Němci „podpořili“ českou vládu. JEDOU SI DO MOSKVY PRO VAKCÍNU SPUTNIK V A ZAKÁZKY ČESKÝCH FIREM. Češi díky zaprodaným vládním gaunerům můžou jen čumět

Milan v Němcku

23. 4. 2021  ČeskáVěc

Západní spojenci údajně podpořili “českou” vládu v konfliktu s Ruskem. Nezůstalo ale jenom u slov, 6 německých spolkových zemí (bývalá NDR a Bavorsko) se rozhodlo nakoupit ruskou vakcínu Sputnik V proti koronaviru bez ohledu, zda jí schválí odloučené pracoviště západních farmaceutických firem Evropská zdravotnická agentura (EMA). Další spolkové země o ruské vakcíně rovněž uvažují, ale zatím se tam vede ideologický spor o “zlého Rusa”. V Německu je letos supervolební rok a očekávají se velké otřesy na politické scéně, dokonce se mluví o vítězství Zelených ve spolkových volbách a politici se snaží vetřít do přízně voliče tím, že pomohou ukončit nekonečné korona lockdowny pomocí plošného očkování.

Některé spolkové země jako třeba Sasko dokonce vysílají do Moskvy vrcholnou politickou delegaci v čele s ministerským předsedou Michaelem Kretschmerem včetně zástupců opozici AfD, která má nákup vakcíny projednat, Bavorsko si již dokonce objednalo 2,5 milionu dávek vakcíny. To vše přesto, že spolková vláda se staví k ruské vakcíně odmítavě.

Jenže předáci spolkových zemí nemají na vybranou, korona propagandou zblblé obyvatelstvo touží po vakcíně, ale po řadě úmrtí po aplikaci nových experimentálních vakcín od firem Pfizer, Moderna, ale i Astra Zeneca se těch oficiálních bojí. Ruská vakcína je navíc vakcínou vyrobenou tradičním způsobem a tak se jí německé obyvatelstvo tolik nebojí.

Němečtí politici k tomu navíc dostanou “dárek”. Rusko určitě za “vrbětickou provokaci” uvalí sankce na podnikání českých firem v Rusku. České firmy tam přijdou o rozsáhlé zakázky a jejich místo pohotově obsadí německé strojírenské a potravinářské firmy. Čechy tedy budou nadále očkovat podivnými vakcínami ze spřáteleného západu (ruskou nyní “česká” vláda ostentativně odmítá) a ještě mnoho z nich přijde kvůli ztrátě ruského trhu o práci.