Souvislosti sestřeleného letu MH 17 se zmizelým MH 370: Dvě dějství téže hry?

Lubomír Andrassy
6. 9. 2014 Freeglobe
Mizí fotografie. Nesouhlasí identifikační znaky ani velikost motorů. Svět už ale hledí jinam
Máte-li na to žaludek, zjistíte neuvěřitelnou skutečnost! Jeden z  cestujících spadne doprostřed silnice a světe div se, ani kapka krve! Viděli jste někdy v drsných zprávách našich dvou nejmenovaných komerčních televizí dopravní nehodu motorkáře? Nebo tělo po výskoku z  okna? Promiňte, ale ten cestující spadl z výšky 10 km, případně byl odmrštěn z dopadajících trosek. Vím, že je to šílený dotaz, ale kde je krev? A v tomto bodě mě napadlo, že se o let MH17 přestávám zajímat!
Před časem jsem uveřejnil článek o podivné fotografii letadla, které mělo být vyfoceno na letišti Schiphol v Amsterodamu, a to těsně před nástupem na jeho palubu cestujícím s přezdívkou Cor Pan. Jak víme, toto letadlo (s volacím znakem MH17) mělo být sestřeleno nad územím Ukrajiny (teď není důležité kým), což stálo život 298 nevinných obětí. Na té fotografii mi vadilo špatné registrační označení letadla na dvířkách předního podvozku (RC, místo RD) a žádal jsem o názor a vysvětlení. Stejně, jako jsem požadoval pomoc s ustanovením správných jmen cestujících podle nalezených pasů, což se nakonec následující den podařilo!

V Nova, která tuto informaci převzala, vše na svém zpravodajském portálu uzavřela s tím, že Cor Pan (Cornelis Schiller) toto letadlo vyfotil v jiný den, protože do Asie létal často! Smířil jsem se s tím a pustil jsem to z hlavy. Navíc jsem později zjistil, že celá ta záležitost s nesprávným registračním označením letounu je probírána v mnoha internetových fórech po celém světě, tak mě napadlo, že jednoho dne na nich někdo fundovaně odpoví, já si to přečtu a moje dušička bude mít pokoj! Cosi mě ale donutilo se k tomu znovu vrátit.

Cenzura internetových portálů

Také jste si všimli, že na síti Internet straší? Nechci působit paniku, ani sepisovat román, proto vše zestručním. Pravda je bohužel taková, že z netu v poslední době mizí nejenom celé články, nebo dokonce profily uživatelů a fóra, ale i dříve zveřejněné fotografie! Občas se stane, že se dodatečně editují texty, které včera zněly jinak, případně se vyměňují fotky, které tam včera nebyly! Všiml jsem si toho úplnou náhodou, když jsem s kýmsi diskutoval o pravdivosti identity leteckého dispečera Carlose, který jako první zveřejnil informace o tom, kdo skutečně letadlo MH17 sestřelil.

To, že zmizel jeho twitterový profil, na kterém jsem před několika dny byl, mě nepřekvapilo. Ale nebyl jsem schopen nalézt jistou fotografii trasy (odklonu) letu, o které jsem byl přesvědčen, že byla umístěna v on line zpravodajství jednoho českého portálu! Byla tam dokonce dvakrát, proto si ji pamatuji. Nakonec mi někdo jiný tu fotku poslal, a ve mně zůstala otázka: „Proč ji kdosi odstranil?“ Od té doby jsem si začal vše stahovat do svého PC do složky s otazníkem. Dobře jsem udělal!

Kdo nechce abychom viděli a věděli?

Někdo z mých přátel nedávno uveřejnil na facebooku odkaz na kvalitní fotografie trosek letadla MH17, které byly zveřejněny po příjezdu mezinárodních vyšetřovatelů OBSE na místo neštěstí. Šlo o kvalitní fotky s vysokým rozlišením. Jednu po druhé jsem si je stáhl, pro případ, že by odkaz zase zmizel. Za několik dní jsem si všiml, že v tomto odkazu přibývají fotografie vlaku s chladícími vagony, které převážely ostatky cestujících. Současně jsem ale zjistil, že fotky už nejsou v plné velikosti a dokonce některé chybí!

