Už chybí jenom nový dotační program s názvem: ,,Terorista do každé rodiny.”

Lea Vojtekova
21. 9. 2014 Euportál

Vraždili? Znásilňovali? Mučili? Dostanou zvýšené sociální dávky.
 Připadá vám to šílené? Zvrácené? Ano, to je “humanismus” dnešní doby.Mysleli jste si, že islamisté, kteří bojovali na straně IS, a kteří se teď vrací do Evropy ze Sýrie, dostanou po příchodu nějaké tresty? Že je odsoudí? Že jim zruší občanství? Naopak, oni dostanou odměnu!Alespoň v Dánsku.

 Dánská policie pro prevenci kriminality soudí, že bude lepší tyto kluky a muže netrestat. Vraždili? Znásilňovali? Mučili? No a co. V Dánsku jim bude odpuštěno a budou rehabilitováni. Dostanou zvýšené sociální dávky, pomoc s hledáním práce, vzdělání.

Oussama El Saadi, předseda jedné dánské mešity k tomu řekl: ,,Myslíme si, že je to správná cesta. Hlavně je nesmíme obviňovat a dávat jim pocit, že udělali hroznou věc. Nevnucujte jim pocit, že udělali něco špatného. Dejte jim příležitost.”

Příležitost k čemu? Aby mohli snít o chalífátu? Aby měli pocit, že to, co dělali v Sýrii bylo správné? Aby verbovali další džihádisty? Škoda jenom, že takový soucit nemají v Dánsku s oběťmi v Sýrii. Hlavně pozor, abychom těm islamistům náhodou nezpůsobili pocity viny… To by je, chudáčky, mohlo poznamenat do konce života.

Je mi taky záhadou, proč se tito “bojovníci za svobodu” vlastně vracejí do Evropy. Proč, když to tady tak nenávidí? Proč nezůstanou v IS, ve svém vysněném “ráji”? A proč to Dánsko vlastně dělá? Jde o peníze, úmysl nebo se někdo pomátl?

Připadá vám to šílené? Zvrácené? Ano, to je “humanismus” dnešní doby. Humanismem to jde nazývat jenom stěží, je to spíše destrukce a sebevražda Evropy. Respekt za respekt a toleranci za toleranci. Tímto bychom se měli řídit. Nelze respektovat a tolerovat jenom jedním směrem, protože v tom případě je to slepá ulička, která vede do záhuby.

Jaké poselství tímto svým přístupem vysílá Dánsko? Dánsko vlastně říká: ,,Islamisté, nebojte se. Klidně si vražděte, u nás najdete pochopení. A ještě za to od nás dostanete peníze. Ale běda těm, kteří by o vás chtěli říct něco špatného. Vy jste vlastně oběti.”
Ano, z viníku se dělají oběti a z obětí viníci. Kam se hrabe Orwell.

A tak se tady vaříme, v tom našem evropském hrnci. Necháme se zahřívat jako hloupá žába. Pozitivní diskriminace dosáhla obludných výšin…. už to není “jenom” šunka, Vánoce, psi. Teď už je to omluva vražd! Dokážeme se ještě poučit z chyb jiných? Nebo toužíme po IS v Evropě? Ztratila Evropa i poslední zbytky pudu sebezáchovy?

Už chybí jenom nový dotační program s názvem: ,,Terorista do každé rodiny.”

http://vojtekova.blog.idnes.cz/