Obama dal tichý souhlas k nekontrolované ilegální imigraci do USA ze zemí Latinské Ameriky, cílem je urychlení globálního chudnutí země a zpomalení pádu dolaru!

12. 7. 2014 Aeronet
V těchto dnech najednou střípky a útržky zdánlivě nesourodých zpráv začínají vykreslovat skutečný a hrozivý obraz neodvratitelného pádu amerického dolaru a kolapsu americké národní ekonomiky. Právě teď v těchto chvílích dochází v USA de facto k otevření stavidel proti nelegální imigraci, neboť úřady federální vlády dostaly příkaz k naprosto bezprecedentnímu chování k nelegálním imigrantům. Už žádné deportace zadržených běženců na hranici s Mexikem! Už žádné soudy ani vrácení bezprizorních osob posbíraných na ulicích amerických pohraničních měst.


Američané protestují, upozorňují, že imigranti mají více výhod než občané USA, že se ilegálům měří jiným metrem [1]. Všechno je teď v USA jinak, všechno začíná připomínat Evropu a otevírání náruče migrantům z arabských zemí, ministerstvo vnitřní bezpečnosti USA dokonce požádalo církve v zemi, aby migrantům poskytly přístřeší [2]. Ron Paul dokonce chce vypravit autobusy s ilegálama do Hollywoodu, aby se o ně postarali tam [3], protože vláda by podle něho měla vynákládat peníze pro Američany a ne pro ilegály. Soudy dostaly zeshora příkaz propustit zadržené ilegály určené k deportaci a oddálit datum jejich slyšení před soudem [4], a teď se podržte, o celé 3 roky! Celou dobu se tak budou moci pohybovat po USA a zřejmě i nelegálně pracovat. Takže, o co se tu hraje? No zkrátka, cílem nelegální imigrace do USA je totiž urychlení chudnutí nejširších vrstev obyvatel v USA, a to konkrétně formou kompetice na trhu práce. Musíme si podrobněji vysvětlit, k čemu došlo v USA při hypoteční krizi v roce 2008 a 2009.

Když praskla hypoteční bublina v roce 2008, milióny Američanů přišli o práci hlavně v sekundárním a terciálním sektoru, tedy druhovýroba (fabriky) a služby. Ti nejchudší Američané v té době pracovali ve fastfoodech a v nákupních centrech, tzv. „lousy jobs“, ovšem i tehdy byly relativně dobře placené. Po vypuknutí krize však tohle všechno padlo. Bílí Američané přišli o svá zaměstnání. A bílý americký zaměstnanec nebyl v té době ochoten v obecné rovině dělat těžké práce, na stavbách, v zemědělství, v těžkém průmyslu anebo v primárním sektoru (těžba surovin, prvovýroba). Tyhle práce dělali hlavně ilegální přistěhovalci z Mexika a můžeme říci obecně, že ze zemí Latinské Ameriky, Hondurasu apod. Paradoxně právě oni byli nezbytnou součástí hypoteční krize, resp. toho, co k ní vedlo. Nenasytné stavební firmy hledaly cesty, jak stavět domy co nejlaciněji a federální vláda to věděla, neboť díky boomu na hypotečním trhu americká ekonomika prostě frčela a byla zajímavým investičním artiklem pro evropské investiční a důchodové fondy, hlavně ty německé. Jak to dopadlo, to víme všichni.

Když se nyní nezaujatý pozorovatel dívá na kroky vlády Baracka Husseina Obamy, musí kroutit hlavou, protože to zdánlivě nedává smysl. Jestliže je Amerika v krizi, potřebuje snižovat nezaměstnanost, proč proboha ta benevolence vůči nelegálním migrantům z jihu, kteří Američanům tu práci berou? Tuto otázku si kvazi můžeme převrátit a aplikovat ji i na Evropu, proč proboha si pouštíme do našeho prostoru běžence z arabských zemích a proč natolik servilně ustupujeme Islámu a jeho doslova rakovinovému bujení (a vysoké porodnosti) v EU? Co je proboha hlavní motivací, pomineme-li onu tolikrát zmiňovanou pravdoláskovskou snahu o sluníčkové začleňování nezačlenitelných skupin do prostoru evropské kultury? Odpověď je překvapivá, stejně tak jako je děsivá a šokující: Hlavním cílem je totiž urcyhleni Globálního chudnutí naší západní vyspělé civilizace!