Na ty chybějící jsem se zaměřil, protože jsem je ve svém PC měl! Kdo nechtěl, abychom si všimli fotografie utrženého kusu letadla, na které je zobrazena vlajka Malajsie? Kdo nechtěl, abychom si všimli počtu oken pod touto vlajkou? Kdo nechtěl, abychom si všimli, že okno vedle dveří je zaslepené zátkou? „ONI“ to nechtěli, ale neuvědomují si přitom, že svojí úmyslnou cenzurou vlastně zapříčinili, že jsem namaloval obrázek, který doprovází tento příspěvek! Děkuji tedy Obamovi, Kerrymu, americké administrativě a dalším mediálním manipulátorům, že díky utajování „přesvědčivých důkazů“, z důvodu ochrany zdroje, zapříčinili vznik mnoha konspiračních teorií včetně té, že i já si teď bohužel myslím, že na Ukrajině bylo prostě navždy „uklizeno“ zmizelé letadlo MH370! (reg. značky 9M-MRO). Co mi asi tak zbývá? Spokojit se s náhodou, nebo začít přemýšlet o dalších zjištěných souvislostech? Na náhody nevěřím!

Podivná protiteroristická válka

Také jste to zažili…, vzpomeňte si: Objevili jste na svém monitoru nadpis článku, který dával naději, že malajské letadlo MH370, které 8.3. 2014 zmizelo neznámo kam, bylo pravděpodobně lokalizováno! Pak jste si článek přečetli a zjistili jste, že je to blbost. Že autor nás chtěl jen zaujmout. Tolikrát jsme pak četli o zachycených signálech z černé skříňky, o plovoucích zbytcích v oceánu, o aktivních mobilních telefonech cestujících a tak dále a tak dále.

Nikdy nic se nepotvrdilo. Nikdy nic se nevyšetřilo. Podle „NICH“ je prostě možné, že v 21. století, v době satelitů, může prostě letadlo zmizet bez stopy! Ano, smířili jsme se s tím a přestali jsme se o to zajímat. Každý máme své starosti. Co na tom, že jsme zaslechli legendy o padělaných pasech dvou iránských teroristů, kteří letadlo vlastně unesli? Co na tom, že bylo později zjištěno, že fotografie teroristů jsou „něčí“ padělek, neboť oba mají na fotkách stejné nohy a stejné stíny na podlaze? Teď teprve jsem se k těmto informacím vrátil. Mediální cenzoři mě k tomu zase de facto donutili!

Ok tedy…, dnes jsou to “zlí” Rusové! Tehdy to byli Íránci! Proč? Copak se mělo stát? Před tím to byly irácké chemické zbraně, které nikdo nenašel. Pompézní poprava Husajna. Příběh o dopadeném a v podstatě popraveném Bin Ladinovi – viděl ho někdo? Schválně se nechci zmiňovat o 11. září 2001. Tam to všechno „začalo“, ale to by bylo na samostatný článek.
Tragické divadlo zkázy, které se nekonalo

Vraťme se k otázce, proč únosci letu MH 370 měli být Íránci? Pro jejich nekontrolovatelný jaderný program jich mám také plné zuby a těžko bych je teď ex offo obhajoval. Ale něco mi tu zase nehraje! Když se provalil podvod s fotografiemi únosců, přestalo se o nich mluvit. Najednou zmizely teze o únosu a začaly se objevovat zprávy typu: „Pro zmizení letu MH370 nemáme vysvětlení!“ Tak je to dodnes. Průšvih s fotkami na sebe vzala malajsijská policie, která uvedla – cituji: „Nešlo o zlý úmysl nebo o snahu někoho zmást. Došlo k omylu při kopírování obrázku!“ To je blbina, že? Odpovězme si ale na otázku, proč tedy Írán?

Polilo mě horko, když jsem si uvědomil, že 16. a 17. den po zmizení letu MH 370 probíhal v nizozemském Haagu jaderný kongres s účastí 53 států! Ani mě nenapadlo myslet na to, že by někdo chtěl použít civilní letadlo k útoku na budovu, kde se hlavy těchto států sešly! To už by bylo přece přehnané! Jenže na tento způsob katastrofických „scénářů“ jsou už v Americe zvyklí, proto mi to nedalo a začal jsem k těmto datům hledat informace. Abych se vyhnul konspiračním teoriím, vyhnul jsem se všem bulvárním webům a hledal jsem jen tam, kde mám k médiím ještě důvěru. A tomu neuvěříte:

Jaderný summit v Haagu

24. 3 .2014 (tedy v den zahájení jaderného summitu v Haagu) ve 13.01 hodin byla na nizozemském zpravodajském portálu RTL Nieuws zveřejněna informace o nutném vzletu dvou nizozemských vojenských stíhaček F16 k letadlu Boeing 777, které neohlášeně vniklo do holandského vzdušného prostoru! Toto letadlo startovalo v Miami a bylo vojenským doprovodem odkloněno. Údajně následně přistálo v německém Frankfurtu nad Mohanem. Nechci tady teď spekulovat o příčinách narušení vzdušného prostoru Holandska.

