„Postrádající základy“, jak se Amerika stala teroristickým státem

Gordon Duff
5. 4. 2014 ac24
Jak to tak vypadá, situace na Ukrajině dokazuje, že Studená válka je živá a vede se jí dobře, možná dokonce „prosperuje“.


Vztahy mezi Obamou a Putinem i diplomatické úspěchy v Sýrii a Íránu jsou vymazány. Vrací se „provoz jako obvykle“, nezakládá se to ale moc na ubohých rozhodnutích činěných vládami, nýbrž spíše na událostech samotných.
Ty „události“, o kterých referujeme, jsou precizním důkazem o tom, jak americká vláda, i další vlády, vykazují projevy ne jen infiltrace, nýbrž rovnou „únosu“.

Amerika byla opakovaně nachytána při teroristických činech v Sýrii a určitě teď i na Ukrajině. Je to ale opravdu „Amerika“? Když sledujeme ty s pravomocí k tvorbě rozhodnutí, zvláště ve spojitosti s příkazy z amerického ministerstva zahraničí o vyhození letiště na Ukrajině do povětří, tj. tu „kouřící zbraň“ z důkazů v zachycených e-mailech, které o tom poskytují všechny podrobnosti, tak začneme vstupovat do „králičí nory“ (tj. vstupní brány do Země divů).

Fáze jedna

Byla to opravdu změna v americké politice, když došlo k rozhodnutí o nové iniciaci Trumanovy doktríny z roku 1947 a Bushovy doktríny z 11.9 o obklopení Ruska raketami, gulagy s mučírnami a zkorumpovanými diktaturami?

Co člověk zjistí hned na začátku, je, že vláda USA je ve skutečnosti sbírkou frakcí kontrolovaných úplatky a vydíráním, a pod vedením Bushe byla vláda zmrzačená pomocí systematického programu na vymazání veškerých příznaků reprezentativní demokracie.

Obamova idiotská politika podpory kriminální mafii v Kyjevě předvádí jednu věc, naprosté zřeknutí se toho, že by stál za svou vírou a postavil se vydírání, stejně jako poslušnost k politice, která se začala rozvíjet do Bushovy globalistická tyranie.

Podle našeho vyšetřování by šlo několik organizací v USA dost dobře označit za „teroristické“. Jednou z nich je americké ministerstvo zahraničí. To má svou vlastní armádu, svou vlastní „zahraniční politiku“ a slouží vládě, která není na žádné mapě, nepořádá žádné volby a nikdy se neschází, tedy ne během dne a určitě ne veřejně.

Není to ale jen ministerstvo zahraničí a není to jen ve Spojených státech. Celá ta pseudo-vládní organizace Evropská unie je podobná, je to sbírka subjektů, které když odhalíme tak, jak si zatím vedly, tak je lze charakterizovat jedině jako „teroristy“.

To, co teď zjišťujeme, je, že než Bush (43) opustil úřad, byla zavedena alternativní velitelská struktura, která kontroluje US velvyslanectví, americká jaderná velitelství, CIA a NSA i celý justiční systém počínaje FBI až po soudnictví.

Soukromé osoby, nikoliv z vlády, některé z nich ani nikdy ve vládě nebyly, mohly, a to mohou i nadále, vydávat „vládní vyhlášky“ k vraždám, ke svrhávání, k „odposlechům“ a dokonce i k útokům, nikoliv jen nějakými drony, nýbrž – a byl bych hrozně rád, kdybych snad přeháněl – také jadernými zbraněmi.

Pozadí

Nedávné odchycené komunikace mezi americkým ministerstvem zahraničí v Kyjevě a ukrajinskými vojenskými styčnými důstojníky nastiňující plánované teroristické útoky opětovně odhalily kritické informace o americké roztříštěné struktuře velení.

Proč se na to tisk nikdy neptá, když kdekoliv, kde udeří globální katastrofa, se objevují i muži jako senátor McCain nebo penzionovaný generál Paul Vallely, oba zapřisáhlí nepřátelé Obamovy administrativy a oba spojení s násilnickými extremistickými živly uvnitř USA, zrovna tak jako jsou rovněž oba známými konfidenty Al-Káidy?

E-maily v posledních několik dnech uniklé přes Anonymous Ukraine vybarvily děsivý obrázek. Činitelé americké ambasády pracující spolu s vojenskými styčnými důstojníky na Ukrajině se otevřeně spikli k teroristickým útokům pod falešnou vlajkou.

