Schází se konference Bilderberg

Paul Joseph Watson
31. 5. 2014  Czech Free Press
Pro většinu ze sto dvaceti delegátů na pravidelné utajované konferenci je noční můrou jak ruská nepoddajnost v otázce Ukrajiny, tak rodící se „anti – EU revoluce“.


Zasedání skupiny Bilderberg, která se letos – již tento čtvrtek – schází v dánské Kodani, proběhne podle řady pozorovatelů v atmosféře již dlouho neznámé paniky. Pro většinu ze sto dvaceti delegátů na pravidelné utajované konferenci je noční můrou jak ruská nepoddajnost v otázce Ukrajiny, tak rodící se „anti – EU revoluce“. Volby do europarlamentu totiž naznačily, že „občanské probouzení“ v důležitých členských státech se stává vážnou hrozbou unipolárnímu světu, který se Bilderberg již šedesát let snaží budovat.

Ohrožení plánu jednoho světa

Zdroje zevnitř Bilderbergu potvrzují, že program „konference elit“, jež se letos bude odehrávat v pětihvězdičkovém kodaňském hotelu Mariott, se bude točit především kolem otázky, jak vykolejit právě ono probíhající globální politické probouzení. To totiž hrozí zpomalit klíčový dlouhodobý záměr, jímž je vytvoření jediné celosvětové politické federace. Důležitým krokem k tomuto cíli je přijetí takzvaného Transatlantického obchodního a investičního partnerství (TTIP), které se nepochybně stane hlavním tématem letošního setkání této „polotajné“ organizace.

TTIP představuje jednu z hlavních součástí aktuálního plánu, kterým hodlá Bilderberg udržet unipolární uspořádání vytvořením „Světového společenství“. Zpočátku by mělo být „pouze“ společenstvím volného obchodu, spojujícím Spojené státy a Evropu do jednoho celku. Něco vám to připomíná? Nikoli náhodou. Obdoba Evropské unie
Postup má být stejný jako v případě „stvoření“ Evropské unie. Ta se také ze začátku tvářila jako pouhá zóna volného obchodu. Postupně však byla přeměněna na politickou federaci, která má pod kontrolou více než polovinu zákonů členských států a naprosto pohrdá jakoukoli národní suverenitou či vnitřní demokracií. TTIP má být tímtéž projektem, jen ve větším měřítku.

Hlavní tváří projektu TTIP je Obamův muž, obchodní zmocněnec USA Michael Froman. Muž z Wall Streetu a současně člen CFR – Rady pro zahraniční vztahy, sesterské americké organizace Bilderbergu. Froman současně usiluje o ustavení další „cihly“ základů světové vlády, Transpacifického partnerství (TPP), které je podobné TTIP, ale týká se asijských zemí.

Euro – dítě Bilderbergu Když vezmeme v potaz, že z uniklých dokumentů je zřejmé, že Bilderberg stál u zrodu intriky zvané jednotná měna euro již v roce 1955 (předseda konference Étienne D’Avignon se kromě toho pochlubil, že „euro je dítětem Bilderbergu“, v rozhovoru z roku 2009), je jasné, že výsledky „eurovoleb“ vyvolaly v kruzích Bilderbergu upřímné zděšení. Globalisté neradi vidí, že jejich myšlenku evropského superstátu v mnoha členských státech podemílá sílící „lidové hnutí odporu“, jemuž kromě jiného leží na srdci obava lidí z nekontrolovatelného přílivu imigrantů.

Zemětřesení hrozí smést EU V samotném Dánsku se nejvíce mluví o Mortenovi Messerschmidtovi a jeho Dánské lidové straně, která s 27% hlasů zvítězila v eurovolbách a zdvojnásobila své zastoupení v Evropském parlamentu. Někteří komentátoři sice varují před Messerschmidtovými ultra-pravicovými názory, nicméně jeho úspěch odráží náladu směrem k myšlenkám sociálního státu a imigrace nejen v Dánsku, ale v celé EU.

Ve Francii se Marine Le Penová stává zvolna tváří konzervativního hnutí, které hrozí „rozbít jednotnou Evropu“. Její vítězství ve volbách je popisováno jako ‚politické zemětřesení‘. Podobně jako rozhodnutí voličů ve Velké Británii, kteří v triumfálním pochodu proti EU – a tedy i Bilderbergu – poslali do europarlamentu vítězného Nigela Farage a jeho UKIP. Toto hlasování, někteří zírající britští komentátoři prohlašují za „nejnepravděpodobnější volby století“.

Vznikne „alternativní“ světový řád? Kromě Transatlantického partnerství TTIP a dopadů „tragédie“ při evropských volbách bude „spolek nevolených elit“ Bilderberg probírat řadu dalších klíčových otázek. Většina se bude točit kolem pokračujícího úsilí Západu centralizovat ekonomickou moc ve světě pod různými zástěrkami. Jednou z nich je například speciální „daň z oxidu uhličitého“, která by se mohla platit přímo Spojeným národům – z níž by ovšem velké korporace dostaly speciální „výjimky“, jež by jim umožnily fungovat jako dosud.

Pokračující krize na Ukrajině, stejně jako vztah Ruska a NATO, budou samozřejmě dalšími ohnisky debaty na letošním Bilderbergu. Globalisté jsou zděšeni z toho, že prezident Putin „vydělil Rusko z nového světového řádu“ a „opovážil se vyzvat mezinárodní systém na souboj“, jak se vyjádřil americký ministr zahraniční John Kerry.

„Bilderberští“ budou tedy letos kromě jiného „konzultovat“ své vzrůstající obavy z toho, že Putin vytváří „alternativní světový řád“, soustředěný kolem zemí v hospodářském uskupení BRICS, tedy Ruska, Číny, Brazílie, Indie a Jižní Afriky. Děsí je to právem. Vyvolalo by to nejen vznik „multipolárního“ uspořádání, které by nejen zničilo dolar coby světovou rezervní měnu, ale současně by značně vykolejilo fungování současné osy Washington – Brusel – NATO, hlavní linie Nového světového řádu.

Takto vypadají barikády na Bilderbergu

Přisluhovači skupiny Bilderberg za použití finančních prostředků daňových poplatníků, staví ploty a ocelové a betonové zátarasy, ve snaze udržet to, co se děje na setkání Bilderbergu v hotelu Marriot v Kodani v tajnosti.
https://www.youtube.com/watch?v=6T0SS1UcWjM
Reportéři InfoWars jsou na místě a dokumentují paranoidní reakce proti novinářům, kteří si dovolili vážit cestu do Dánska a informovat veřejnost o tom, co skutečně mocní makléři tajně domlouvají za zavřenými dveřmi.

Na videu níže, je vidět jeden bezpečnostní důstojník, který dává reflexní vrstvu na okno, aby zabránil zvědavcům koukat dovnitř. Reportéři také zpozorovali psy k hledání ukrytých bomb. Je evidentní, že mocné osoby světa zasedající v hotelu, se bojí jakékoliv veřejné kontroly, upozornil server SN.