Země neomezené blbosti!!!!

-vlkp
4. 5. 2021   KosaZostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

Jsou země prý neomezených možností. Kde se každý může domoci svého snu a  ten se stává skutečností…   A pak existují země, kde to je všechno naopak! Kde se vyplatí nemít sny, protože zejména ty špatné, míním kategorii děsivý sen zvaný noční můra se stává skutečností – protože jde o zemi neomezené blbosti!

Takovou zemí je, od vypuknutí vrbětické aféry Česká republika a já osobně se stydím za to, že jsem její občan. Podruhé v  životě. Poprvé, když bohužel prezident Klaus ukradl v  Chile, za asistence televizních kamer, protokolární pero, aby ukázal, že jsme zemí kleptomanů, zlodějů a tunelářů a  na jakých základech budoval a  vybudoval Českou republiku! Nikdy nezapomenu na ponížení s  jakým jsem tehdy absolvoval setkání se svými zahraničními šéfy a kolegy. Klaus posléze vše okořenil ještě svou amnestií pro chycené privatizační gaunery a podvodníky.

Nicméně dnes zažívám absolutní a totální Déjà vu!

Seznam.cz, jak už určitě dávno víte, přišel s dalším senzačním odhalením v kauze Vrbětice –

Svědectví: Hamáček chtěl v Moskvě vyměnit Vrbětice za milion Sputniků

kde se píše zhruba toto:

Cesta do Moskvy, kterou plánoval vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD), neměla být kamufláží před oznámením okolností vrbětického útoku, nýbrž snahou vyměnit mezinárodní skandál za dodávky vakcíny Sputnik a konání rusko-amerického politického summitu v Praze.

Své plány podle těchto zdrojů sdělil Hamáček, který tehdy fungoval také jako ministr zahraničí, účastníkům schůzky 15. dubna v kanceláři ministerstva vnitra. Těžištěm těchto plánů měla být nabídka dohody Rusku, v jejímž rámci měla být kauza vrbětického výbuchu v Česku odložena, Rusko výměnou za to mělo dodat milion dávek vakcíny Sputnik V a ruský prezident Vladimir Putin se měl v Praze sejít s americkým protějškem Joem Bidenem.

Schůzky se účastnili velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka, ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Marek Šimandl, ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun, policejní ředitel Jan Švejdar a později i nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Chyběl však zástupce Bezpečnostní informační služby (BIS).

Bubny – virbl prosím!!! Vlastně to je málo, zoufale málo – nechť salvou vystřelí všech asi 20 kanonů Armády České republiky! A nechť s nimi znějí všechny puklé zvony, co jich v téhle nešťastné republice je, aby pomohly vytroubit do celého světa, tak aby i v Patagonii, na Čukotce, v Arktidě i v Antarktidě pochopili, že jsme země neomezené blbosti a totálních debilů.

Nikdo trochu soudný nás a  především naši mediální a politickou scénu jinak zhodnotit nemůže.

Buď Hamáček opravdu spáchal to, z  čeho jej Seznam.cz obvinil a opozice doslova hystericky rozmazává a  pak je největším politický debil, který se kdy v politice na vysoké úrovni mezinárodního významu vyskytl a to nejen v  rámci České republiky. Přesněji – v  celosvětovém srovnání. Co za svůj život, kdy sledují aktivně domácí i zahraniční politiku! Což je, bratru, nějakých plus mínus 60 let!

Nebo je to gigantický komplot, respektive součást gigantického vrbětického podvodu, v kterém hrají hlavní roli určitá vybraná media a opoziční politici. A vše ze zákulisí režírují asi tajné služby?

Abych to precizoval, existují pouze dvě možnosti

1 – lže Jan Hamáček
2 – lže Seznam.cz a  hysterická opozice

Obojí lze nazvat národní tragédií.

