Ze samého dna mediální žumpy

28. 10. 2014, Petr Ďoubalík, zdroj: zde, Vox Populi

Redaktoři z Novinky.cz se dokázali ponořit až na úplné dno mediální žumpy, aby pro nás vynesli džber toho nejkvalitnějšího hnusu. Ta jímka bulvárem páchnoucího odpadu se jmenuje New York Post. Odtud pro náš sváteční den načerpali zaručenou zprávu z nejmenovaných zdrojů. Definitivně se Novinky.cz zařadily tam, kam patří: mezi nejubožejší bulvární plátky. Článek se jmenuje “Putin trpí rakovinou, napsal americký list New York Post.” Očekával bych, že taková zpráva slušného novináře nechá v klidu nebo se naopak pozastaví nad publikováním takového hyenismu z dílny “jedna paní povídala”. Za naše novináře to musí udělat čtenáři. Ti slušní. Ti druzí si přispěchají plivnout.

Následuje několik diskusních příspěvků z obou stran barikády. Vyberte si sami, vážení čtenáři, na kterou stranu se postavíte.
Jelikož se stále najde několik habadějí nedouků, kteří Putinovi budou donekonečna podsouvat, že je “komunista, diktátor, agresor…”, doporučím takovým, aby se o jeho osobu opravdu a dlouhodobě zajímali. Ono by stačilo si poslechnout třeba jen jeho úplně poslední valdajský projev (před pár dny) a jeho reakce na následné dotazy. Neudělají to. Nedoukům totiž vůbec nevadí, že VŠECHNY info o Putinovi mají jen zprostředkované a vždy dokonale předžvýkané!

J.Č., Hlinsko
Zajímavé je, že s touhle novinářskou kachnou přišel New York Post, který je jak známo bulvárem nejhoršího zrna a pravičáckou kanálií, která vydává zbožné přání všech pravičáckých fangličkářů za skutečnost!!!!

Z.B., Pardubice
Kdyby to byla pravda i tak je o tom špatné psát, toje pro všechny, velká tragedie, jenom hlupák z toho může mít radost. A ještě to vypadá, že jedna pani povídala.

M.V., Malaga
ze by se zacalo bliskat na lepsi casy?

J.Z., Hradec Králové a M.D., Olomouc
Kuk na strejdu: Dlouholetý texaský kongresman a armádní chirurg Ron Paul, bývalý kandidát na prezidenta Spojených států: „Mě velmi unavuje militarismus, do kterého jsme tam venku zapleteni. Většina lidí planety, nás má oprávněně za agresory a zločince. Já souhlasím, jsme stále v nebezpečí, ale většina toho nebezpečí pochází z nedostatku našeho rozumu, jak vedeme naši zahraniční politiku. Nebezpečí nám hrozí, ale proto, že okupujeme tolik zemí. Jsme ve 130ti zemích a máme tam 900 vojenských základen. Tohle nás zbankrotuje-plýtváme penězi ve snaze být do všeho zapojeni, pokud si myslíme, že to můžeme dělat bez hrozby jejich odplaty, tak si lžeme. Co bychom udělali, kdyby to samé udělala jiná země, řekněme Čína nám? Nikdo nám nedal právo být policií světa a pohrávat si s cizími národy“
http://euserver.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx.

H.P., Liberec
koukám, že řada lidí se nechce s tímto faktem smířit…že je Putin nemocný, jsem poznala jako laik taky ,,neboť jeho oteklá tvář se nedala přehlédnout..

R.H., Trutnov
Tak to nám eště chybělo. Bůh s Tebou, Vláďo!
a reakce J.Z., Trutnov: No spíš je to to poslední, co nám chybělo. Vlastně počkat… předposlední – ještě totiž zbývá Zeman. :))

M.K., Praha 4
1: Nikomu nic zlého, ale tomuhle hajzlovi všechny nemoci světa
2. Snad brzy chcípne howado
a reakce J.L., Štětí: Vy jste opravdu žena? No, dejme tomu, ačkoliv si neumím představit, že by se takto mohla vyjádřit žena, která je dárkyní nového života. Paní K., ono se říká: “Přej a bude ti přáno” a to v tom pozitivním i negativním smyslu. Proto se snažím v životě nepřát nikomu nic špatného, protože jsem přesvědčen, že všechno zlé se dříve, či později člověku vrátí. Tak i vám přeji hodně zdraví a méně nenávisti a fanatismu, s tím se člověku opravdu nežije dobře.

