Američané jsou cílem teroristů vycvičených CIA

Wayne Madsen
11. 1 2015 Vlastní hlavou
Americký investigativní novinář Wayne Madsen říká, že Američané jsou terčem teroristů, kteří byli vycvičeni vládou Spojených států.“My jsme cílem, protože trénujeme lidi, kteří útočí na naše vlastní spoluobčany,” řekl Madsen pro Press TV.Madsen vyslovil své komentáře poté, co americké ministerstvo zahraničí varovalo Američany po celém světě, aby byli připraveni na “teroristické akce a násilí”, které mají následovat po útoku v Paříži.

V pátečním prohlášení americké vlády se píše, že nedávné teroristické útoky slouží jako připomínka toho, že Američané musí udržovat “vysokou úroveň bdělosti” a “přijmout vhodná opatření ke zvýšení jejich povědomí o bezpečnosti”.

Madsen uvádí, že americké nálety proti teroristické skupině ISIL v Iráku a Sýrii udělal z USA a jejich partnerů vhodný cíl pro odvety,” zvláště na Středním východě, Severní Africe, Evropě a Asii.

Madsen poznamenal, že USA rozhodně nemají zájem na zničení ISIL.
Podle íránského generála nemají USA zájem Islámský stát porazit

“Na konci tohoto měsíce se CIA chystá začít trénovat použití smrtících zbraní, a dokážu si představit, že toto již probíhá… Začali trénovat syrské rebely v Turecku a Jordánsku, a výcvik neustále rozšiřují,” říká Madsen.

“Bude to další příležitost pro lidi, kteří prošli výcvikem CIA k páchání nových teroristických útoků ve Francii nebo USA,” dodává Madsen.

Madsen také řekl, že americká vláda by měla okamžitě přestat podporovat syrské militanty s cílem ukončit budoucí hrozby.