Už dávno, v  českých popřevratových poměrech každý trochu soudný občan pochopil, že politika, zejména ta domácí je navýsost špinavá a sprostá záležitost, ale že až takhle a  tak neskonale odporná a smrdutá? Tak to je naprosté novum. Z tohohle smradu a hnusu se prostě musím vypsat… Jiný prostředek, jak upustit páru, mne nenapadá.

Právě začalo uzavřené zasedání Poslanecké sněmovny k  Hamáčkovi. Čtu, že poslancům odebrali mobily a počítače, aby nepořizovali zvukové záznamy….. Odebrali jim také chytré hodinky typu Samsung 2, naprosto mrňavé nezávislé přehrávače mp3, atd. atd.? Ale to je vlastně jedno, v ČR se vždycky všechno stejně vykecá.

Nehodlám čekat na nějaký výstup z  té polotajné šmíry, která se zove uzavřené zasedání. Potřebuji, jak víte upustit páru. Nejlépe tak, že zkusím zvážit, zda je Jan Hamáček natolik hloupý, aby takhle zcela mimořádně bolestivým způsobem spáchal politickou sebevraždu! Svou osobní a také nevratně a nezvratně České strany sociálně demokratické.

Takže nejprve jako vždycky rekapitulace „zjištění“ Seznamu.cz

  • 15.4. zorganizoval Jan Hamáček tajnou schůzku ve své kanceláři
  • účastnil se on sám plus velvyslanec v Rusku Vítězslav Pivoňka, ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Marek Šimandl, ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun, policejní ředitel Jan Švejdar a později i nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Chyběl však zástupce Bezpečnostní informační služby (BIS).
  • smyslem jednání bylo posoudit a připravit už před tím avizovanou Hamáčkovu cestu do Moskvy a  tam dosáhnout handlu, kdy Česká republika utají „ruskou stopu“ ve Vrběticích a  to výměnou za 1 000 000 dávek vakciny SputnikV a k tomu nádavkem uspořádá vrcholný summit Putin – Biden.

Znovu opakuji, pokud na něco takového Hamáček, byť jen na sekundu, pomyslel je naprostý debil! A  to hned z mnoha a mnoha důvodů! Zkusím vyjmenovat ty hlavní:

  • Rusko na podobný handl NIKDY nemohlo přistoupit. Protože by tím přiznalo svou vinu. Vedle toho by si vůbec nemohlo být jisté, že nejde o provokaci, jak ho veřejně před celým světem zdiskreditovat.
  • dovézt milion dávek Sputniku v té protisputnikovské hysterii, co se na Slovensku a  následně v tuzemsku, ohledně jeho zapojení do očkovacího procesu rozjela, kdy šéfová SÚKLu evidentně nehodlá jej ze své pozice ocertifikovat a to za žádnou cenu a  jasně čeká na verdikt EMA, byl jasně politicky kontraproduktivní, protože z kloubů vymklá opozice a  s ní spojené mediální vymývači hlav by z toho, navíc před volbami, uštrikovali vlastizradu! A ten milion Sputniků by skončil ve skladu stejně jako za řekou Moravou. Nehledě k  maličkosti, že v  době inkriminovaného jednání už bylo zjevné, že očkování nabralo tempo, což je podpořeno tentokráte už masivními dodávkami amerických vakcín. Nasazení Sputniku reálně už nebylo třeba a politicky představovalo těžký vlastní gól.
  • pokud obhlédneme od výše zmíněného, vynutit si na Moskvě souhlas s organizací summitu Putit -Biden, jakkoliv by to jistě před volbami představovalo skvělou promotion, nic neřeší. Bez souhlasu Američanů! Držel na ně Jan Hamáček nějakou páku, aby kývli? Odpověď je nasnadě. Vsadil by jen na nostalgii po setkání Obama – Medveděv. Ale Američané by se jistě ptali, proč Moskva souhlasí právě s Prahou! Vlastně hůře! Echo24.cz už druhý den po vypuknutí celé aféry informovalo, že Američané varovali českou vládu, že pokud nezveřejní informace o akci ve Vrběticích, učiní tak sami!!!! A  nyní nic a summit v Praze?! Tůdle nůdle!
  • mimořádně zajímavé je, že na tu konspirativní schůzku nebyl pozván plukovník Koudelka. Na rozdíl od ředitelů zbylých dvou tajných služeb a policejního prezidenta. Přitom právě BIS v  celé vrbětické kauze hraje zásadní roli!!!! Ty dvě zbylé snad ani nepřicmrndávají! Jak si asi tak Hamáček představoval, že Koudelka zareaguje, buď v okamžiku, kdy se o cestě dozví nebo když zjistí, co že Hamáček v Moskvě vyhandloval – podle toho, co nastane dříve?! Že bude mlčet? Když si internetoví vrabci cvrlikají na internetových střechách – viz Echo24.cz nebo iDnes, že BIS, respektive bezpečnostní složky používaly k tlaku na politiky (rozuměj vládní a tedy především duo Babiš -Hamáček) řízené úniky informací do médií, aby je donutily konat podle jejich přání, resp. scénáře!!!! (zvýrazněno redakcí Nové republiky)
  • schůzka s tímto obsahem je nesmyslná už kvůli tomu, co vypátral o časové posloupnosti Petr Kolář z iDnes, co už Kosa 2x prezentovala. Ale přesto to znovu připomenu:

