Petr Štěpánek: O životech našich občanů spolurozhoduje fanatička

Vrcholné politiky si neplatíme od toho, aby předváděli své hysterické výlevy, jimiž legitimizují terorismus, píše na facebooku Petr Štěpánek.

Petr Štěpánek
Petr Štěpánek

To, že Jana Černochová svými hloupými výroky možná naplnila skutkovou podstatu trestného činu schvalování terorismu, je ale ten menší problém. Větší problém je, že na postu ministra obrany exhibuje psychicky nevyrovnaná osoba. Pro společnost i pro naši zemi je vrcholně nebezpečné, že o miliardách na zbrojní výdaje, respektive o životech našich občanů spolurozhoduje fanatička, jež nemá pod kontrolou ani sama sebe. Černochová je ovšem ve svém tupém fanatismu tak zacyklená, že jí nestačí, že pod sebe nakálela, ještě ve svých slovních exkrementech dupe. Již včera bylo pozdě, aby se z vlády pakovala.


A pár reagujících komentářů:

  • Přece není možné, aby ten její výrok nevyšetřovala PČR! Kolik lidí vyšetřovala za to samé za NZ? Vždyť to byl naprostý hon a tady je TICHO?! Vždyť je to mezinárodní skandál první třídy!
  • mají 108 nikdo s nimi nehne. Ale ona je neuvěřitelná nevychovaná kráva. A až se jí stane něco hodně ošklivého měla by si vzpomenout na své chování. Věřím na ty Boží mlýny ale až teď ve stáří, kdy mohu život hodnotit.
  • Bohužel není zdaleka sama
  • Jak se tam takový vemeno mohlo dostat? Někdo by měl dát pokyn k trestnímu řízení a hlupačka by měla podat demisi.
  • Nemohl by ji odvolat Zeman? Je přece její přímý nadřízený.
  • Tak s tím něco dělejte!!!!!!!!!!!
  • Asi se jí bude blbě vysvětlovat, co slíbila v USA, když pak dostala nabídku ze Švýcarska na letadla zdarma.
  • I kdyby neschvalovala terorismus /jsem zvědavá jak to budou naše soudy posuzovat/… tak je to odporná a blbá čuchta, která nás chce nahnat do války s Ruskem!
  • divila bych se moc, kdyby se to dostalo k soudu. Ona a její kámoši mají dlouhé prsty. Co je tohle za člověka, že má škodolibou radost z vraždy a vlastně popravy…
  • S té vlády a s tých soudruhu či červených soudružek a la ODS, se mi chce zvracet
  • Pan Rajchl za PRO podali Trestní oznámení a já, jako občan se ve středu půjdu k němu přidat…. jako máma a babička, kdo by tohle zmínil, tak bych jednala…
  • Doufám , že policie už chystá obvinění ze schvalování a podpory terorismu!

Zdroj: prvnizpravy.czfb

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
28 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lubez
Lubez
před 1 rokem

Rajchl ( PRO ) :  Jedná se zcela jednoznačně o spáchání trestného činu Podpora a propagace terorismu dle ustanovení §312e odst. 1 odst. 4 písm. a) trestního zákoníku, za což je sazba 5-15 let.
A natvrdo ty Nanynko jedna nenávistná. To zas říkám já.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Podle mne ta hanebná svině naplnila všechny znaky skutkové podstaty trestného činu názvu Podpora a schvalování terorismu. Teď uvidíme, jak jsou české soudy skutečně nezávislé.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Z ODS už přece všichni trochu normální lidé dávno odešli anebo byli vyloučeni za to, že řekli pravdu (např. Václav Klaus ml.) Štěpánek byl také jejich členem. ODS postrádá odborníky, Staňjura, Kupka jimi rozhodně nejsou. Černochová si myslí, že když je ministryní války, je její hlavní povinností šířit nenávist, lhát a vychvalovat… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

No Kupka hnoje se předvedla na Primě, Sankňour asi bude nejlepším a předstihne i Kalouse, Skopec je vskudku skopec – a všichni jsou jako stádo za tím největším volem fialovým

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

No, s tím Klausem ml. bych polemizoval.
On se podle mne, nemohl najít a tak to nějak všechno matlal. Byl to Matla.

danny
danny
před 1 rokem

Dlužno dodat, že zákon přírody zapracoval. Zrůdy a úchylky, pokud svůj handicap přežijí, se nemohou rozmnožovat. To platí nejen pro tento zjev. Jsou i další. I když ne vždy příroda stíhá.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Včera jsem psal, že ze schvalování smrti dítěte protivníka se mi z toho tvora udělalo špatně. A to prosím už vydržím bez ublinknutí i soudružku Langšádlovou, která nás zase svojí slavnou strategickou mluvou ubezpečila, že za svobodu našich dětí bude bojovat i atomovou bombou. Tady to tupé děvče, od pohledu není s to si uvědomit… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

No oni to mají těmi doktory na hlavu pojištěné – asi to začal ten blbec z ODS -ten se dostal s papíry na hlavu z krimu, stejně jako jeho pokračovatel ze STANU. Myslím, že již všichni vládní představitelé maji pro případ nouze potvrzení o nesvéprávnosti.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

Asi máte pravdu. To by ovšem znamenalo, že na rozdíl od Anglie, kde jim debil co pobodal Rushdieho běhá mezi lidmi, tak my to vyřešili celkem uspokojivě a máme vše pod kontrolou. Ti co schvalují útoky, nebo vraždy novinářů jsou na očích – ve vládě.

