Svět ruskýma očima 596

Zajoch
1. 2. 2021 Outsidermedia

Nazpět do roku 1937 nebo vpřed do roku1984? * Otazníky kolem smrti Benjamina Rotshchilda dne 15. ledna * Putinův „palác“ * Nazpět do roku 1937 nebo vpřed do roku 1984?


V USA se stupňuje velká demokratická čistka


Dmitrij Minin
24. ledna 2021

V současné Americe se děje mnoho podivného. Je možné popsat to v termínech filozofické postmoderny, jestliže se v životě podivně proplétají pouhé kalkulace, úmysl prospět a naprostá iracionalita, poslední úspěchy sociálního inženýrství a archaické prvky. Zároveň s tím se ničí tradiční představy o morálce. Obecně jde o situaci, která byla v předvečer pádu Babylonské věže.

Nyní začali vítězové amerických voleb s čistkou svých oponentů ve všech společensky významných strukturách. Demokraté si zřejmě uvědomili, že to, co slíbili voličům, nemohou splnit. Je tedy možno čekat pokusy o společenský revanš. Aby se mu předešlo, je potřeba poraženého rivala „dorazit v jeho doupěti“. Je to cítit represemi z roku 1937 v Sovětském svazu či antiutopií z Orwellova románu 1984.

Demokraté zahájili v Kongresu USA jednání o „Zákonu o prevenci vnitřního terorismu“, který připomíná Patriot Act, který po 11. září 2001 v zemi silně omezil svobody.

Takové prevenci by měli být podrobeni všichni zjištění účastníci výstupu 6. ledna na vrch Kapitol, ač většina z nich byla jednoduše jen zvědavá. Nový zákon bude asi moci potrefit libovolného stoupence Trumpa. FBI a zákonodárci žádali Facebook, aby poskytoval údaje o uživatelích, kteří se zúčastnili vpádu do Kapitolu. Podle Forbesu byl například u obyvatele New Yorku Kellyho vydán příkaz k přístupu na jeho facebookový účet a byly nalezeny fotografie potvrzující jeho účast v útoku na Kongres. FBI si vyžádala jeho dopisy, IP, telefonní číslo a emailovou adresu. Podle analýzy programem Extremism (Univerzita George Washingtona) měly sociální sítě co do činění v 78 % případů trestných činů týkajících se vyšetřování akcí na Kapitolu.

Zvláštní pozornost je věnována informačním zdrojům, na kterých hospodaří demokraté. Ti se zaměřili na stoprocentní kontrolu mediální sféry, což jim umožnilo libovolně vykreslovat realitu. Ne náhodou bylo mezi prvními činy Bidena odvolání Michaela Packa, šéfa Agentury USA pro globální media. Jemu byly podřízeny všechny státní orgány vysílání, včetně tak všestranného gigantu, jakým je Hlas Ameriky. Byl odvolán i ředitel Robert Reilly a jeho zástupkyně Robbinsová. Tyto mnohojazyčné společnosti nebyly žádnými stoupenci Trumpa, jenom chtěly být neutrální ohledně domácího dění a nechtěly hlavu státu před jinými zeměmi představovat ve špatném světle. Jenže to je dnes málo. Musí se stoprocentně podřizovat jedné ze znesvářených stran.

Televizní kanál CNN navrhuje dívat se na Trumpovy stoupence jako na lidi s psychickou úchylkou, kteří se podřídili vůdci sekty. Uspořádali speciální vysílání – besedu s psychiatrem, odborníkem na sekty Stevenem Hassanem, který má osobní zkušenosti s pobytem v totalitní církvi reverenda Moona a je autorem práce „The Cult of Trump“. Šéf CNN chtěl v první řadě vědět „jak vyléčit lidi“ loajální bývalému prezidentovi. Podle názoru Hassana vtáhli tyto lidi „lstí do autoritativní politické sekty“. Oni „radikálně změnili osobnost, což je v psychiatrické literatuře nazýváno disociální porucha“ (čisté déjà vu). Hlavním úkolem celé Ameriky je nyní „odstranění programu autoritativního vůdce, to je deprogramování, protože jsme všichni na sobě zakusili negativní vliv Trumpa. Hassan promluvil o svém úmyslu vystoupit se svým doporučením v Kongresu. Řekl, že „opravdový potenciál k deradikalizaci budou mít ti, kteří milují současné členy Kongresu a váží si jich.

Dosud se situace v USA rozvíjí spíše podle scénáře z Orwellovy antiutopie 1984. V roce 1949, když byl román vydán, byl přiřazován k sovětské realitě, ale ukázalo se, že platí pro všechny časy a všechna společenství. Orwell byl občan Británie a musel vidět, kam spěje anglosaská civilizace.

