Vlkovy “Otázky kolem Vrbětic” v pořadí VI.

-vlkp-
3. 5. 2021 KosaZostrsa čili vlkovobloguje.wordpress.com/

Nemohu si pomoci, i dnes to je zase o Vrběticích. Pokud jste názoru, že už je to otravná nuda, nepochybuji, že svůj názor po přečtení tohoto dílu, rychle změníte! A já mohu zapomenout na to, že by Vrbětice V. se staly dernierou tohoto seriálu Kosy. Dokladem je dnešní VI. pokračování a  to už je mi jasné, že určitě vyjde nejméně ještě díl VII. Ale opakuji, dnes vás nuda rozhodně nečeká. V žádném případě.

Začnu trochu ze široka a vrátím se nejprve k

Otevřený dopis poslanci Pavlu Růžičkovi /ANOšéfe!/

jenž vyšel na Kose 27.dubna. Kde, jak víte jsem reagoval na facobookový status poslance parlamentu Růžičky (ANO), člena dvou zásadních výborů PSP pro vrbětickou kauzu – bezpečnostního a  pro obranu, a podrobil jeho argumentaci konfrontaci s tím, co lze nalézt na otevřených zdrojích ohledně jeho tvrzení.

30. dubna následoval na Kose další díl Vrbětic, konkrétně V., jehož součástí byl přetisk mailu , jenž mi v  reakci na onen Otevřený dopis poslal jeden z čtenářů Kosy. Pro jistotu jej zopakuji. Má to zásadní význam.

že jeden z čtenářů Kosy pane poslance kontaktoval a přeposlal mu ten Otevřený dopis. Připomenu jak zněl jeho nanejvýš slušný mail:

Žijeme v Lounech. Čtu zajímavé weby. Ten Váš k nim také patří. V Lounech má kancelář poslanec Růžička. Váš otevřený dopis jsem mu s radostí poslal. Moc nadšeně mi neodpověděl. Děkuji za Váše názory a posílám Vám z Loun pozdrav. Mám návrh. Zorganizovat diskuzi s p. Růžičkou. Z očí do očí. Oslovím ještě další lidi s naším názorem. On ať si přivede koho uzná za vhodné, třeba Koudelku. Pozvu reportéra regionální TV, nebo Martinu Kociánovou. Prosím o Váš názor a případně návrhy.


Byla tam i moje odpověď- že dialog rád podstoupím a  jako ideální technické, beznákladové řešení jsem navrhnul Hodinu vlka na Slobodném vysielači.
V závěru minulého týdne se posluchač opět ozval. S tím, že pan poslanec Růžička diskusi odmítl. Což není žádné překvapení. Protože nemá smysl můj Otevřený dopis komentovat, neb nemám žádné informace a on je vázán mlčenlivostí. OK. tomu mohu rozumět! Umím si představit, že on opravdu nějakou mlčenlivost v  souvislosti s Vrběticemi podepsal a na otevřených zdrojích, s nimiž operuji já, a které vždy pečlivě DOKLÁDÁM, PÍŠÍ HLOUPOSTI. Není v tom případě mojí chybou, kdyby mne mystifikovali. A já následně vás. To se stát může. Přes veškerou kritičnost z mé strany, abych přesně tomuto zamezil. Proto také operuji a  to nejen u Vrbětic prioritně s prameny, jež v žádném případě nelze považovat za obecně nedůvěryhodné! Naopak – jde o takzvaně vzorová media, publikující vždy jen to, co ověří z několika nezávislých zdrojů. Z těch skládám svoje analýzy. Ale proti omylu není pojištěn nikdo.