Nové dnes zveřejněné e-maily jasně ukazují, že převzetí Ukrajiny extremistickými skupinami je součástí širšího plánu, který by docela dobře mohl být zamířen proti samotnému Rusku, plánu, který je jedním z mnohých, jejichž kořeny nás zavedou zpět do minulosti k Projektu pro Nové americké století a k Johnu Kaganovi (manželovi náměstkyně ministra zahraničí Victorie „je*at EU“ Nuland).

K těm v uniklých e-mailech nastíněným útokům patřilo zničení dopravních uzlů včetně případně plynovodů a distribučních zařízení, stejně tak jako zařízení vojenského letiště v Melitopolu.

Byla plánována zkáza a činitelé EU měli koordinovaně fingovat pobouření a návštěvy senátorů Johna McCaina a Lindsaye Grahama byly plánovány už „dopředu“ jako návštěvy v dějištích teroristických útoků, i když zatím ještě nebyly zrežírovány.

Ukrajinský „teroristický stát“

Hlasování Lidu Krymu, že se odtrhne od extremistických živlů, které zabraly Kyjev, vůbec nepřekvapuje. Nepřekvapuje ani americké odsouzení lidu za úsilí o sebeurčení. Post-koloniální období už zažilo tucty případů, kdy nejenže byly autenticky vyrostlé národy přidány do slitiny s národy, k nimž nikdy nepatřily, nýbrž i národů, pro něž byl „zrežírován“ pád.

Spojené státy zaujímají od II. světové války roli komandanta nejen při „zrežírovaných“ zhrouceních a rozkolech, nýbrž i při potlačování sebeurčení Palestinců, Kurdů, Arménců a nesčetných dalších až do té míry, že se účastnily etnických čistek a apartheidu nebo jako ve Vietnamu, válečného zpustošení.

Sýrie jako případ tříleté „Vietnamské války“ by se, jak se dá předpokládat, docela dobře měla zvrtnout do porážky USA. Ukrajina byla „inscenována“ tak, že má dojít občanské válce a k rychlému rozervání národa podél etnických hranic. Nový stát, naplánovaný pro nadcházející zmanipulované volby 25. května jako „centralizovaný“, vykazuje všechny příznaky, že se má stát státem apartheidu s postupem k plnocenným etnickým čistkám svého rusky mluvícího obyvatelstva.

Postrádající základy

To, k čemu nás naše vyšetřování dovedlo, uvede kohokoliv, kdo se zkusí zabývat Spojenými státy, ať už jako spojenec, nebo jako protivník, do nechápavých rozpaků.

Jak se mohou extremisté opoziční strany, která „není u moci“ a otevřeně volá po násilném svržení vlády USA, scházet s válčícími frakcemi a nabízet jim podporu jménem vlády, proti které jsou v opozici?

V USA není ani „loajální opozice“. Ti, co odešli od moci, se otevřeně obrací k cizím vládám, přidávají se k teroristickým skupinám a přijímají financování od drogových kartelů.

Republikánský kandidát Mitt Romney byl během presidentských voleb 2012 rychle odhalen, že má tisíce bankovních kont v „bezpečných útočištích“.

Krátce na to byl Romney spojován ne jen s kubánským zpravodajstvím, nýbrž i s mexickými drogovými kartely. Byl publikován dopis od Raula Castra nastiňující dohodu mezi Romneyem a Castrovou vládou spolu s fotografiemi Romneyho návštěvy Kuby o romantickém soužití s dcerou bývalého sovětského šéfa KGB narozenou na Kubě.

Podobně i vůdci Kongresu od té samé strany byli spojování se závody na zpracování heroinu v Afghánistánu, přičemž klíčoví členové Senátu byli zjištěni, jak využívají cest „ke zjišťování faktů“ k odvozu miliard dolarů v hotovosti.

Zjištění, že američtí diplomaté otevřeně plánují teroristické útoky, je tudíž pak už podružnou věcí. Konec konců, tisk nikdy nic z toho neotiskne, i když jsou volání zaznamenaná a mapy plánovaných útoků ze zachycených e-mailů stažené a rozkopírované po celém Internetu.

Co je však hanebně jasné, je fakt, že američtí vůdci tlačí svět do nové éry závodů ve zbrojení a zvýšeného napětí nikoliv kvůli ideologickým záležitostem nebo národním zájmům, nýbrž jen aby zakryli ten prostý fakt, že vůbec nikdo neví, kdo vlastně Americe vládne.

Gordon Duff je veterán z bojů Námořní pěchoty ve Vietnamské válce, který desetiletí pracoval na záležitostech veteránů a válečných zajatců a konzultoval s vládami zpochybňovanými kvůli záležitostem bezpečnosti. Je to vedoucí redaktor a předseda představenstva Veterans Today, zvláště pro on-line magazín “New Eastern Outlook”.
Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: journal.org