Všechny atributy tohoto dystopického románu jsou v dnešní Americe vidět. Existuje Kongres, který vyžaduje lásku a poklony. Vševidoucím Velkým Bratrem jsou vládci sociálních sítí podporovaní mocí tajného státního programu PRISM. A odkrývání „myšlenkových deliktů“ s následným „léčením“ mozků a „pětiminutovky nenávisti“ k vnějším i vnitřním nepřátelům na hlavních televizních kanálech a „mládežnický protipohlavní svaz“ s oslavováním transgenderovosti a mnoho dalšího.

Samozřejmě, že Trump velké sympatie u Rusů nevyvolává, nemají důvod ho milovat, ale na Rusi je odedávna zvykem soucítit s člověkem, který je obviňován ze všech možných zločinů. Trumpa cílevědomě a energicky proměňují na „obětního beránka“ a nakládají na něj hříchy „lidu zvoleného bohem“ a vyhánějí jej do „floridské pouště“. Bez Trumpa jsme přece čistí a můžeme začít nový život. Předvěcí Židé tento postup nejednou v jejich poušti využívali, ale výsledek nebyl dosti přesvědčivý. Potom se musel hledat nový beránek a všechno opakovat od začátku. Není důvod předpokládat, že úspěchy Bidena a jeho přátel kopírováním starozákonní zkušenosti předčí pradávný vzor.

Převzato z Fondsk.ru

***

O smrti jednoho z Rothschildů a některých konspirologických verzích


Valentin Katasonov
29. ledna 2021

Bankéř baron Benjamin de Rotshchild, syn Edmonda de Rothschilda, zemřel 15. ledna 2021 v rodinném sídle ve Švýcarsku ve věku 57 let. Jeho otec byl významnou osobností klanu, vedoucí švýcarské větve, ve významu třetí po větvi anglické a francouzské. Benjamin jej nahradil po jeho smrti a začal spravovat aktiva v částce přes 175 miliard USD. V době smrti se odhadovalo jeho jmění na jeden a půl miliardy dolarů. Ve srovnání s nejbohatšími lidmi světa je ta částka skromná, v roce 2019 byl v seznamu Forbes na 1349. místě, ale často byl označován za nejvlivnějšího člověka světové finanční elity. Důvodem je, že Rothschildové nechtějí být na světle, významná část jejich majetku je skrytá.

V roce 2007 došlo ke sloučení aktiv francouzské a britské větve rodiny, prý zásluhou Benjamina. Ošklivá historie se pojí s bankrotem wallstreetské banky Lehman Brothers v roce 2008, kde také figuruje jméno Benjamin. Krach banky spustil světovou finanční krizi.

Benjamin zasahoval i do politiky. Francouzský prezident Macron je chráněncem Rotschildů. Existuje domněnka, že zvláštní zásluhu na jeho jmenování prezidentem má právě Benjamin.

Za pozornost stojí dvě „rodinné“ zvláštnosti členů klanu a mlha, která halí historii jejich smrtí. Příčiny jsou dvě. Za prvé jsou to úklady o život vedoucích figur klanu ze strany konkurentů a politických oponentů. Za druhé je to hrubé a opakované porušování „vnitřních ustanovení“ rodiny členy klanu. Vnitřní ustanovení bylo vypracované zakladatelem klanu Mayerem Amschelem Rotshchildem žijícím mezi lety 1744 až 1812. Výsledkem toho může být přijetí rozhodnutí o popravě na rodinné radě.

Jedna z nejvýznamnějších smrtí byla smrt Amschela Rotshchilda v roce 1996, žijícího mezi lety 1955 až 1996, syna známého barona Victora Rotshchilda (1910 až 1990). Amschel byl nalezen 8. července v koupelně svého pokoje v hotelu Bristol v Paříži. Podle oficiální verze šlo o sebevraždu. Oběsil se na svém opasku. Mediální magnát Rupert Murdoch nařídil redaktorům a vydavatelům ve světě, aby o věci pomlčeli. Média se omezila na krátké zprávy o sebevraždě. Výsledky policejního vyšetřování dosud zveřejněny nebyly.

Rovněž podezřele vypadá smrt Benjamina. Byl v nejlepších letech a na zdraví si nestěžoval. Jeho smrt má různé verze. Skoro všechny vycházejí z toho, že jde o vraždu a většinou se uvažuje o spojení s událostmi v USA. Podle jedněch byl Benjamin a všichni Rotshchildové stoupenci Trumpa. Baron měl být zabit příznivci Bidena a představiteli Deep State. Jiným se naopak jeví, že Rotshchildové podporovali Bidena a Benjamin byl jedním z hlavních utajovaných pomocníků demokratického kandidáta (pomoc byla finanční). Informací je příliš málo. Ohledně kandidátů na amerického prezidenta nebyla mezi Rotshchildy jednota. Je možno předpokládat, že jejich hlavním cílem bylo oslabení Ameriky. K tomu se hodí rozviklávání situace pomáháním jak demokratům, tak republikánům.

Skoro všichni Rotshchildové tají své vztahy k Trumpovi i k Bidenovi. Jedinou výjimkou byla Lynn de Rotshchildová, která v roce 2016 otevřeně podporovala Clintonovou.