Ale abych se vrátil zpět k tomu, co mi sdělil čtenář ,kontaktující poslanc e Růžičku. Jak už řečeno

– přímou konfrontaci poslanec Růžička odmítl
– moje shrnutí a vyhodnocen jeho argumentů na FB nehodlá komentovat, protože to zkrátka nemá s realitou nic společného, jak on ví, na základě neveřejných poznatků, k nimž má přístup.
Prý mu poslanec Růžička výslovně doporučil , jako otevřené zdroje , které jsou nejblíže pravdě o Vrběticích následující dva:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vrbeticim-se-zkouma-i-zemanova-cesta-do-stredni-asie-152470#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=x4JB49XpmVT-202104300609&dop_id=152470&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

https://www.respekt.cz/agenda/bellingcat-a-respekt-vybuch-ve-vrbeticich-byl-soucasti-dlouhodobejsi-operace-proti-ukrajine

A dotázal se mne co jim říkám?

Samotný mail pana poslance prý přeposlat nemůže,neb je opatřen následující douškou:

Nelze nevyhovět čtenáři Kosy, když žádá o prozkoumání toho,co doporučí poslanec sněmovny jako nejblíže pravdě o Vrběticích. Už proto, že jde o  případ , s jakým se ve své 30ti leté historii naše republika ještě nesetkala a nebyla konfrontována. A  to nemluvím o vlastní zvědavosti a touze dozvědět se jak to opravdu bylo a  je.Takže jsem ten červený odkaz hned rozklikl. Objevil se následující článek ze Seznamu.cz.

Kvůli Vrběticím se zkoumá i Zemanova cesta do Střední Asie

a ten mne k napsání dalšího dílu doslova donutil.

Ocituji z něj – pro jistotu formou screenshotů, kdyby náhodou někdy zmizel vůbec, či částečně nebo jej někdo změnil či doplnil, protože takovou reakci,například v důsledku toho, budete číst dále, nelze, ani náhodou vyloučit! Ba právě naopak!

 
 Tohle není celý předmětný článek, stvořený Seznamem.cz a doporučený panem poslancem Růžičkou jako informační zdroj nejblíže pravdě ohledně událostí ve Vrběticích…..

Zopakuji základní údaje v něm obsažené, které mne nejvíce zaujaly a osobně je pokládám za úplně nejtřeskutější! Aniž bych někomu svůj výběr vnucoval. A  jen doufám, že se jím nyní veřejně zblamuji, jako někdo, kdo nechápe čtený text, má těžkou zrakovou i mozkovou vadu:

1 – otec i syn Bernatíkové, takto majitelé firmy IMEX letěli s prezidentem republiky na státní návštěvu Tadžikistánu

2 – tam se, kromě jiného setkali a jednali s velitelem tádžických pohraničních vojsk generálem Rachmonalim

3 – tenhle generál je ve vážném podezření, že je buď přímo agentem GRU nebo loutkou v  rukou GRU

4 – generál Rachmonali je v podezření zejména proto, že poslal do Vrbětic mail, kterým s e domáhal vstupu pro Čepigu a Miškina na falešné pasy

5 – tím pádem je mimořádně podezřelý i  rozhovor obou Bernatíků s  generálem a lze , opět důvodně, předpokládat, že při něm mohla být v detailu řešena vrbětická sabotáž, ba dokonce osobní pomoc obou Bernatíků při propašování sabotérů do areálu. Kvůli vyhození skladů firmy IMEX, vlastněné právě Bernatíky…

6 – v té souvislosti vyšetřující orgány zajímá i t, zda se předmětné schůzky, kde by byla projednána ona sabotáž ÚČASTNIL OSOBNĚ PREZIDENT REPUBLIKY nebo NĚKDO Z JEHO NEJBLIŽŠÍCH SPOLUPRACOVNÍKÚ!!!!!

7 – nepřímo to dokazuje fakt, že druhý sklad -tedy tens číslem 12 explodoval záhy po návratu delegace domů.

8 – o explozi toho prvního se v souvislosti s touto návštěvou nepíše nic.

9 – ani nemůže, proto návštěva Tádžikistánu proběhla mezi 23.-27. listopadem , tedy TÝDNÚ PO TOM, CO VYLETĚL DO POVĚTŘÍ!!!!!!

