stačí připomenout například Camp David.

Tím se liší od mnohých českých politiků, slouhů cizáků, reprezentantů takzvané pražské havlérky, kteří se moc nehýbají z Prahy, kde se opírají o kamarády z SA (Sorosova Antifa) a SS (Sorosovi Soudruzi, Sorosovi Slouhové, Sorosovi Sudeťáci a Sorosovi Svazáci). Obvykle vysedávají v takzvané pražské kavárně, případně v Allbrightové, Babišově, Bakalově, Hamáčkově a Pavlově Aspen Institutu a hýkají nadšením nad Navalného moudry produkovanými v Sorosově režii na protinárodním Seznamu. Článek vznikl na základě spolupráce s pořadem Casus Belli na Slobodnom vysielači Myjava.