Pokusily se USA zavraždit jenom Lukašenka? (VIDEO)

The Saker

23. 4. 2021  TheSacer 

Úžasná zpráva na konci týdne: Prezident Lukašenko prohlásil, že Biden vydal rozkaz zabít ho při puči organizovaným CIA, píše blogger Saker..

Nyní všichni víme, že Lukašenko říká nejrůznější věci, z nichž mnohé jsou falešné nebo prostě hloupé. Až na to, že to všechno potvrdila ruská FSB! Podle Rusů společná operace (běloruské) KGB a ruské FSB odhalila spiknutí brzy a Rusové sledovali celou operaci, dokud neměli dostatek důkazů k zatčení všech spiklenců. Rusové mají nejen videa z jejich schůzek, ale také nahrávali jejich videokonference přes Zoom .

Na rozdíl od USA / Velké Británie a dalších ruská FSB neřekla, že si byla „jistá“, že je „vysoce pravděpodobné“, že k této operaci došlo. Vydali všechny záběry ze schůzky spiklenců v Moskvě, která to všechno potvrzuje.




Člověk, který takové operace nezná, by mohl být zmaten tím, proč se toto setkání konalo v Moskvě, a ne ve Varšavě nebo Rize. Existuje několik důvodů:

  • Mezi Běloruskem a Ruskem existuje prakticky otevřená hranice, která tvoří „jednotný stát“, a pro (domnělé) běloruské zrádce (z armády) není nic jednoduššího než naskočit do auta a dostat se do Moskvy.
  • Používání Varšavy nebo Rigy by dramaticky snížilo to, co CIA nazývá „věrohodnou popíratelností“ pro USA a NATO.
  • Ano, setkání v Moskvě bylo sice hloupé, ale o nic hloupější než neúspěšný americký puč vůči Madurovi, kdy USA udělaly přesně to, co se pokusily udělat Lukašenkovi.
  • Hlavní spiklenec, velmi známý aktivista proti Lukašenkovi, je dvojnásobný běloruský a americký Američan a jeho přesun do Minsku by byl velmi nebezpečný.
  • V neposlední řadě běloruská KGB působí ve velmi přísně kontrolované běloruské společnosti, zatímco ruština je otevřená a liberální společnost, takže si člověk mohl (mylně) myslet, že schůzka v Moskvě by byla lepší myšlenkou.

Zajímavý příběh, že?

Také, pokud vás zajímá, zda je věrohodné, že FSB zachránila Lukašenka – připomenu vám, že to byli Rusové, kteří zachránili Erdogana před USA podporovaným pučem, který měl zahrnovat i Erdoganovu vraždu (Turci to prakticky několikrát veřejně přiznali ).

Ale bude to ještě lepší!

Jakmile vyšlo obvinění z plánu CIA zavraždit Lukašenka pučem, udělali to, co vždy: popřeli to proti všem důkazům a vytvořili obrovské rozptýlení: americká kolonie známá jako „Česká republika“ prohlásila, že výbuch skladu zbraní v České republice v roce 2014 byla ruská sabotáž zahrnující…… počkejte…… „virbl“… stejný Petrov a Boširov, které Spojené království obvinilo z otravy Skripalových!

Přátelé, Češi tento příběh zveřejnili JEDNU HODINU po běloruských zprávách! Jedna hodina, vážně!

Češi okamžitě vykázali 18 ruských diplomatů a Rusové to oplatili vyhoštěním 20 českých diplomatů, přičemž pouze 5 zůstalo v Moskvě.

Mimochodem, oficiální české vyšetřování v roce 2014 dospělo k závěru, že výbuch byl způsoben nedbalostí, nikoli sabotáží, ale koho to zajímá? Nakonec se podívejte na tato obvinění, všechna tak neprokázaná a tak hloupá jako toto: ( částečný seznam bez zvláštního pořadí)

  • Rus napadl Donbass
  • Rusko sestřelilo MH-17
  • Rusko se pokusilo otrávit Skripalovy
  • Rusko zavraždilo Berezovského
  • Rusko se pokusilo otrávit Litveněnka
  • Rusko se pokusilo otrávit Navalného
  • Rusko zavraždilo Borise Němcova
  • Rusko zavraždilo Politkovskou
  • Rusko se pokusilo otrávit Juščenka
  • Rusko zasáhlo do dvou (!) amerických prezidentských voleb
  • Rusko hacklo počítače DNC
  • Rusko zaplatilo Afgháncům za zabíjení amerických vojáků
  • Rusové sestřelili letadlo polského prezidenta nad Smolenskem
  • Rusové se pokusili zorganizovat puč v Černé Hoře
  • Rusové organizovali hnutí za nezávislé Katalánsko


Opakuji, žádné, ŽÁDNÉ z těchto obvinění nebylo nikdy prokázáno nebo dokonce opodstatněno. VŠECHNA tato obvinění jsou založena pouze na domněle nepopiratelné důvěryhodnosti západních speciálních služeb.

