Máte plnou hubu demokracie, jen když se vám to hodí!

Jan Šustek
17. 3. 2014 zdroj
USA, EU, jejich mediální poskoci a naši osvědčení “demokraté” Kocáb, Štětina, Schwarzenberg a Kalousek nás mají za nesvéprávné stádo, kterému se musí mediální propagandou masírovat mozky!
O co vlastně těm “štětinům” jde? V čím zájmu eskalují napětí a nevraživost mezi lidmi a národy? Chtějí, aby zase tekla krev a lidé se vraždili mezi sebou? Nebo už se začíná projevovat nenávistná stařecká demence prostoupená alkoholickými výpary?

Referendum na Krymu je nenásilné politické řešení.

Neudělat nic a nechat to na hajlujícím ukrajinském premiérovi, nebo dokonce na EU či USA, tekla by další krev! Každý slušný mírumilovný člověk – demokrat, bude vždy podporovat právo každého národa na sebeurčení. Referendum občanů považuji za nejdemokratičtější nástroj, který demokracie zná. Nebýt referenda, byla by na Krymu občanská válka. Proč se tedy některým “štětinům”, politikům, novinářům, EU a USA referendum nelíbí? Proč nám většina médií podsouvá překroucené zprávy? Proč máme sympatizovat s vraždícími nácky, kteří se hlasí k Waffen-SS, Banderovcům a Hitlerovi? Nikdy bych nevěřil, že se EU jednou postaví na stranu fašistů z Kyjeva a nebude respektovat svobodnou vůli lidu! Ať si čtenář o nich udělá obrázek sám.

Československo se roztrhlo na dvě části a nikdo se na názor lidí neptal. Referendem si rozhodli o samostatnosti Slovinci, o nezávislosti Černé Hory také rozhodlo referendum. Referendum o nezávislosti Skotska se bude konat 18. 9. 2014. Bude v něm položena pouze jedna otázka, a to ve znění “Should Scotland be an independent country?”, v češtině přibližně, “Mělo by Skotsko být nezávislou zemí?” Příkladů by se našlo více, ale proč je najednou takový povyk kolem Krymu?

Na krymském poloostrově žije přibližně 2 300 000 obyvatel, z nich je okolo 58 % ruské národnosti, 24 % ukrajinské a 13 % krymskotatarské, převážně užívaným jazykem je ruština. K volebním urnám se dostavilo 83,1 procenta obyvatel Krymu, kteří mají volební právo, připojení k Rusku podpořilo přes 96 procent hlasujících a to vše za účasti zahraničních pozorovatelů. Výsledky krymského referenda jsou naprosto jednoznačné! Kde jsou ty kecy novinářů o statečných a hrdých Tatarech a Ukrajincích, kteří referendum nikdy nepodpoří nebo budou hlasovat proti.

Bohužel nevěřím, že by tento drtivý výsledek přesvědčil byrokratické papaláše v Bruselu, generály USA, nahnědlé pisálky, fašistickou verbež z Majdanu nebo kdejakého psychopata, který vzhlíží k Hitlerovi, fašismu a chce vidět prolévat krev.

Slušní lidé nestojí o krvavé převraty, nechtějí mít nic společného s fašisty a odsuzují jejich politickou a mediální propagaci. Slušní lidé chtějí řešit spory dialogem, demokratickou cestou, volbami a referendem. Ne, nám, ani Evropě násilí a rusofobní útoky nepřinesou nic dobrého. Možná to bude pro některé novináře a politiky znít nepochopitelně, ale my chceme žít svobodně a v míru. Proto si to vaše neustálé štvaní, překrucování, vyhrožování, sankce i strašení strčte do brusele.  (zvýrazněno autorem)