Bezpečnostní složky se evidentně „jistily“ navenek. Paralelně s řešením situace na nejvyšší státní úrovni totiž odněkud zcela prokazatelně unikaly informace do vybraných médií.

Někdy před úterkem 6. dubna se prý šéf BIS snažil na věc upozornit přímo premiéra. Příliš však nepochodil, protože neměl v ruce žádné důkazy a Andrej Babiš se proto věci zdráhal uvěřit. Onoho 6. dubna tak prý znovu přišlo upozornění, že jestli se něco nestane, půjdou ven fotky Čepigy s Miškinem spolu s oficiálním vyhlášením pátrání po nich. Což mohl být problém, protože by si mohl kdokoli pospojovat, po kom a proč vlastně NCOZ pátrá. Nehledě na to, že o věci nebyli informováni ani v civilní rozvědce, ani ve Vojenském zpravodajství.

Hned následujícího dne – ve středu 7. dubna – se tedy v sedm hodin ráno sešli členové výboru pro zpravodajskou činnost. Kromě premiéra a ministrů vnitra, obrany a zahraničí tam byli i policejní prezident, nejvyšší státní zástupce a šéfové jednotlivých služeb. Vzhledem k tomu, že jedinou možnou reakcí bylo vyhoštění členů ruské ambasády, byla nakonec výsledkem dohoda, že se ještě vyčká. Šéf BIS Koudelka však konstatoval, že nelze čekat dlouho, protože už o věci vědí někteří novináři. O pár dní později se na věc skutečně začali ptát z časopisu Respekt.

Do toho přišly další dotazy novinářů, navíc evidentně s dobrými informacemi, jakkoli byly tajné. Většině zainteresovaných začalo být jasné, že už skutečně nelze otálet.

On si to snad Hamáček za tři neděle už nepamatuje, že mu Koudelka vyhrožoval novináři a  že speciálně ti z Respektu byli už 7. 4. nabrífovaní a  s evidentně dobrými informacemi???? Takže by risknul odhalení vlastních piklů skrze indiskreci s níž mohl s pravděpodobností, hraničící s jistotou počítat? Což se evidentně, jak vidět i stalo. Samozřejmě za předpokladu, že je totální debil a Seznam.cz snad referoval pravdivě.

