Já bohužel také nevím a ani nechci vědět… (s diskuse na stránkách NR)

10. 7. 2014 zdroj
Proč píšete nesmysly? Běžte do Doněcka podívat se jak žijí lidé, jak a kdo bojuje, pak si možná uděláte skutečný obrázek. To, že se “banditům a spol.” v Doněcku přestalo líbit, že jim ukrojí kousek z denního příjmů ještě neznamená, že se mají ozbrojit a zabíjet obyčejné lidi. Myslím, že Vaše občanské sdružení by mělo mít na prací něco jiného než v každé publikaci na své stránce psát o Ukrajině (a ještě takové nesmysly, že je z toho na bl..í.).       Anonymní 8. července 2014 15:36


Odpověď


Anonymní   8. července 2014 16:18
Jen se poblij, máš proč. Zabíjení lidí, krádeže orgánů, zabíjení civilistů, upalování policistů, střelba na dvě strany s cílem vyvolat nekonečné násilí, násilné zabírání úřadů, vydírání a podvodné hlasování v parlamentu, zastrašování soudců. Jen se poblij, “humanitární demokrade”.


Anonymní    8. července 2014 22:38
Vždyť ty ani nevíš o co na Majdanu šlo, a že spousta Ukrajinců a opravdických patriotů dlouhodobě žijících mimo Ukrajinu jeli na ten Majdan a snažili se nějak tu Ukrajinů změnit. Na blití je tady z Vás všech, kteří neví jak se tam žilo a žije a snaží se něco komentovat (samozřejmě podporována ruskou propagandou a článkyy, kteří rusko chystalo s předstíhem už před par lety). Totéž komentujete o Americe a Iráku atd. – nevíte ani hlavu ani patu jak to tam funguje ale čtete ty “správné” a pro vás vhodné články. Já bohužel také nevím a ani nechci vědět, ale o Ukrajině toho vím strašně moc, tak se mi tady ne snaž nic nařizovat. Přála bych ti zažit jízdy přes zkorumpované hranice, potkávat zkorumpovaných a předešlou vládou “kryšovaných” policajtů, vyřizovat na úřadech, studovat, a v neposlední řadě léčit se – proto ten Majdan tam stál a lidí umírali. A že dnes někdo říká, že lidi v Krymu sami chtěli na referendum, v Lugansku a Donecku totéž – viděla bych tě jak bys tam nešel, když na tebe namíří bouchačku, nebo pohrožují vykradením a zabíjením rodiny. Za chvíli to samé rusko řekne i o ČR a tebe odsud vystěhují na Sibíř – pak se ti bude pěkně zpívat.