Seznamte se – génius masových vražd: Dmitrij Jaroš!

21. 11. 2014, zdroj: ukraina.ru

OpEdNews: Seznamte se – genius masových vražd, Dmitrij  (Dmitro) Jaroš!

“Jaroš nyní působí jako skutečný vůdce na Ukrajině, i když oficiálně to není hlava státu. Jeho nominální šéf – Andrej Parubij, který byl jmenován Arsenijem Jaceňukem, který byl vybrán za premiéra 4.2.2014 (18 dní před převratem) Victorií Nuland, nominovanou Hillary Clintonovou a Johnem Kerrym – pověřencem Baracka Obamy (úřadujícím vůdcem Ukrajiny)” – píše americký novinář.


Autor připomíná, že Jaroš opakovaně řekl, že měl k dispozici jednotky, které trénoval po dobu 25 let a které čítají více než 10 tisíc bojovníků. Dokonce i ukrajinští představitelé se obávají jeho hrozeb na adresu prezidenta a kyjevskou vládu.

“Jaroš – jediný člověk, který si to může dovolit. Najímá si pouze hrdé krajně pravicové žoldáky, kteří jsou zaplaceni vládními agenturami a oligarchy USA, jako jsou George Soros a Pierre Omidyar, jejichž obrovské bohatství souvisí s jejich horlivou nenávistí k Rusům”- říká Eric Suess.

Pokud jde o tragédii v Oděse, masakr dne 2. května v Domě odborových svazů byl vzkazem obyvatelům jihovýchodní Ukrajiny, aby se neopovažovali bojovat s novou vládou.

Podle pozorovatele je Dmitryj Jaroš nezbytný pro klíčové politické cíle – odstranění Janukovyčových voličů. To je důvod, proč nyní Jaroš řídí Ukrajinu.
překlad: Ď

Vystupujeme proti ruským lidem v Krymu. Protože Rus nikdy nebude oslavovat Banderu, uznávat naši řecko-katolickou víru, povstaleckou historii a náš jazyk. Rus bude vždy milovat Rusko. Není možné ho asimilovat. Aby vzkvétala Ukrajina, musí být Rusové zničeni nebo vyhnáni z Krymu. Ať je Krym raději plně TATARSKÝ! Dmitrij Jaroš, vůdce Pravého sektoru