  • pozvanými členy Hamáčkem ad hoc sestavené spikleneckozrádcovskozáškodnické buňky se stali dva ze ředitelů českých tajných služeb, policejní prezident a  nejvyšší státní zástupce. Zkuste si sami sebe představit na místě kohokoliv z nich. Jak na vás Hamáček vytáhne takovouhle šílenost. a  čeká od vás, že ji odsouhlasíte! A  tím si, v případě sebemenší indiskrece, doslova zavraždíte karieru na všechny časy!!! To by Hamáčkovi nedošlo, že od nich nelze čekat sebemenší podporu a  kladné stanovisko??? Že je navíc členem končící vlády a předsedou strany s minimální šancí dostat se znovu do parlamentu, o vládě nehovoříc? Že představuje pro sezvané funkcionáře tzv. klasickou chromou kachnu, kdy s ním nepůjdou do sebemenšího rizika a  už ho, více méně, mají za lepšího vrátného na ministerstvu? Který jim není už nijak užitečný? A  Hamáček ve své nebetyčné tuposti si neuvědomí, že se jim vydal na milost a nemilost??!! 
  • jediný z aktérů tohoto vlastizrádného spiknutí se rozhodl k věci osobně promluvit -nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Ten sice přišel pozdě, ale pro ČTK prohlásil:

Zeman sdělil, že se zúčastnil celkem tří schůzek na téma Vrbětic a že na schůzce ve čtvrtek 15. dubna nebyl od začátku. „Dorazil jsem až později, kolem půl desáté večer. V době, kdy jsem na schůzku dorazil, bylo jasné, že se žádná cesta do Ruska neuskuteční. Tuto věc jsem tedy považoval za vyřešenou,“ popsal.

„K obsahu schůzky mohu říct pouze to, že v době mojí přítomnosti se řešila koordinace dalšího postupu státu v této kauze, ať už z hlediska trestního řízení, bezpečnosti a mezinárodního dopadu“ pokračoval nejvyšší státní zástupce.

„Rozhodně jsem během schůzky nenabyl dojmu, že by pan vicepremiér Hamáček byl ten, kdo by chtěl kauzu jakýmkoliv způsobem utlumit nebo ukončit,“ zdůraznil Zeman.

Divné, že?

mám věřit tomu, že Hamáček by takovouhle partyzánštinu spustil za zády a bezvědomí Babiše? Který navíc v případě úspěchu – míním tím vyfantazírovaný summit USA – Rusko v Praze určitě se Zemanem sebrali zásluhy i mediální pozornost a v případě neúspěchu a prozrazení by ho Hamáček dokonale potopil?
Tohle je první nástřel těch nejdůležitějších argumentů proč mám tu senzaci Seznamu.cz za totální hoax. A pěkně podlý a sprostý.

Existuje vůbec něco, co potvrzuje její reálnost?

Jedině snad zcela nevěrohodné manévrování Hamáčka kolem toho proč chystal a  následně odvolal cestu do Ruska. A  poněkud ostražitý a nekooperativní Babišův postoj v Hamáčkově verzi, že cesta do Moskvy se stala jen krycím manévrem, aby se Rusko předčasně nedozvědělo o vrbětické aféře a  co že se na ně připravuje. Na nic jiného si nevzpomínám….

Co z téhle špinavé a  cinknuté podlosti pro Českou republiku vyplývá?

Že je zemí bláznů a lhářů!!! Na té nejnižší možné myslitelné úrovni! Jestli Seznam.cz napsal pravdu, což držím za téměř vyloučené (a  zdaleka nejsem sám, viz vystoupení nezainteresovaných novinářů na ČT 24 – např. Eichlera – Respublika a Holce – Info.cz), pak ministr vnitra je vlastizrádný, hloupý a navýsost packalský a dementní handlíř a český premiér Babiš v  podstatě to samé! Což ČR zcela diskvalifikuje jak v  rodině států EU, tak NATO a především před, no, spojencem největším – USA!!! Na hodně a hodně dlouhou dobu!

Jestli Seznam.cz, bez ohledu na nějakou pravdu si celou záležitost vyfabuloval, pak na tom nejsme ani trochu lépe. ČR v  takovém případě zjevně představuje zcela rozvalený stát, v  němž si tu bezpečnostní složky, tu jakési sdělovací prostředky hrají svoje nesmírně nebezpečné a politické hry, za nadšeného potlesku a  s  aktivním zapojením opozice – viz doslova hysterickoprůjmovité reakce především Fialy z ODS a Pekarové Adamové z Kalouseksirotků.

