Otázky pro myšlení masírovaná našimi masmédii. A také a především pro myšlení studentů, masírované navíc i ve školách:

Luděk Prokop
10. 10. 2014
Kde byly vyvěšovány obrazy fašisty Bandery a kde nosili násilníci fašistické indicie na oděvech a mávali prapory s fašistickými symboly? V Rusku, nebo na Ukrajině?
Kde byla bez voleb na základě puče provázeného násilím a fašistickými symboly dosazena vláda? V Rusku, nebo na Ukrajině?


Kde jsou opoziční poslanci mláceni a cpáni do popelnic? V Rusku, nebo na Ukrajině?

Kde dochází k mlácení asistentů opozičních poslanců, k prohlídkám v podnicích stoupenců opozice, k hrozbám a také k útokům na životy, zdraví a majetek stoupenců opozice? V Rusku nebo na Ukrajině?

Kde se státní moc dopouští přímých hrozeb fyzickou likvidací opozičních politiků, v Rusku nebo na Ukrajině?

Která armáda bombarduje vlastní města svého státu, čili bombarduje své vlastní občany, Ruská nebo Ukrajinská? A ve kterém parlamentu je v souvislosti s danou otázkou odebíráno slovo za prohlášení: „moc, která posílá armádu bombardovat mírumilovná města, je zločinná“ ?

Kde si dovolí ministr vnitra prohlásit: „Pokud přistoupí k parlamentnímu řečnickému pultu Jelena Bondarenko, ruka mimoděk sklouzává k pistoli“ – v Rusku nebo na Ukrajině?

A závěrem: „Ukrajinský informační prostor je takřka kompletně vyčištěn od takových informací a obyčejní Ukrajinci nemají sebemenší tušení, že se na Ukrajině odehrává zločinný boj s opozicí, že je všemožně potlačováno ústavní právo na svobodu“.

Ve kterém státu je to s informačním prostorem poněkud podobné jako na Ukrajině? V Českém, nebo v Ruském?

.