STOP zabíjení – Balík od Poláků pro Porošenka

11. 10. 2014   ANIFAŠISTNGOO
Portál “Antifašist” podpořil akci polských antifašistů, kteří 1. září odeslali zásilku Porošenkovi. Hlava Ukrajiny dostala od nich balíček, ve kterém byly hračky, potřísněné červenou barvou – symbol Kyjevským režimem zabitých dětí na Donbasu.

Denně, ve městech a vesnicích v Novém Rusku umírají děti. Nicméně, Porošenko a “válečná vláda” nadále trvá na pokračování ATO a mají podporu celého, takzvaného “civilizovaného světa.”

Je možné lhostejně tomu přihlížet? Ne! Je-li pro někoho – zabíjení civilistů – pouze čísla ve sloupcích statistiky, pro nás – je to tragédie, kterou nelze zapomenout a odpustit.

K akci už se připojili italští antifašisté a naše hnutí se šíří!

Vyzýváme všechny k účasti na akci! Ať Porošenko dostává každý den takové balíčky, aby měl na paměti, proti komu posílá armádu a represivní národní bataliony! Zastavte zabíjení! Připomeňte Porošenkovi o děti na Donbasu!

 Balíky zasílejte na adresu:
prezident Ukrajiny Porošenko, ulice Bankovaya 11, Ukrajina, Kyjev

Video s balením zásilky pro Porošenka a prohlášení polských antifašistů:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uTMBpjTw2O8
Překlad prohlášení:

Pane Porošenko,
posíláme vám věci dětí, které nikdy nebudou chodit do školy, protože je zabila vaše armáda. Poslal jste své vrahy do Donbasu, aby rozsévali smrt a ničení, protože nepotřebujete ukrajinský Donbas, ale Donbas mrtvý.  Zabíjíte malé děti, protože vaši banditi jsou ochotni ostřelovat města, která nejsou ochotná podřídit se vaší chuntě. Vaši vrazi doufají, že smrt malých dětí jim projde. Myslíte si, že vraždění lidí zůstane bez trestu? Ne! jednou, dříve nebo později, matky zabitých dětí dostihnou vás všechny – tu tak zvanou elitu Ukrajiny, která rozpoutala bratrovražednou občanskou válku v zájmu Spojených států. Všichni dostanete, co si zasloužíte. Máte na rukou krev slovanskou dětí Novoruska, krev, kterou nikdy nesmyjete.
Buďte prokleti!

Poláci proti zločinům v Donbase