A ještě něco, Zemana (toho z Hradu) dnes hysterčící politikáři a psáči vláčeli bahnem a žádné jim nepřišlo ani dost hluboké, smrduté nebo hnusné a  šíleli, jak vlastizrádně oslabil pozici České republiky, jak jí znevěrohodnil v očích spojenců a celého světa, znemožnil vyšetření incidentu, nahrál Rusku a pod. A  co ti samí provedli rozpoutáním hamáčkovské verze Vrbětic?!!! Ti kteří sebeméně nepochybuji o Vrbětické bajce ani o té nejnovější Hamáčkovské. A ihned vždy vynášejí rozsudek!

Doufám, že se jim někdy v budoucnu dostane stejného zacházení!!! Vzpomínáte si ještě na to, jak ODS a TOP kvičely když Šlechta a  spol. zasahovali na Úřadu vlády? A  to i přes to, že policie a Stání zastupitelství disponovali tvrdými důkazy a není jejich vinou, že česká justice typu Dr. Králová a pod. je soustavně a záměrně bagatelizuje a  odmítá? Opravdu doufám, že i  Fiala s Pekarovou Adamovou, s  všemi poskoky kolem sebe si tohle časem zažijí na vlastní kůži. Každému jeho vlastní medicínu!

Zbývá jediná, ovšem základní otázka – proč tohle všechno a kdo to všechno řídí??? Otázka nikoliv za milion, jak se říká, nýbrž nejméně za miliardu. A  to jsem mimořádně skromný a prodávám těžce pod cenou!

Kdo za celou vrbětickou kauzou stojí opravdu netuším. Pár typů bych sice k dobru dát mohl, ale důkaz, či alespoň jeho podstatnější částečka mi schází.

Kde mám zcela jasno je – motiv. Beru tohle další pokračování Vrbětic jako potvrzení své úvahy o tom, že Vrbětice jako takové nesouvisí s  geopolitikou!!! Proč by například USA odstřelili ministra vnitra České republiky, když ten by plnil zcela vzorně jejich zadání? Proč si stornovanou ruskou velezrádnou návštěvu neponechat na Hamáčka v rukávu pro strýčka Příhodu, aby se stal povolným jak vařená Panzaninudle, co nikdy nelepí, v případě nějaké náhlé potřeby? Opět konstatuji, že Vrbětice nejsou o geopolitice! V minulých dílech Vrbětic je vysvětleno proč.

Takže jednoznačně hledejme tuzemský důvody. Pro mne jím jsou nadcházející volby. Jak je vyhrát. Jde o sprostý a  podlý pokus, jak zdiskreditovat vládu! Předčasné volby se konat nebudou, to je zřejmé. Nápad Pirátů, že by to přeci šlo o prázdninách, je výrazem politické hlouposti. V lepším případě naivity. S něčím takovým ostatní strany nikdy souhlasit nebudou. Takže v  řádném termínu v  říjnu…

Zopakuji, co už jste četli v tomto směru – Babiš se někdy na rozhraní března a října ocitl na samém dně svých politických preferencí. Níže již nepůjde. A pokud do léta doočkuje populaci, rozvolní, léto proběhne v  klidu a pokoji a  se školním rokem nepřijde další covidová vlna, část ztracených voličů se mu jistě vrátí. Zbytek obstará mimořádné navýšení důchodů. Jestliže by se dostal na nějakých 30 a více procent, spolu s tentokráte předpokládaným mimořádným výsledkem fýry Kanimůry a při hrozícím setrvání agentů z  teplou vodou s nápisem KSČM by znamenalo, že obě koalice prostě nedosáhnou na 101.

Takže zejména ta slepená z ÓDěS, Kalouseksirotků a  lidovců, která dlouhodobě a už pouze jen s hvězdářským dalekohledem, se snaží neztratit z očí koncová světla ANOšéfe a  pirátskstarostenských.