K pochopení vztahu Rotshchildů k Americe může nejvíc přispět Jacques Attali. Je to jejich hlásná trouba. V knize Krátká historie budoucnosti rozdělil události blízkého půl století do pěti etap. První je oslabení Ameriky a ztráta jejího postavení supervelmoci. Poslední etapa je zřízení světové vlády (kde veškeré funkce přirozeně patří Rotshchildům).

Mladý Attali navrhl v roce 1979 použít pro přechod na nový světový řád „mediální argumenty“. V roce 2009 oslavoval na stránkách L’Expres nástup virové pandemie.

Je dost známek pro skutečnost, že se Rotshchildové nepřímo podíleli na přípravě globální provokace s virem COVID-19. Obálku novoročního čísla z roku 2019 časopisu The Economist, který je součástí impéria Rotshchildů, bylo možno rozšifrovat jako náznak přicházející virové pandemie. Na obálce byli čtyři jezdci Apokalypsy. Jezdec, který je považován za „mor“ byl zobrazen s korunou (koronavirus), jezdec „válka“ připomínal americkou Sochu svobody a jeho tvář kryla zdravotnická maska.

Je možno předpokládat, že zemřelý (zabitý?) se účastnil operace COVID-19. Píše o tom jeden ze zkušených konspirologů Benjamin Fulford, který 18. ledna ve své stati ——Časová osa budoucnosti světa bude zvolena tento týden——- představil sken patentu na PCR, registrovaný jedním z členů klanu, Richardem Rotshchildem. Patent byl zaregistrován tři a půl roku před začátkem hysterie kolem koronaviru. Fulford má po celém světě své informační agenty. Mezi informace patří i tajný dopis britské rozvědky MI6 rozeslaný tajným službám spojenců. V dopise se naznačuje, že se ve světě připravuje globální speciální operace v oblasti veřejného zdravotnictví s cílem, kterému nerozumějí ani Angličané. Poukazuje se na patent Richarda Rotshchilda jako na jeden ze znaků připravované provokace.

Podle Fulforda je možno rozšifrovat COVID-19 jako Cerificate of Vaccation Identification (Osvědčení o identifikaci vakcinace 2019). Operace COVID-19 měla startovat v roce 2019, ale byla opožděna. Z rozšifrovaného názvu podle Fulforda vyplývá, že akce měla skončit masovou vakcinací a všeobecnou digitální identifikací lidí. Na financování operace COVID-19 se podle Fulforda podílejí MMF, Světová banka a Banka pro mezinárodní platby.

Odborníci dali vědět, že mezi vedoucí MMF Georgievou a Benjaminem Rotshchildem bylo neviditelné spojení. Byla to neteř první manželky Benjaminova otce – Edmonda Rotshchilda.

Světová banka dávala své prostředky na realizaci programu Boj s pandemií COVID-19. První fáze programu má trvat 5 let, do roku 2025.

Shrnutím fakt dochází Fulford k následujícím závěrům. Za prvé se Benjamin účastnil přípravy současné speciální operace COVID-19. Za druhé jeho oponenti, konkurenti a partneři nashromáždili dostatek informací o jeho zapojení do této operace. Za třetí k žádnému zabití 15. ledna nedošlo: Byla podnícena smrt na infarkt. Stojí za povšimnutí, že zprávy o smrti barona jsou skoupé, přicházely od příbuzných a pohřeb byl jen ve velmi úzkém kruhu, cizí nebyli připuštěni.

Možná se baron bál, že se operace COVID-19 může zhroutit a on se může ocitnout na nějakém novém Norimberském tribunálu. Možná si spočítal, že jeho partneři nejsou důvěryhodní. Ve skutečnosti možná ani baron nezemřel, ani není zavražděný, ale uznal za lepší zmizet.

Historii Benjamina Rotshchilda ve verzi uvedené Fulfordem přijímám jako pracovní verzi, která mi připadá věrohodnější než jiné. V historii dynastie Rotshchildů se ukazují očividné tendence soustavně připravovat revoluce, spiknutí, války … COVID-19 a Velký reset patří do stejné řady. To všechno má za cíl stát se vládcem světa.

Převzato z Fondsk.ru

***

Je odhalen majitel paláce v Gelendžiku


Alexej Kornějev
30. ledna 2021

Palác v Gelendžiku, který se uváděl jako majetek Vladimira Putina, je ve skutečnosti majetkem Arkadije Rotenberga.

Podle slov Rotenberga se mu podařilo shromáždit množství věřitelů k vybudování hotelu s apartmány. Stavba objektu probíhá už několik let.

Byznysmen vysvětlil: ——-„Dnes už to nebude tajemství, jsem beneficient. Objekt byl dost složitý, bylo potřeba dost věřitelů a mně se podařilo stát se beneficientem. Je to objev, kouzelné místo.“——

Před tím se na YouTube objevilo Navalného investigativní video, v němž tvrdil, že „palác“ v Gelendžiku patří ruskému prezidentu.

Převzato z Pravda.ru