Normální Zeman

Pavel Letko  
4. 11. 2014  zdroj
Máme docela normálního prezidenta, který to má v hlavě srovnané, je vtipný, pohotový a navíc nenudí. Doporučuji tedy všem k poslechu. Je to mnohem lepší než číst přihlouplé výplody pokrytců z mainstreamu. 

Česko má další aféru. Vlastně několik afér v jedné. Tou hlavní, jaksi zastřešující, je současný prezident Zeman. Jen za poslední týden stačil spáchat hned několik činů zostuzujících celou republiku, kvůli kterým je přetřásán ve všech demokratických nezávislých médiích, co jich tu v Česku máme. Zrekapitulujme si to.

Aféra první – režisér Sedláček přišel na Hrad pro metál v mikině. To je nekonečně horší než Havlovy krátké kalhoty! Ten Zeman je fakt úplně nemožnej. Ó ta hrůza. Ó ta ostuda. Kde jsou ty doby, kdy se na Hradě jezdilo důstojně na koloběžce!

Aféra druhá – prezident letěl z Číny soukromým letadlem. Tak to už vážně přepísk. Taková troufalost. Je to vůbec možné, že takto znemožnil celičkou naší matičku vlast? Celý svět zůstal stát v němém úžasu, co to máme za strašného prezidenta.

Aféra třetí – prezident použil tři sprostá slova. Nu, tak to překročil všechny myslitelné meze. Naše mládež se spolu se všemi intelektuály, umělci a vůbec s celou kulturní frontou, v čele s PEN klubem, za svého prezidenta stydí. Myslí to fakt upřímně. Zeman tak přestal být pro ně prezidentem, cítí se tak trochu jako sirotci, žádného prezidenta teď, chudáci, nemají.

Tak a teď vážně. Tenkrát v té klenotnici dost možná nebyl Zeman opilý, jak se všeobecně míní. Možná se jen projevila jeho nemoc, která je vidět čím dál víc. Ano, náš prezident není nejmladší a čím dál víc je zjevné, že je nemocný. Ovšem nemocný je, na rozdíl od našich mladých presstitutů a kulturní fronty, na těle, nikoliv na duchu.

Osobně rozhodně nepatřím k jeho fanouškům, jeho hovory z Lán jsem nikdy neslyšel. Až do těchto posledních. Tímto tedy děkuji všem pokrytcům, kteří mě vyprovokovali si tento projev poslechnout. Protože po jeho poslechu mohu konstatovat, že máme docela normálního prezidenta, který to má v hlavě srovnané, je vtipný, pohotový a navíc nenudí. Doporučuji tedy všem k poslechu, je to mnohem lepší než číst přihlouplé výplody pokrytců z mainstreamu.