Vzkaz z České republiky politikům z Washingtonu. Rozorejte prérie, zasejte brambory a přestaňte okrádat druhé státy o jejich bohatství!

Ladislav Kašuka
14. 11. 2014      Czechfreepress
Je načase, abyste se po všech těch staletích, kdy jste bezostyšně okrádali jiné státy o jejich území, nerostné bohatství a pracovní sílu za pomoci své velké a silné armády konečně začali starat sami o sebe.Musíte přestat okrádat druhé a harašit zbraněmi, protože ten věk skončil a začala nová doba, čehož jste si možná nevšimli. Pravda je, že hodně zemí se Vás Američanů bojí a má z Vás respekt, ale také to, že Vás skoro nikdo na světě nemá rád!


Kdo by také měl rád někoho, kdo po celou dobu svých dějin vede v průměru aspoň jednou ročně nějakou válku, kdo zabírá území svým sousedům a bombarduje kohokoli, kdo se mu znelíbí na všech kontinentech celého světa?!

To, že jste se díky své neschopnosti a hrabivosti svých bankéřů a oligarchů dostali do finanční krize, je Vaše věc a není žádný důvod do toho zatahovat celý svět! Rusko si za vlády Jelcina také prošlo krizí, přesto si to vyřešilo doma a nekopalo kolem sebe jako umírající kůň!

Máte obrovskou zemi a ještě větší lidský potenciál, tak se probuďte, odvolejte své vojáky ze základen po celém světě, povolejte je domů, dejte jim do ruky lopaty, krumpáče, hrábě a vidle a nechte je postavit a vybudovat něco, co poslouží Vaší a zemi a jejímu lidu!

Obchodujte s ostatními zeměmi férově, jako rovný s rovným, nenuťte nikomu svůj způsob života a nechte ostatní, ať si žijí po svém, tak jak sami chtějí! Když tohle všechno uděláte a přestanete organizovat po světě své barevné revoluce a využívat vznikajících konfliktů pro svůj vlastní zisk, po nějakém čase možná pocítíte, že svět se Vás už nebojí, ale má vás rád!