Kdyby se v ten den něco stalo, byli by za to odpovědní íránští únosci, kterých byly v té době plné noviny? I nad touto otázkou je nutno se zamyslet. Co se mě týká, mohu si pouze myslet, že „původní uklizení“ stroje z letu MH370 se díky radarovému nizozemskému systému nepodařilo. Díky Bohu! Nostradamovo proroctví o vzniku třetí světové války, se ten den opět nenaplnilo! A režiséři světa tak museli pro „úklid“ najít jinou příležitost!
Kdo vlastně vládne světu: USA nebo Izrael?

To je otázka, která mě trápí ze všeho nejvíc! Protože se obávám, že přestáváme být samostatně myslícími tvory: V diskusi pod prvním článkem o letu MH17 jsem se ptal, proč jedno z letadel společnosti Malaysian Airlines je dnes zaparkováno v hangáru v Tel Avivu? Když letadlo bylo prodáno americké společnosti GA Telesis – dnes je označené jako N105GT – nikdo mi na to neodpověděl. Jenže mně na tom vadí dvě věci:

1) Proč někdo ze stroje odstranil loga společnosti Malysian Airlines – viz foto v odkazu v diskusi pod článkem. Pod jakým logem bude tedy stroj v provozu?

2) A to zásadní: Proč právě v Izraeli?

Nezajímal bych se o to, kdyby zde nebyly dva zajímavé časové údaje: letadlo MH17 bylo sestřeleno 17. 7. 2014 přibližně ve 14.00 hodin UTC. Masivní a plánovaný izraelský útok na pásmo Gazy byl ale přeci ve stejný den ve 14.15 hodin UTC! Média celého světa tedy najednou překypovala informacemi o sestřeleném letadle se stovkami mrtvých, a blízkovýchodní konflikt, kde se podobným způsobem zabíjelo i mezi ženami a dětmi, musel ustoupit do informačního zapomnění. Nemám to slovo rád, ale byla to zase náhoda?

Vím, že izraelsko-palestinský konflikt je velmi citlivý a výbušný problém, a dalo by se o něm psát do nekonečna. Odpusťte mi tu větu, kterou to uzavírám: „Tohle už není ten Izrael, který známe z Bible!” Nemůže být… Některých „náhod“, tak jak jsou nám předkládány, je potřeba si ale všimnout.

Náhody versus skutečnost

Je to náhoda, když dle letových dokladů letu MH17 máme dnes uvedeny tři rozdílné časové údaje? Kde režiséři udělali chybu? Když nám dle oficiálních údajů právě u tohoto letu říkají, že letadlo MH17 z Amsterodamu odletělo v 10.00 hodin UTC…, ne…, pardon… v 10.31 hodin to nakonec bylo…, ne tak ještě jednou sorry… tak v 10.14hodin UTC to tedy je! Přátelé, může mi někdo sdělit, v kolik hodin to letadlo, které mělo na podvozku písmenka RC (což mně před týdnem vadilo) z Amsterodamu vlastně doopravdy odletělo? Odletělo vůbec? A s kým na palubě? A kam?

Je to náhoda, že letecké motory na místě dopadu MH17 neodpovídají velikosti motorů, které jsou zobrazeny na fotografiích jejich výrobce? Je to náhoda, že dle nalezených pasů novináři zjistili, že jejich původní vlastníci disponují FB profily bez historie a bez přátel, které byly založeny ve stejném období roku 2013? Ověřil jsem si to. Novináři měli pravdu! Ale smířil jsem se s tím, že to je náhoda. Nechci ani řešit okolnost, že pasy vypadaly jako nové (i můj je opotřebovanější) a že některé byly proštípnuté, jako by byly vyřazené. Kdybych to řešil, podporoval bych spekulace, které se šíří sociálními sítěmi! Jedné věci jsem ale pozornost věnovat musel: když jsme všichni četli články o hnijících mrtvolách, které padaly z nebe a byly tak vlastně na palubě sestřeleného letounu, považoval jsem to za děsnou pitomost!

