Zaorálek s Kocábem rádi vysvětlí, že kazetové bomby jsou humánnější a vhodné do každé rodiny…

21. 10. 2014, zdroj internetová diskuse, Vox Populi, Petr Ďoubalík

Průlom! Co se stalo? Dnes poprvé za půl roku se na seznamovském zpravodajství Novinky.cz objevila zpráva, která nepíše, že: “dopadly rakety”, “střílely tanky”, “zasáhla dělostřelecká palba”, “…se zřítily domy”, ale konečně napsali, že za tím vším musel být někdo živý, kdo mačkal spoušť a tedy zabíjel! Tedy je vrahem! Všimli jste si toho, že za kyjevskou chuntu už půl roku bojují zásadně a pouze “neživé” rakety a děla, zatímco proti nim bojují “živí” (vousatí) proruští teroristé-separatisté? Dnes jsme tedy konečně mohli číst titulek: “Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí.” Lidé se v diskusi ptají, zda byl dozorující redaktor “zhulený” a koleduje si o vyhazov nebo je to proto, že už to ví celý svět a nedá se to utajit ani v českém presstitutstáně?


Vybrali jsme jen pár prvních reakcí čtenářů, ze kterých je jasné, že lidé v ČR nepodlehli dlouhodobé ideologické masáži a vysílají jasný vzkaz PR poradcům, proškoleným v USA: tady žijí lidé vzdělaní a bystří, kteří už něco zažili a s primitivní propagandou jste jim k smíchu. Dnešní článek svým nadpisem vzbudil naději, že bylo “někde nahoře” povoleno napsat kousíček pravdy, snad pro záchranu zbytku důvěryhodnosti. Další text ale dává více za pravdu spekulaci o “zhuleném” redaktorovi…

Human Rights Watch: Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí
Ukrajinští vojáci používají proti civilním čtvrtím ve městě Doněck kazetovou munici, která je mnohde ve světě zakázaná.
Článek doporučujeme k přečtení, viz “zdroj” výše.

Vox Populi. Jako již tradičně jsme vřadili i jeden názor z menšiny zmanipulovaných. Za jeho nalezení si dopřejte nějakou dobrůtku.

P.P., Drahany
Tak kyjevská pseudovláda obvinění popře s tím, že to shazují letadla a pak to hodí na povstalce, kteří letadla nemají!!!!Před tím, než si Kyjev zase zalže, tak by si měl promyslet, aby to, co řekne, mělo aspoň trochu logiku.

V.Š., Praha 6
Ani to není žádné velké překvapení, co byste od “statečných” SS batalionů řízených Majdanem čekali. A tuto sebranku podporují naše “demokratická” EU a ještě “demokratičtější” USA …

K.K., Roudnice n. L.
HRW: Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí – Poprvé titulek, namířený proti ukrošské armádě. Dvě možnosti:
a) Dozorující redaktor je zhulený a koleduje si o vyhazov
b) Už to ví celý svět a nedá se to utajit ani v českém presstitutstáně
Za “b” je správně.

J.F., Praha
Ano, je to tak. Přesně tak jednali ušáci když v roce 1999 bombardovali Srbsko. Stejní zločinci.

P.M., Černá v Pošumaví
Názorný příklad zvrhlosti kyjevského režimu, jejich neměřitelné drzosti a naší (tedy zástupců EU a USA) blbosti nebo vyčůranosti. V Kyjevě řeknou že “oni NE!”, ale určitě “TI DRUZÍ”! Lež jako obvykle. Oni asi “Ti východní” mají vycvičené silné hochy, kteří dokážou kontejnerové slože vrhat místo letadel ručmo a dokonce na město, ve kterém “leží”. A zase je důvod k sankcím! Ti vrhači (prý) mezi sebou mluvili Rusky!

V.C., Brno
Zajímavé… Ukrajinská armáda nepoužívá kazetovou munici, protože se shazuje z letadel, která kvůli příměří nelétají. Prý je shazují separatisté, kteří a) žádná letadla nemají, b) házeli by to na vlastní lidi… Na mém osobním blbometru to má tutovou desítku.

J.B., Třemošná
A čemu se divíme? Cílem celé operace není od začátku zjevně nic jiného, než povraždit co nejvíc lidí, kteří odmítají Banderovce. Zvláště před parlamentními volbami je třeba zabít co nejvíc odpůrců, neboť prohrát v nich by pro Banderovce mohlo znamenat čelit obvinění z válečných zločinů. Copak pan Schwarzenberg, který za ČR dohodu o nepoužívání kazetové munice podepisoval, říká na to, co vyvádí „jeho“ majdanovští miláčci?

J.P., Beroun
USA rozhodnutí – předáme KYJEVU těžké zbraně, budeme bojovat do posledního Ukrajince.

L.S., Týn nad Vltavou
Kladu si otázku: je šílencem a gaunerem ten, kdo povolí tuto munici používat? Pokud ano, tedy kdo povolil a nařídil použití? Pokud jsou to představitelé Kyjeva, jsou oni těmi šílenci a gaunery? A ten, co je podporuje, je stejný lump a gauner? Ptám se Vás pane Zaorálku! Kalousku! Štětino! Ptám se vás vy “demokratičtí pravdoláskaři!”

V.S., Jemnice
“HRW: Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí. Kyjev to popírá.” – Co jiného, než zatloukat a zatloukat. Tato vláda bandrovců, vzniklá podvodným hlasování v parlamentu, jen od začátku praktikuje genocidu proti obyvatelstvu. A Ušáci to sponzorují. Naše médía nám lžou. Když přímo nelžou, pravdu si redaktoři přizpůsobí, aby tento chuchvalec banderovců a nácků vypadal jako osvoditelé.

V.K., Č. Budějovice
Rusové jsou parchanti, kteří by chtěli uchvátit celou Ukrajinu.

P.B., Tanvald
Ukrajinští nacisté používají zakázanou kazetovou munici podle svých velkých vzorů – zločinců ze spolku USA-NATO. Nevinné oběti z řad srbských civilistů by mohly vyprávět. A nejen ony.

P.K., Bohumín
Zaorálek s Kocábem nám zcela jistě rádi vysvětlí, že kazetové bomby jsou tak nějak humánnější a vhodné do každé rodiny…