A samozřejmě západní „ruští odborníci“ tento nesmysl plně podpořili (hej, za to jsou tito takzvaní „experti“ placeni; jako někoho, kdo kdysi byl členem IISS, znám tyto „experty“ a jejich “odbornost” dost dobře – dokonce jsem rezignoval z IISS na protest proti jeho úplné podřízenosti americkým protiruským vyprávěním). A lidé, kteří si říkají „demokraté“ a lidé schopní kritického myšlení, přijmou všechny tyhle nesmysly bez jakýchkoli pochyb. Dokonce ani nevidí, jak ubohé a bezradné ve skutečnosti jsou …

Češi (a jejich američtí mistři) tedy vedou dobře nacvičenou a „bezpečnou“ stopu, protože všichni vědí, že západní publikum je plně zvyklé slyšet následující:

„Obviňujeme Rusko z X, říkáme, že naše speciální služby mají důkazy, ale žádné nepředložíme;” pokud jde o západní média, budou samozřejmě důvěřovat západním speciálním službám, protože jsou „demokratické“, a proto „důvěryhodné “.

Další trik, který Češi v tomto případě použili, je tento: prvního dne oznámíte urbi et orbi, že „brzy zveřejníme všechny nezvratné důkazy, které máme“, a poté jednoduše prohlásíme, že to nelze, protože je důležité neukazovat Rusům důkazy o jejich vlastní, údajně ruské operaci. Pokud jde o západní tisk, samozřejmě na to jednoduše zapomenou a pokračují v dalším ruském příběhu.

Je to prostoduché, ale u ovcí, s nimiž se západní režimy potýkají, je to také efektivní.

A konečně, když jste opravdu zoufalí, můžete se spolehnout na to, že MI6 běží na Bellingcat, aby získal své „důkazy“.

A opět západní ovce „to všechno spolknou“, s chutí a chutí!

Přesto obvinění dvou stejných domnělých agentů GRU Petrova a Boširova ukazuje, jak zoufalí byli Češi, když uvařili nějaký příběh doslova přes noc. Nyní vypadají hloupě při jakémkoli vysvětlení tak masivní a upřímně povedené legrace.

Budou se nyní lidé v České republice bouřit v rozhořčení proti naprostému idiotství svých vůdců? Ne, samozřejmě že ne. Koneckonců, žijeme v post-pravdě (a, řekl bych, post-logickém) světě, kde je důležité pouze řídit se heslem SS „moje čest je věrnost“ a slepá poslušnost vůči mistrům dne.

FSB překazila převrat v Bělorusku a zavraždění Lukašenka

A co USA v tom všem? Byl by „Biden“ opravdu tak hodně šílený, aby se pokusil zavraždit cizího vůdce?

No, jak rád říkám, minulé chování je nejlepším prediktorem budoucího chování, že? Kolik zahraničních vůdců CIA ve skutečnosti zavraždila a kolik se pokusila zavraždit nebo ne? (Poznámka: Někdo by měl porovnat počet zahraničních vůdců zavražděných USA a SSSR. Jsem si jist, že srovnání by bylo šokující a velmi výmluvné). A co oficiální vražda generála Sulejmániho (připustil Bílý dům)? Nebyla tato operace mnohem nebezpečnější, než použít místní obyvatele k pokusu o atentát na oslabeného a angažovaného vůdce jako je Lukašenko?

Takže, řekni mi: Skutečný příběh nebo „ruská dezinformace“? ptá se Saker.

PS: V případě, že se divíte, Rusové se hystericky smějí a škrábají se na hlavě nad tím, co se ve světě stalo s jednou civilizovanou západní společností.

PS: mimochodem, ruská FSB také zatkla konzula Ukie v Petrohradě v okamžiku, kdy dostával utajované informace od toho, co považoval za agenta. Bude vyloučen. Byl to skvělý víkend pro FSB – za tuto dobrou práci bude rozdáno mnoho medailí.

AKTUALIZACE 1 : Maria Zakharova, hlavní mluvčí ministerstva zahraničí, nyní vše oficiálně potvrdila v ruské televizi.

UPDATE 2 : Kreml právě potvrdil, že Putin a Biden diskutovali o tomto tématu během své telefonní konference.


UPDATE 3: Miluji západní média, ani slovo o převratu, všechno o české pohádce.