Každému, kdo mně podobný odkaz poslal, jsem psal, že si neumím představit letadlo s mrtvými cestujícími, které je řiditelné „na dálku“ a označoval jsem to za megakonspiraci! Při studování materiálů, které jsem ve svém PC měl, mě ale napadlo, že by nebylo špatné opatřit si videomateriály ukrajinských tajných služeb, které tak rády publikují na veřejných sítích. A to z jediného důvodu: Pokud světu žaluji, jak jsou ti proruští separatisté zlí, těžko ve videu budu rastrovat záběry mrtvých cestujících! Naopak, ať svět vidí, jaký ďábel je ukryt v podobě Putina!

Ta videa opravdu existují a zpravidla končí vyjádřením nějakého vojenského ukrajinského představitele, který říká něco ve smyslu: „Teď už je opravdu potřeba, aby do tohoto konfliktu zasáhlo NATO! Civilisty si sestřelovat nedáme!“ Najděte si je! Nechci je zde uveřejňovat z úcty k těm, co byli „režiséry“ obětováni. V případě zájmu Vám pošlu odkaz do zprávy.

Máte-li na to žaludek, zjistíte neuvěřitelnou skutečnost! Jeden z cestujících spadne doprostřed silnice a světe div se, ani kapka krve! Viděli jste někdy v drsných zprávách našich dvou nejmenovaných komerčních televizí dopravní nehodu motorkáře? Nebo tělo po výskoku z okna? Promiňte, ale ten cestující spadl z výšky 10 km, případně byl odmrštěn z dopadajících trosek. Vím, že je to šílený dotaz, ale kde je krev? A v tomto bodě mě napadlo, že se o let MH17 přestávám zajímat!

Česká média prosím

Přestaňte nám servírovat informace, které čerpáte jen z amerických nebo ukrajinských zdrojů! Všimněte si prosím, že i na té Ukrajině se po pádu vlády začaly zveřejňovat věci, které by dříve ještě nikdo nahlas nevyslovil! Ať už jsou to informace o skutečném krachu země, o skutečném stavu armády, nebo o přiznání se k sestřelení letu MH17 z důvodu omylu v rámci vojenského cvičení. I když ta poslední zpráva byla záhy dementována, já už Vám nevěřím! A nejsem zřejmě sám!

Určité kachny, které jste vypustili, by Vám mohly v budoucnu zlomit vaz! Nechci být konkrétní, ale ta separatistka se rtěnkou mrtvé cestující, to už je opravdu černý humor! Každý rozumný člověk dávno ví, jak tento článek v ukrajinském tisku vznikl a kde se ty fotografie vlastně vzaly. Já mám takový dojem, že na TN.CZ ta informace se rtěnkou visí dosud.

Co bych za to dal, abych se mýlil

John Schiller – bratranec obětovaného Cornelise Schillera se nedávno v holandském tisku zmínil, že vyvine veškeré úsilí k tomu, aby mohl zařídit společný pohřeb pro Cornelise a pro jeho přítelkyni Tol (Neeltje). To je důvod nadpisu výše. Už kvůli tomu si přeju, aby v co nejbližší době, testy DNA, byl tento pár identifikován! (Ať už Hercules, přivážející ostatky obětí, přiletí odkudkoli!) Proto nechci uvažovat o variantách, že letadlo 9M-MRC přistálo někde na tajné vojenské základně USA a že těla cestujících se za čas objeví zase někde jinde. A taky nechci válku, ve které už jsme!

Počítám s tím, že vyšetřování katastrofy letu MH17 prokáže sestřelení vojenskou raketou. Z vyhodnocení dat černých skříněk jsem zvědavý na pokyny dispečerů už nad Polskem, protože už tam byla trasa letu neobvyklá. A nic jiného mě už kolem toho letadla nezajímá. Tahle hra totiž začíná být nebezpečná. A nejsme to my, kdo ji hrajeme!

Protože… je samozřejmě jen náhoda, známe to například již z dopadu na Pentagon 11. září, že se motor velkého dopravního letadla smrskne na polovičku, až třetinu…