Ukrajina – rozpad státu a naše elity

6. 3. zdroj zde
Pane Sobotko, koho zastupuje táto vláda? Zastupuje zájem občanů této země nebo někoho jiného? Koho?Pane ministře zahraničí z nouze Zaorálku, kde je samostatná česká zahraniční politika?

video zde
Náš intelektuální výkvět zastupuje zájem někoho jiného, než občanů této země. Jak je možné, že obyčejní lidé vidí něco úplně jiného, než nám papouškují media? Kde je naše samostatná zahraniční politika pane ministře z nouze Zaorálku? Když mám možnost mluvit s lidmi z Ukrajiny, tak se děsí té nové genocidy. Ne genocidy po rase, ale podle mluveného jazyka. A co budete říkat, paní ministryně Valková a pane ministře Chovanče, až si k Vám také přijde takhle pokecat „nová demokracie“?
video zde

Co povíte, pane ministře Stopnický, na to, že vám budou poroučet samozvané „pravé gardy“.
video zde
Co říkáte, paní ministryně Marksová, na to, že se od roku 2008 neudělalo nic pro zmírnění krize v EU? Řekněte jednu jedinou věc o zlepšení ve státech jako Itálie, Řecko, Španělsko, Portugalsko. Sociální napětí máte na Slovensku, Polsku, Bulharsku a na Balkáně. Dokonce tato vláda od voleb nic nevypotila. Co pane ministře Chládku, kam se ze školství vytratila národní paměť a úcta k generacím lidí, kteří se nemohly dožít konce 2. světové války? Jak to uděláte, pane ministře Dienstbiere, aby na Ukrajině byly opravdu „demokratické“ volby?

video zde

video zde
Možná pan ministr Herman zařídí požehnání drahým Gripenum, které nemůžou být nasazeny v boji, tak alespoň budou chránit vzdušný prostor nad Islandem před útokem tučňáků z Antarktidy:

Ptám se vás všech, co na dnešní dění říkají vaši otcové nebo dědové, kteří se dožili konce „velké války“? Asi jste hluší a slepí jako pan Kličko, sic dvakrát dostal do držky od Majdanu, ale nic mu nedochází. Je úchvatné sledovat, jak oznámí „mírové“ dohody na Majdanu a pak přijde někdo a řekne, že mu na to kašle a že zítra bude válka. A on tam zase stojí sám jak „kůl“ v plotě.
video zde
Co pane ministře Němečku, co řeknete těmto ženám? Že jim pošleme humanitární obvazy, až budou lynčovány?
video zde
Milá elito národa českého, až pojedete do nové demokratické Ukrajiny, tak je třeba mluvit ze správnými lidmi.Dám vám typ, jsou to Tjahnibok a Jaroš, ale pozor, aby vám nezhnědla pravá ruka.
video zde
Vlastně, co to povídám. Vy jste tu nebyli, dokonce jste se v Evropě nenacházeli, takoví demokraté by si přece už dávno všimli, že na Ukrajině je něco v nepořádku. Nebo to bylo jinak? Že by náš zájem byl upřen na celosvětovou problematiku neodkladného významu zvaného Pussy Riot? Nejsem ani vpravo ani vlevo, jsem demokrat a mrzí mě, že to odskáčou obyčejní lidé. Protože díky Vaší neschopnosti tam už teče krev a vy si nadále hrajete na velkou politiku s děravou kapsou ve snědeném krámě.