Báje, mýty, báchorky a jiné povídky kolem sestřelení MH17


7. 8. 2014  / Rado Miko / Zdroj

Ovčané jsou ti, co bez přemýšlení konzumují vše, co jim naše média předhodí.
Občané jsou ti, co mají kritické myšlení.
Kdo si už vzpomene na 150 mrtvol v jezeře ve Slavjansku?

Nebo na naši ČT, kde mluvčí ATO sděluje zničení 5000 teroristů během jednoho dne (naše TV to raději upraví na 500. Nebo na jiný blábol ze dne 18.července: Ukrajinská armáda zaútočila na Luhansk. Obsadila část města.

A můžeme pokračovat. Domobrana dne 16. 7. oznámila, že sestřelila dva SU-25. Ministerstvo pučistů to vehementně popírá. Ale následující den náhle oznámí, že byly sestřeleny …dva SU-25.

Další báchorkou, která žije svým životem, jsou kreditní karty. Pan Lysenko, který tak rád pouští do éteru bláboly, referoval o masových krádežích karet cestujících osudného letu. Na to reagovala Asociace nizozemských bank. Asociace však reagovala jen na informace veřejné, nereagovala na opravdové nelegální převody. Na to reagovaly další tiskoviny, které oznámily, že to bude asi pravda, protože asociace vydala takové prohlášení. Kruh se uzavřel.

Další takovou věcí jsou nechutné „tahanice“ o mrtvé. Když si poslechneme oficiální zdroje domobrany a některé západní, je celkem patrné, jak věci probíhají a že se dělá maximum v rámci válečných možností. V době, kdy se naše media přetahovala o mrtvé (hnijí – nehnijí – jsou v Rusku atd.) byly dávno přistavené chladící vozy.

Nikomu v našich médií není divné, proč jedou oklikou odborníci z Malajsie na místo nehody, když údajně existuje Porošenkův koridor a čtyřicetikilometrová zóna míru. Oklikou jeli, protože žádná zóna nebyla. Druhý den v blízkém okolí začala velká ofenzíva pučistických gard, za podpory až 250 různých vojenských vozidel. Dokonce i z BBC se dozvíte více než od „naší televize veřejné služby“:

(pokračování – mnoho důkayzů na videích a foto – zde:)