V.Ch., Zlatá
Na každou … se vaří voda. Vítej v pekle, Vladimíroviči. Ve stejném, jaké jsi ty připravil milionům Ukrajinců.
a reakce M.T., Brno: Je vidět, že máte z té americké propagandy vymytej mozek stejně jako Zaorálek, Šláfenberg a jim podobní. Přečtěte si někde seriozní článek o tom, kdo rozpoutal ten bordel na Ukrajině a pak usuzujte, na ketrou svini (nebo opici) se vaří voda.

L.Š., Praha 6
Prosím, zadejte si heslo New York Post do vyhledavače. Uvidíte sami, a bez dalších komentářů, co jsou tyto noviny zač. BLESK je proti nim seriózní tiskovina. Je na pováženou, proč jejich zprávu Novinky přebírají. To už opravdu pro rusofóbii svojich redaktorů ztratily poslední kousek sebekontroly a autocenzury….?

L.S., Týn nad Vltavou
Nevím zda trpí rakovinou, ale co vím zcela určitě, že leží v žaludku mnohým pítomcům a přizdisr…m

J.H., Uničov
Putinovci, KOMUNISTE ruda verbeži jen se z toho AGENTA, ŠPIONA se nepo….e vy rudi radoby “humaniste” Putin je komunisticky vrah, poslal zločinecke vojsko, zbraně na Ukrajinu a dal rozkaz vraždit lidi ROZUMITE rude HYJENY ! Dal vraždit LIDI, DĚTI vy sebranko zarudla, až po anal a vy se v tom VYŽIVATE ruda chatro zločinna, když to schvalujete a vyživate se ve zvěrstvech, co od takoveho odpadu se da čekat, nic noveho, postaru, proto, když jej obdivujete tak na vas třeba vrahouna Putlera jen s ho vemte i se slinivkou, tento zločinec ma na hnatech krev i malych DĚTI vy rudi vyvrhelove, ať vam tak toto provede co Ukrajině co vy na to, kde jste byli zalezli v bunkrech, nyni pazoury vystrkujete, CO ? NIC rudoši NEUMITE pouze minusovat, ubožaci nic VIC na nic jineho se přece nezmužete, protože jste ubohe RUDE NULY 0 A perte rude hlavy minusy do klavesnice, až se vam ROSYPE !!! Ja mam takove moralni ubožaky na haupcuku a jsou mě lhostejni.

M.K., Kostelec nad Č. Lesy
To bude asi zbožné přání těch, kterým Putin leží v žaludku, a nejen v žaludku, oni se užírají vztekem a zlobou, když vidí a sledují jednání tohoto skvělého státníka. Oni už neví, s kým se spojit proti Rusku a co si na Putina vymyslet. Na Viagru a znásilňování by jim nikdo nenaletěl, na soukromou panenskou ochranku jako u Kaddáfího také ne, ani nejezdí s velbloudy po světě….. a tak zbývá očerňování, pomluvy a možná (nepřeju si to) i pokus o atentát, pokus o rozdmýchávání nepokojů v Rusku apod. Špinavci toho mají v záloze ještě dost, jediná kladná věc je, že jim to věří čím dál méně lidí a špinavec zůstává špinavcem i kdyby měl ruce čisté jako alabastr, no a to ten největší nemá, i když si je pravděpodobně poctivě myje.

M.R., Plzeň
Putin trpí rakovinou, svět trpí Putinem….Snad to bude mít za pár !!! A pojďte do mě komunistický důchodci 🙂

E.Š., Mohelnice
Kdyby to byla pravda, tak každý normální člověk by přál Putinovi uzdravení. A ti, kteří mají plná ústa božích mlýnů, by si měli dát pozor, aby je tyto mlýny v prvé řadě nesemlely.

Bože, jak hluboko jsem klesla – to je název filmu. Podle mých nejmenovaných zdrojů je film ÚDAJNĚ o redakci Novinky.cz
foto: P.Ďoubalík