Situace v USA je z pohledu Nového světového řádu velice nepříznivá, protože Američané nechudnou dostatečně rychle. Pořád se nepodařilo Američany zlomit, aby sklonili hlavu a šli pracovat za minimální mzdu. Aby se začali sestěhovávat do menších bytů či domů, aby začali jezdit v menších autech, aby se rodiny po vzoru Mexičanů či Arabů začali integrovat do vícegeneračního soužití v jednom obydleném prostoru, kdy v jednom domě či bytě žijí děti, rodiče, prarodiče a k tomu navrch i příbuzní, synovci, sestřenice apod. Takto „zkompresované“ multi-rodiny potom mají logicky nižší náklady na bydlení, na stravu, na inkaso, na sociální potřeby od státu a de facto nepotřebují ani důchody, protože v rámci multi-rodin se o důchodce ostatní v rodinném kruhu postarají.

Už jste také zaregistrovali od českých politiků, kterak vám říkali, že se děti mají o rodiče postarat v důchodu (přestože bůhví proč člověk celý život platí sociální pojištění, aby nemusel být odkázaný na své děti) a pečovat o ně? Jenže už vám neřekli, že pod tou pomocí a postaráním se myslí sloučení rodin, přestěhování se do společných bytů či domů, sloučení rodin, snížení nákladů a hlavně snížení standardů, které ve svém životě vyžadujete. Zkrátka neřekli vám to natvrdo, že musíte dobrovolně (a posléze i povinné) zchudnout! Tak to je přesně onen „drajv“ pocházející z plánu NWO na zchudnutí globálních ekonomik. Stát se zde snaží o to, aby člověk snížil svoje představy o tom, co je to důstojné stáří a klidný důchod. Aby se spokojil s málem, ale pořád aby zůstal uvnitř ekonomického systému a nestál se bezdomovcem.

Když se podíváme, jak daleko je globální chudnutí v USA, tak některé státy jsou hodně vpředu. Stát Michigan a zejména město Detroit by mohlo jít příkladem. Nicméně v komplexním měřítku Američané nechudnou dostatečně rychle. Stát tak musí vynakládat na sociálních programech obrovské peníze, které ovšem nic neznamenají ve smyslu jejich natisknutí ale toho, že čím dál tím méně zemí na světě bude ochotno dolar akceptovat, aby s ním USA mohly nakoupit potraviny a vůbec obecně veškeré spotřební zboží a naplnily jimi regály v amerických obchodech. Samozřejmě, že dolar bude akceptován i nadále, ale už ne v takovém množství a zkrátka americká ekonomika už si nebude moci dovolit nakoupit zboží v takovém množství ze zámoří. Proto je nutné nechat ekonomiku a Američany zchudnout, aby si mohli dovolit nakupovat daleko méně produkce a dolar se tak nezhroutil, tedy alespoň ne tak rychle. Pokud Američané jednoho dne zjistí, že mají v ruce sice natisknuté dolary, ale v regálech obchodu je prázdno, v tom okamžiku dolar končí, spadnou masky z tváří finančníků a budou muset zavřít krám, protože nápis „In God We Trust“ na bankovkách bude to jediné, co Američanům zbyde jako volba.

A proto se Obamova vláda rozhodla k drastickému a naprosto flagrantnímu kroku. Už bez nějakého uzardění nebo výčitek bylo rozhodnuto otevřít stavidla imigrace do USA, tedy minimálně na americko-mexické hranici, aby se urychlil příliv laciných gastarbeiterů do země, kteří vytvoří na pracovním trhu takový tlak, že poklesnou mzdy v návaznosti v celých USA. Američané, kteří dnes pracují za 15 dolarů na hodinu, ti se budou muset spokojit s 10 dolary. A když ne, čeká je propuštění a pád mezi 70 miliónů Američanů na potravinových poukázkách. Vyber si, americký občane! A občan už si nekoupí na víkend 10 hamburgerů, ale koupi si jich jenom 5, nebo jenom 3 a bude za to rád, někdo nebude mít ani to.

