Operace Kavčí bouře aneb sračky za 135 Kč měsíčně

24. 5. 2014 Czechfreepress
Toto vysílala česká VEŘEJNOPRÁVNÍ televize na programu ČT1 v hlavních zprávách 20.5.2014

“Lidé zaplnili stadion Shakhtaru Donetsk” uvádí moderátorka Aneta Savarová před reportáží. V záběru potom vidíte doslova dav lidí mávající vlaječkami a také záběr na velkoplošnou obrazovku, kde hovoří Rinat Akhmetov, který svolal demonstraci sto tisíců lidí. 


Vše je ale jinak. Zaplněný stadion se omezil na pár set lidí na jedné tribuně, kterou dychtivě fotili a natáčeli novináři. Podívejte se, jak to ovšem bylo doopravdy.
České televizi již nejde věřit absolutně v ničem. Jejich prachsprostá propaganda nejen nebere konce, ale přitvrzuje. Jejich propagandistická práce je opravdu bravurní. Až příště od ČT uslyšíte o zaplněném stadionu, nepodléhejte iluzím. Ve skutečnosti mohla být zaplněná autobusová zastávka blízko stadionu nebo přímo na stadionu mohly být narvané k prasknutí toalety.
video
Originály videí http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani…
Otrlým, případně zcela neinformovaným připomínám dokument Odessa 5/02 https://www.youtube.com/watch?v=Bp28y…
Podpořte http://hlidamemedia.cz/
video
PS.: Z těch statisíců zaměstnanců tam devčátku moc lidí nedošlo, kapacita Donbas arény je 52 187 míst. Je zbytečné cokoliv počítat. Pro ČT jež otevřeně podporuje fašistické bojůvky, si to stejně znásobí vyhovujícím koeficientem.