Vládní krize na Slovensku kvůli Sputniku-V

-vlkp-
5. 3. 2021   KosaZostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

Nepochybně registrujete trmu vrmu na Slovensku, která se strhla v okamžiku, kdy premiér Matovič dostal záchvat státnické vize a dohodl z Ruska dodávku Sputniku V v okamžiku, kdy slovenské nemocnice praskají ve švech a  jeho země je po České republice, dodávám s politováním, že se značným odstupem za Babišlandem, koronavirovým rektem Evropy. Takže když nejsou dostupné ty jedině ideologicky správné vakcíny, sáhl po  vakcínách s ideologicky závadným rodokmenem. Aby zachránil životy slovenských občanů.

(Na snímku slovenský premiér Matovič přebírá ruskou vakcínu Sputnik-V z vojenského speciálu)



Výsledkem je těžká vládní krize. Kdy platí, že čím má nějaká vládní partaj méně poslanců, tím větší vlny dělá. Jak Kiskovým pohrobkům, tak zjevně i  Sulíkově asociální skvadře je koronavirus a  jeho dopady naprosto egál. Hlavně ta správná ideologie a „solidarita“ s našimi partnery. Až třeba do posledního Slováka!

Chystal jsem se o tom napsat článek. A  pak mne jeden z kosířů upozornil na skvělou miniaturu na slovenském portálu Hlavný denník.sk Lépe bych to nedal, tak proč to nepřevzít?

Ještě dodám drobnost:

Včera jsem vydal českou hitparádu posledních dnů nejdementnějších výroků českých politikářů na téma covid 19.

Nyní do ní, naprosto zaslouženě, přidám hysterický a  šílený výlev slovenského ministra zahraničí Korčoka, když se dozvěděl o dovozu Sputniku V:

„Je zjevné, že tato vakcína už není jen vakcínou, je to nástroj hybridní války. Tento politický nástroj nás rozděluje doma, rozděluje nás v zahraničí. Prostřednictvím tohoto nástroje se vykresluje EU jako něco, co selhává,“

Takže hybridní válka a  nikoliv vakcina? A  ona EU ohledně obstarávání vakcín neselhala?

Už jsem to na Kose psal – kdysi Jiřina Šiklová prohlásila, že je lépe se mýlit se Spojenými státy než mít pravdu s Ruskem. Idioti jako Korčok ten blábol dostali na úplně jiný level. Na výrok

lepší zhebnout s USA/EU než si zachránit život ruskou vakcínou! 

Podobné hlášky jsem slýchával jako malý v  době nejkrvavějších 50-tých let. Netušil jsem, že v závěru svého života to uslyším opět.

Jestliže se na Slovensku rozpadne vláda, kde ministerstvům šéfují takovéhle lidské zrůdy, myslím, že si pod Tatrami zhluboka oddychnou!

Ne, Igor Matovič, při plném despektu k jeho „výkonům“, ani náhodou není, ani zdaleka, ten největší trulo na slovenské politické scéně! Remišová, Korčok a  další mají daleko větší záchvaty šílenosti. Navíc se silně vražednými sklony!

A nakonec čerstvá informace z ruských zdrojů. Jestliže Sputnik V  se stará o takovouhle politickou demolici na slovenské politické scény, tak si troufnu říci, že následující oznámení z ruských zdrojů o zcela nové vakcině MIR 19 tam, ale i  u všech českých Korčoků a Remišových – například takový senátor Fischer, který včera poslal Zemanovi otevřený dopis, který si s Korčokem v ničem nezadá, z něhož vyjímám

nepochybně dostanou akutní záchvat politické úplavice. Se všemi průvodními jevy!

MIR 19 má zajistit dlouhodobou ochranu organismu 10 – 15 let po očkování …

В РФ появится супервакцина, защищающая от Covid на десятилетия | В России | РЕН ТВ (ren.tv)

Součástí je propagační video s Putinem, kde se občan RF dozví, že když vše půjde po plánu mají do konce roku hotovo …

Dodáno dalším z kosířů.

Nezbývá než použít klasickou filmovou hlášku – to zas bude v  álejích nablito!

No nablito? Když mluvím o hrozící epidemii politické úplavice? I já musím ten výrok upravit – to zas bude v  álejích … Určitě ne nablito, však vy víte co. A nikoliv v  álejích, nýbrž na českém a slovenském politickém internetu!