Z internetové diskuse 20140815 na serveru novinky.cz:

16. 8. 2014 / zdroj
Česká mainstreamová média buší do českých hlav propagandu nejhrubšího kalibru. Ale ono to už u mnoh lidí moc nezabírá. Inu, známe své “prameny” a “zdroje” – tedy různé ty oligarchické babišárny, bakalárny a další propagandistické pakárny. Přinášíme pro osvěžení názory několika čtenářů serveru Novinky.cz (babišárna), kteří jsou proti přihlouplé propagandě a manipulacím řádně proočkováni.

Jan Sítek, Hlohovec
A Američani už jim jedou na pomoc …. dnes dopoledne projela Valticemi směrem od Mikulova na Břeclav (tedy od rakouských hranic směrem na hranice slovenské) kolona amerických vozidel plná vojáků v plné polní, včetně těžké obrněné techniky….
Zajímavé, že v novinách ani slovo, ještě zajímavější, že je nedoprovázela česká vojenské policie (což je u vojenských transportů přes cizí území běžné. Prostě si tu Amíci dělají, co chtějí…) a ještě zajímavější, že Američani mají plné huby keců o ruském vměšování…. no nevím, kdo to začal a kdo se vměšuje…
– – –

Vladimír Šeda, Praha 6
Kyjevská fašistická sebranka je zřejmě rozhodnuta zabránit dodání humanitární pomoci už tak zdecimovanému obyvatelstvu Doněcku a Luhansku i za cenu, že ještě před příjezdem humanitární pomoci tato města srovnají se zemí a obyvatele vyvraždí do posledního – opravdu se zdá, že svou krutostí a cynismem překonají své fašistické a SS vzory z doby II. světové války …
– – –

Jan Kokoška, Ústí nad Labem
Ukrajinské jednotky ovládly další čtyři obce..:-)) Přesněji měl Lysenko říct, 4 zbořeniště s pobitými starci a chudými co nemohli před tou osvobozovací fašisticko-banderovskou-USA a CIA armádou utéct!! Zapomněli také říct, že je tam nikdo nevítal, nemával a neplakal štěstím!! Lidé tam plakali nad hroby povražděných příbuzných v rámci akce vlády, prezidenta a jimi řízenými agenty CIA a generály USA, osvobozováni obcí od těch co nechtěli být pobíjení těmito zrůdami Pravého sektoru a najatými vrahy z USA a odjinud!! Takže jakého vítězství bylo dosaženo? A co těch na 1 500 000 Ukrajinců co stačilo prchnout před tím, aby nebyli osvobozeni nácky a banderovci, prezidentem, tzv. vládou a CIA? A ti, co již byli pobiti, a jsou jich na tisíce? A co ti, jimž zničili dům a těch je na 65 000 !!!! Ti také pláčou štěstím, radostí a mávaji jim s kytkami u silnic? !!!!!!!!!! Měli by, když je podporuje i Hrad, MZV ČR, MO, Štětina, Schwarzenberg, naši náckové a další:_))
– – –

Milan Czaker, Březová
Tak… četl jsem to dvakrát. Protože tohle se jen tak nevidí. Goebels by z vás měl novinky.czradost. Jestli v tomhle článku je deset procent pravdy tak to je moc. Takové lži. … Nejvíc mě rozesmál popisek pod fotkou – Ukrajinští vojáci míjejí hořící pole u Illovajsku, které zapálila palba separatistů. Ani nevím proč. Jak vy to vlastně víte, že to pole zapálila palba separatistů??? Ale to je jedno. Ukrajinci osvobozují po 86té Doněck a Luhansk. Možná se tady podobný článek objevil i vícekrát. Někdy se to už vážně nedá číst. Já se divím, proč sem chodím. Snad už jen ze zvyku. Jsem tady 4 roky v kuse novinky. Ale co předvádíte od Ukrajiny je na pozvracení.
– – – 
Jan Kokoška, Ústí nad Labem
Je krásné, že prý? :-)) Kyjev pošle 700 tun pomoci do Luhanska, který jeho armáda srovnala se zemí a vyhnala na 250 000 obyvatel, zničila tam na 35 000 budov včetně škol, nemocnic,…. Je krásné, že vojáci Ukrajinské armády nemají co jíst, pít, … je to jen zástěrka pro jejich zásobení:-)) Rus dovezl 2 000 tun pomoci :-)) a nezabil žádného Ukrajince, nezboural žádnou budovu, na Mejdanu nepodřezal žádného policistu, neuřezal mu nohy, nevypíchl oči,…Na Krymu nikdo nepřišel o život, … Paradoxy, ovšem Rus může za vše:-)) tedy za to, že se náckům plně nedaří realizovat ten zločin na svých obyvatelích i když podle plánu zločince, podvodníka Tymošenkové včetně vybitého bezmozka Kličkova samoinstalovaného v Kyjevě mají za cíl vyhubit, vyhnat 8 milionů východních Ukrajinců, zatím mají skluz podařilo se jim vyhnat na 1 500 000 lidí, zbořit na 65 000 budov a pobít tisíce lidí:-) Tleskají tomu USA a jeho užiteční idioti v EU a také v ČR 🙂 Ovšem Člověk v tísni nikde? Schwarzenberg se Štětinou nikde?
– – –

Vybrali jsme jen některé diskutéry, ale Čechů a Češek pročkovaných proti lžím a pitomostem vystupuje ve veřjných dikusích postatně víc. Díky, že se nedáte zblbnout, přátelé!