Demise dolaru ve světě bude mít vliv na trh v USA, sníží se odbyt, obchody začnou nakupovat méně zboží že zahraničí, v rámci globálního chudnutí tak znehodnocení dolarů nepovede tak rychle k pádu americké měny, ovšem nesmí se na nic čekat, protože každou chvíli se může stát, že výrobci v Číně, co dosud prodávali Američanům zboží za dolar, teď budou chtít začít přijímat jinou měnu. Protože USA mají nakročeno k mohutné krizi (systémové, ne té hypoteční, to nic ani nebylo) a demisi dolarů na světových trzích, musí urcyhleně vláda nechat zchudnout obyvatelstvo v USA, snížit jejich nároky a požadavky a hlavně pomoci tomu tak, že Američanům začnou na trhu práce konkurovat imigranti, jejichž chudoba a hlavně ochota žít v chudobě až doslova bídě, je dobře známá.

Americký politk Ron Paul už dlouho varuje předtím, že imigrace má Obamovi de facto pomoci zlikvidovat dolar, no bohužel tady musím Rona Paula trochu opravit, že dolar už se nedá zachránit. Systémově je to totiž vyloučené. Dolarů je totiž po světě tolik, že záchrana dolarů by americký principiální dluh pouze a jenom „zhodnotila“, takže americká vláda by musela zaplatit x-krát tolik, než kolik dluží teď v tomto okamžiku. USA tak dolar mohou nechat buď jenom při životě, anebo ho mohou ještě více uvolnit do světa, dokud to jde a tím si tak vzít ostatní státy jako dolarové vazaly, že když padne dolar, padnou dolary i věřitelů USA po celém světě. V poslední instanci se USA obrátí na Evropu a ECB a budou chtít zachránit dolar skrze Trans-atlantickou zónu volného obchodu. Euro je totiž tzv. „zajišťovací měnou“ US dolaru a obráceně. Pokud by padl dolar s velkým rachotem, zhroutí se celá Eurozóna. Pád dolaru už nejde zvrátit, ale jde ovlivnit rychlost demise této světové rezervní měny a nezbytným předpokladem pro nejméně bolestnou de-dolarizaci západních a de facto světových trhů je právě rozsáhlé globální zchudnutí USA a EU. Čím chudší budou obyvatelé obou ekonomik, tím menší náklady na život i sociální standard a sociální dávky budou mít a tím ochotněji budou pracovat za méně peněz, delší dobu a hlavně s větší motivaci, než s jakou pracují dnes.

Zatímco tedy v USA mají pomoci s globálním chudnutím imigranti z Mexika a Latinské Ameriky, v Evropě to budou mít na starosti Arabové a imigranti z Asie a Severní Afriky. Chudnutí v islámských ghettech si můžete doject prohlédnout do Anglie, do Sheffieldu nebo do jakéhokoliv většího britského města. Import chudoby do Británie je v plném proudu, stejně jako ve Francii a v Německu, ve Švédsku a v Norsku. Globální chudnutí pod taktovkou NWO je v plném proudu. Cílem není nic menšího než reset globální ekonomiky a záchrana světa před příliš prudkým zřícením petrodolaru na samotné dno. Budeme se toho účastnit my všichni, každý z nás.

Výzva závěrem: Dobře se dívejte kolem sebe a poslouchejte masmédia a politiky, až vám začnou opět říkat, že nejsou peníze na zdravotnictví, že nejsou peníze na důchody, že je čas postarat se o své rodiče v důchodu , že je čas se uskromnit, že je čas jezdit menšími auty (ekologičtějšími, ale ve skutečnosti pouze levnějšími), že je čas používat méně vody na záchodech, že je čas bydlet v menších bytech, že je čas půjčovat si a sdílet auta mezi známými, že je čas používat menší žárovky, že je čas používat menší vysavače… ano, to všechno jsou slova ze slovníku globálního chudnutí. Všimněte si, že tenhle tlak na globální chudnutí postihl i podnik Formule 1 (zmenšení objemu motorů). Koneckonců, i plán na připojení Ukrajiny k EU a zaplavení EU ukrajinskými hladovými gastarbeitery je součástí plánu urychlování globálního chudnutí uvnitř EU.