Ze všech stran se valí protiruská propaganda, objektivita žádná!

25 6668

9. 12. 2014 Aeronet
A kdo hledá pravdu, ten je placený ruský agent a zrádce. Výsledek: Stop na facebooku. Svobodo, kde jsi? Victor Hugo to věděl! Demonstrace před americkou ambasádou..viz video 
Včera mě zaujaly dvě věci. Tou první byla repríza jedné z verzí Bídníků, kterou vysílala ČT.Ať v knižní, filmové, či v muzikálové podobě (ta mě pořád dostává) si vždy uvědomím, jak unikátní a nadčasové dílo to Victor Hugo napsal. A jak vizionářské! Hugo totiž popisuje pád monarchií a vznik prvních republik (Francouzské republiky a potažmo vznik Spojených států amerických) a svým dílem by měl oslavovat, že člověk už nebude poddaným, ale stane se svobodným OBČANEM. On však už v roce 1862 vidí, že lidstvo se vždy bude dělit na ty, co vládnou (a tvoří si vhodné zákony) a na ty ostatní – na ty zotročené, poslušné, trpící, prostě na ty bídné, Bídníky.

Uvědomila jsem si, že uplynulo už téměř 250 let, co si Spojené státy daly do své ústavy především slova o svobodě. A že celých 250 let nedělají nic jiného, než v rámci té své „svobody“ si podmaňují celý svět a neštítí se přitom vůbec ničeho, genocidou domácího obyvatelstva počínaje a válkami, které vedou kde se jim zlíbí a kterých jsme i v současnosti svědky, pokračujíc. Taktiku, tu tedy změnily, vše nyní dělají elegantněji, ale jinak se nezměnilo vůbec nic, ba právě naopak, jejich představa „svobody“ má stále agresivnější podobu a dokonce už zcela bezostyšnou. Utěšila jsem se, že stejným způsobem, jako se světový systém sesypal před čtvrttisíciletím, stejným způsobem (a obávám se, že ještě horším) se sesypává od roku 2008 a nejpozději do roku 2024 se tato „páteř světa“ zcela sesype (protože Pluto- ale o tom jindy).

S uspokojením jsem si poslechla jednu z demonstrací před americkou ambasádou a proti americkému velvyslanci v Česku (jednu, protože další budou následovat a nemít to tak daleko, tak se jich budu také zúčastňovat a svítit), viz ukázka: