Mariupol – opilý ukrajinský fašista ohrožuje lidi samopalem a vymáhá peníze (video)

10. 10. 2014     Russkaja Vesna
V Mariupolu jsou místní lidé zastrašováni fašistickým bezprávím. Město zaplavilo rozhořčení. Ukrajinští okupační vojka kradou, bijí a unášejí nesouhlasící a dopouštějí se vandalismu.

V 23. čtvrti Mariupolu opilý bojovník takzvané “ATO” (protiteroristické operace – pozn. překlad.) vyhrožoval samopalem, zastavoval auta, prohledával je a vydíral peníze od místních obyvatel. Při incidentu ukrajinský ” borec” míří samopalem na lidi a střílí do vzduchu.

“Ve městě Mariupol se odehrála tato situace. V rezidenční čtvrti číslo 23.  nezodpovědné tělo se samopalem v ruce zastavovalo auta, mlátilo lidi a podle všeho, zabavovalo peníze. Cestou střílelo do vzduchu pro výstrahu. Město je pod kontrolou ukrovojáků,” řekl místní občan.

“Nyní jsou lidí v našem městě bezmocní, ukrajinští okupenti nás drží v šachu, mnoho lidí se dokonce bojí i ve dne vyjít do ulici. Děti zapomínají na čerstvý vzduch, rodiče je nenechají jít ani na krok z domu. Místní kolaboranti si natáhli žluto-modré stužky a dělají, co se jim zlíbí, a není boha, kdo by je usměrnil.

Ale před pár týdny, když se domobrana chystala osvobodit město od ‘jednoukrajinské’ okupace, se ti samí třásli strachem a prchali z města jako krysy.”

Na videu je opilý příslušník ukrajinských kárných oddílů  se zbraní, ‘vybírá daň’ od  projíždějících motoristů a při tom střílí do vzduchu,” – napsal místní rezident na sociálních sítích.

https://www.youtube.com/watch?v=ANVm5RbSYDs