Ještě jedna verze příčin letecké katastrofy na Novorossii

21. 7. 2014 NWOO
24. ledna 2014 Ukrajina podepsala na 50 let dohodu s touto společností o tom, že bude investovat a produkovat břidlicový plyn v jihovýchodní Ukrajině. Obsah dohody je utajen, podrobnosti nemohou být zveřejněny dříve jak za 55 let. Ložiska břidlicového plynu se nacházejí převážně na území Doněcka, Luhanska a Charkova a zabírají plochu 7.886 km2. Dohoda se Shellem stanoví možnost přistoupení k rozvoji těžby břidlicového plynu v jakékoli oblasti na Ukrajině a stát je povinen dát ji ke zničení ihned a zdarma.


30. dubna 2014 královna Beatrix (Beatrix Wilhelmina Armgard) odstoupila z trůnu ve prospěch svého syna. V čele království stála 33 let. Na trůn nastoupil její syn, 46-letý princ Orange Willem – Alexander, čímž byla do jisté míry přerušená dlouhá „ženská verze“ vlády v Nizozemsku.

Spolu s královstvím princ Alexander a princezna Maxima zdědili i kapitál – hlavní aktiva dynastie skupiny Fillips, KLM a Royal Dutch Shell. Royal Dutch Shell je holandsko-britský koncern, který slučuje energetické a petrochemické firmy a má pobočky ve více než 90 zemích po celém světě. Sídlo Shell se nachází v Haagu (Nizozemsko).

V této oblasti jsou města: Slavjansk, Izum, Barvenkovo​​, obrovský kus Kramatorska, část Družkovky a Balakley, stejně jako desítky a stovky menších sídel. Zde je seznam pouze největší z nich: Gusarovka, Savincy, Červonyj Oskol, Krasnyj Liman, Seversk, Jasnogorka, Avdějevka, Krasnogorovka, Orlovka, Kamyševka, Novogrigorovka, Novonikolajevka, Toreckoje, Aleksandrovka, Novoaleksandrovka, Očeretino, Petrovskoe, Velká Kamyševacha, Červonyj Šachťor, Petrovskoje.

Podle článku 37.2 (b) dohody stát poskytuje „…V případě, že se pozemky nacházejí v soukromém vlastnictví a vlastníci nesouhlasí s uzavřením dohod o pozemcích dobrovolně, nebo pokud požadují začlenění do dohod o pozemcích podmínky, které jsou, podle odůvodněného názoru provozovatele, nepřijatelné, dojde ke zrušení vlastnického práva jejich majitelům, práva na trvalé užívání, pronájem a další práva třetích osob týkající se takovýchto pozemků. Všechny pozemky, kterých se takovéto zrušení týká… budou následně poskytnuty provozovateli v oprávněné lhůtě, na základě dohod o pozemcích, jejichž součástí jsou odůvodněné podmínky.“ – Nyní to převedu do srozumitelného jazyka: Pokud Shell prohlásí, že v rámci pozemku bytového domu, zahrady nebo pole může být břidlicový plyn, budou obyvatelé muset svůj majetek prodat Shellu za tu cenu, kterou jim nabídne. Pokud navrhovaná cena se dosavadnímu majiteli nebude zdát dostatečná, stát je povinen odebrat majetek násilím a dát ho Shellu.

Dohoda se Shellem stanoví možnost přistoupení k rozvoji těžby břidlicového plynu v jakékoli oblasti na Ukrajině a stát je povinen dát ji ke zničení ihned a zdarma.

V současnosti není Porošenko schopen přestěhovat obyvatelstvo jihovýchodu do jiných regionů Ukrajiny. Snaha o vyhlazení obyvatelstva na jihovýchodě během ATO tedy není nic jiného než poskytnutí zdrojů potřebných pro současné vedení Ukrajiny. Zbývá jediná věc: přesvědčit vlastníky Shell – krále Willema-Alexandera -, že se s lidmi žijícími na jihovýchodu (domobranou Novorossie) vypořádá.

Uhájit zájmy společnosti Shell zavedením ozbrojených sil Holandska na jihovýchod Ukrajiny král Willem Alexander nemůže. Rozmístění jednotek je možné pouze jako součást mírových sil NATO pod rouškou sankce Rady bezpečnosti OSN. A aby mohly mírové síly NATO vstoupit na jihovýchod Ukrajiny, musí být Novorossia uznána jako mezinárodní subjekt terorismu.

To je důvod, proč byl 17. července zasažen malajsijský Boeing 777, na jehož palubě bylo minimálně 143 poddaných z Nizozemska. A také proč si byl Porošenko tak jistý viníkem útoku – separatisty Novorossie.

Zdroj: http://varjag-2007.livejournal.com/6431312.html