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem

Pan Štěpánek jako vždy skvělý. Ale co k tomu říct, je to především vizitka toho tupého stáda, co si zvolilo. A pokud zabrousíte na Novinky, najdete si v diskuzi třeba Jiří Brož, nebo Jan Blahetka. Přímo výstavní kousky voličů pětikolky! A takových jsou tam přinejmenším desítky.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Vlastimil

Tři, čtyři procenta idiotů jsou všude. Procento duševních mrzáků neznám. Smiřte se s tím. Ale i ti psychicky nemocní můžou přispět k “zviditelnění” malého národa. Třeba pokud ministryně vlády schvaluje vraždu novinářky, určitě to bude Evropská rarita. Možná i světová. Bez ohledu na to, že ta Černochová s určitostí patří do obou shora uvedených skupin

vaclav
vaclav
před 1 rokem

Celá ta zkurvená vláda by mněla jít tam kam patří – za mříže!!!! Na doživotí někteří dokonce rovnou na popraviště.

eFPe
eFPe
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

Vaclave- tyhle někdo volil- včera jsem viděl v tv tu blbku s děckem na ramenou na babišově mítingu. Ať mi nikdo neříká, že to bylo spontánní.Jednak lézt na míting který pořádá někdo koho nevolím, tohle dělali fašisti, a ne že ne, není se za co omlouvat- a navíc to že si tam vezme doufám… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem

Mě se líbí jak kvoká o ideologii zatím co Rusové podporují normální svět tak její páníčci mají opravdu zvrácenou ideologii. Je dobré že na tu slepici bude dáno trestní oznámení ale podle mě to zametou pod koberec tihle lidé si opravdu dělají co chtějí.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Bojím se, že soudruh ukrajinský premiér pro gubernii ČR se bude tvářit, že se nic neděje. Zrovna tak se tváří naše slavné sdělovací, pravdomluvné, humánní, západně hodnotné prostředky. Co by se dělo, kdyby tento výrok pronesl někdo z opozice, potažmo z SPD? Co by se asi dělo, kdy by něco takového ventiloval… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

A právě ti členové SPD by měli křičet a jednat nejvíce, tedy pokud chtějí, aby je někdo volil.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Kdyby jste četla tak SPD se opravdu snaží jsou skvělou opozicí a dělají vše proč jsem je volil. Zatím na to nemají nácky udolat ale to se časem změní Češi nebudou chtít být ještě chudší pro banderovce a západ.

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Jo to by chtěli SPD zakázat pochybné snahy už byly jenomže to by popírali rádoby demokracii kterou se ohánějí.

vik
vik
před 1 rokem

Odkaz o práskání u předchozího příspěvku už nefunguje. Jsou bdělí!

cablik
cablik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vik

Příručka udavače: Obsah podporující ruskou invazi rovnou hlaste policii. Hrozí za něj až tři roky vězení
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prirucka-udavace-Obsah-podporujici-ruskou-invazi-rovnou-hlaste-policii-Hrozi-za-nej-az-tri-roky-vezeni-712001

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Zde si prosím poslechněte, jak tato idiotka práskla na policii pana Kesudise za to, co napsal na webu:
https://www.youtube.com/…nCY
Pan Kesudis za to dostal rok podmínku.
K těm, co by z české vlády měli rezignovat, je nutno připsat tuto osobu, Fiala, Rakušan a Černochová – pryč s touto chamradí.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Našlo by se jich daleko více, za otevřenou kolaboraci, za nekonání svých povinností, za jednání proti občanům a státu. Lipavský, Blažek, Síkela, Stanjura. Nejhorší je ta jejich deklarovaná jednota v názorech a konání, žádné prušvihy (ne že by nebyly), které by musel Fiala řešit. Pamatuje si určitě každý, jak hulvát Mirek s koulema a čistý… Číst vice »

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Tupí voliči opravdu zvolili “odborníky”! Porovnejme si kvalifikaci současného ministra zahraničí s ministry předchozího režimu ( záměrně jsem pominul taková esa, jakými byli J. Masaryk, V. Clementis či B. Chňoupek a zvolil jsem dnes již zcela neznámého). J. Lipavský: jako zaměstnání uvádí analytik, vzdělání Fakulta sociálních věd (Bc), praxe: McKinsey Comp. konzultace v oblasti… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Vlastimil

No pokud se Lipavského týče, president Zeman nemněl dát na slovo pudrFialenka, ale na slovo zkušeného psychiatra – ten člověk je naprotý dement.

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Jen pro Vaši informaci: cenzoři již odstranili. Alespoň já jsem neotevřel.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

O případu pana Kesudise jsem neslyšel. Pokud byl odsouzen za projevený názor, jedná se ze strany žalobce a soudce o trestné činy zneužití pravomoci veřejného činitele. S RF nejsme ve válečném stavu a ani nám od ní nehrozí bezprostřední nebezpečí. Výjimkou beztrestnosti veřejně projeveného názoru může být pouze popírání či zlehčování holocaustu (tzn. vyvražďování obyvatel okupovaných… Číst vice »