Piráti, jako takoví, co by dlouhodobí lídři opozice se stali terčem velmi nenávistných útoků. Jednak od babišáků a  svědků Milošových, což je celkem očekávané, ale především od části těch jedině správných. Politikářů i médií, kteří na nich nenechají niť suchou. Za pozornost stojí i opatrný pirátský postoj ohledně Vrbětic.

Když si tohle všechno uvědomíte a přidáte si k tomu, kdo ohledně Hamáčka nejhysteričtěji řičí, pak se vám jeden z  možných, nikoliv dokazatelný, motivů nabízí zcela sám. Netuším, zdali v takovém případě by se hledal autor a iniciátor téhle špíny na straně media či politikářů nebo zda by šlo o společný projekt.

Fascinuje mne, že tihle v honu po vládních funkcích a v případě Fialy doslova umanutosti ohledně křesla premiéra, si vůbec dokázali uvědomit, jakou škodu, minimálně svou šílenou reakcí na tu hrůzu od Seznamu si vlastně způsobili!

Znovu opakuji, cílem, z mého pohledu je poškodit současné vládní strany! Babišovi sebrat voliče, zejména ty nerozhodnuté. ČSSD dostat ze sněmovny úplně.

Minimálně u Babiše plán selhal. Na toho nevyhrábl ani Seznam,resp. Janek Kroupa osobně – NIC. Kromě toho, že prý podepsal Hamáčkovi letadlo… Netuším, zdali předseda vlády podepisuje ministrům letadla. Dost bych se divil, zejména když jde o  místopředsedu vlády a šéfa koaliční strany. Ale i kdyby to tak fungovalo – šlo by o ryze formální akt. Který Babišovi nezavaří.

A ČSSD? Ta dle mého odhadu, po tom jak proběhl její virtuální sjezd, fungovala jako covidový pacient na mimotělním oběhu. Takže její likvidace, která je nyní, po Vrběticích a především po včerejšku zcela jasná a  tutovkou, se jeví býti zcela zbytečným aktem. Vůbec netuším, jaký zisk si od toho eventuálně opoziční politikáři asi tak představovali a  o motivech Seznamu se mi nechce ani spekulovat, protože kromě nezměrné idiocie a hnusu mne nic jiného nenapadá.

Nicméně ČSSD do voleb zcela jistě půjde a nějaké hlasy přeci jen dostane. Nejspíše propadnou. Opozice se o ně podělí s Babišem a Okamurou. Bídný kšeft! Ale zkusme si představit, že by Jan Hamáček přeci jen oranžovou nějakým zázrakem protáhl znovu do parlamentu! To by pro opozici, zejména tu nesmiřitelnou, představovalo ránu do vazu! Pak by Jan Hamáček nepochybně uchopil roli Kingmakera! Prostě těch pár poslanců soc dem by s největší pravděpodobností svým příklonem na jednu či druhou stranu rozhodlo o  tom, kdo od podzimu v ČR povládne!

Vzpomínáte na tvrdá slova socdemáků na sjezdu a po sjezdu – s  ANO už nikdy! Tomu šlo snadno rozumět. Být ODS a spol. zapsal bych si tohle za uši. A vedl bych ČSSD jako potencionálního spojence pro stav nejvyšší nouze.

Jenže po  aktuálních nenávistných útocích? Umí si někdo představit Jana Hamáčka,  jak po těch ranách pod pás od Pekarové Adamové, Fialy a spol. s nimi uzavře nějaký povolební pakt? Říkáte, že popírám sám sebe? Že politika a  zejména za česká je neuvěřitelný hnus, špína a podlost? Že jsme zemí neomezené blbosti?

Máte pravdu. Omlouvám se! Ale Hamáček se nyní do sněmovny nedostane. Hrál o každý hlas. Nyní jich nevratně hodně ztratil. Ať je Seznamová senzace vylhaná nebo pravdivé. Bláto vždycky stopy zanechá. Tím pádem velmi pravděpodobně prohraje i současná opozice!

Jsme země neomezené blbosti!