Čtu tenhle souhrn už asi po osmé, porovnávám jej z článkem, který prý je dle pana poslance Růžičky , který ví daleko více než my, nezasvěcení, doporučen čtenáři Kosy jako veřejný zdroj nejblíže pravdě, a pořád mám problém tomu uvěřit!

Nejen proto, že vyšetřovací orgány zjevně zkoumají jestli takhle náhodou prezident republiky přímo nebo někým z jeho okolí o té sabotáži nevěděl předem, a doslova si zakazuji snad pomyslet na to, že by to snad šlo vykládat i tak, že je vyšetřováno možné podílnictví…. A to prý mám obsesi na Zemana!!!

Ale jde mi především o časovou souslednost!!!!

Kdy že se pohybovali oba ruští sabotéři v ČR? Mezi 10. a16. říjnem!!!

Co bylo cílem jejich mise?

Zničit sklady číslo 16. a  číslo 12. řízenou explozí!!!

Kdy že vybuchl první sklad?

16.10.  !!!

Kdy se uskutečnila návštěva Tadžikistánu, kde ona diverze byla perfecionizována?

Mezi 23. až 27. listopadem  !!!!!

Znovu opakuji – v zájmu klidu a  míru v  duši doufám, že

– nechápu čtený text
– mám těžkou zrakovou i mozkovou vadu
protože jestli nikoliv, musím především odmítnout panem poslancem Růžičkou doporučený text nejblíže z veřejných zdrojů pravdě, jako naprostý blábol a neuvěřitelné selhání redakce Seznamu.cz

Respektive především selhání autora toho blábolu. Ten je dle mého názoru zralý na okamžitý vyhazov z redakce a také na to, že už si v novinářské branži nikde ani neškrtne. A to ani v nějakých Bobkových listech v  Horní Dolní. Nejspíš jste nezaregistrovali, kdo jím je. Nemusíte odrolovávat zpět na původní článek:

Ano, přesně ten Janek Kroupa, který 10. října 2018 tvrdil

Skripal v Česku pomáhal odhalovat ruské agenty, jeho traviči ho tu sledovali, zjistil Janek Kroupa

Ten člověk nezná nejen míru, ale dokonce ani stud.

Seznam.cz potvrdil, jak vypadá ta jediná správná a pravá žurnalistika!!! Ta která je alternativně na hony a  na vždy vzdálená! Za Kosu říkám, že na tohle fakt nemám a mít nikdy nebudu! Něco takového nikdy nesesmolím a kdyby to přišlo od kohokoliv z venku, jako příspěvek pro Kosu, nikdy se to na její stránky nedostane, protože to okamžitě, s velmi brutálním doprovodným komentářem odmítnu!

Nehodlám se nyní ani vozit nijak po panu poslanci Růžičkovi. Předpokládám, že se jen spletl, neb byl právě , po hektickém týdnu v parlamentu, ohledně Vrbětic, prvním čtení zákonu sňatcích stejnopohlavních párů, získávání podpisů pro mimořádnou schůzi sněmovny, kde by se uskutečnilo hlasování o nedůvěře vládě, parlamentní diskusi o covidovém rozvolňování, atd. atd. ve stresu a přepracován, takže dal jen omylem špatný link. Jinak to být nemůže.

Kdybych totiž připustil jakoukoliv jinou možnost, pak by zlé a zlolajné jazyky nepřátel naší republiky a demokracie jako takové, toho jistě okamžitě zneužily a  vytrubovaly by cosi, že ty tajné důkazy nejspíš vypadají tak nějak podobně, jako tenhle článek Seznamu.cz!!! Je-li to nejblíže pravdě. Stejně tak doufám, že Kosu nečte nikdo na spřátelených ambasádách v Praze, protože to bychom se pak o nich dalšího vyhošťování ruských diplomatů v jejich zemích určitě nedočkali!

A na závěr dovětek:

Pro všechny případy jsem požádal čtenáře o důkladnou archivaci mailu pana poslance Růžičky. Nejlépe na nějakém nezávislém úložišti. Pro případ, že by šlo do tuhého. Což nelze vyloučit.