F.R. Čech: A hned sundávali obrázky prezidenta, takoví uprděnci!

8. 1. 2015  První zprávy

“Miloš si naběhl na desítku, můj kamarád, prezident, skvělej člověk, že nazval kurvy kurvama! To Češi neradi. Pussy Riot je prostě řvoucí kunda! Ať děláš, co děláš! Překlad je překlad,” hájí prezidenta České republiky František Ringo Čech.

František Ringo Čech neformálně glosuje dění v tuzemsku

“Když to řekne Angličan, tak furt je to řvoucí kunda, akorát on to říká anglicky. Miloš říká to, co si myslí, nazývá věci pravými jmény, proto ho mám taky rád,” pokračuje na svých webových stránkách populární umělec, který svého času zasáhl i do politiky coby poslanec.

“Tzv. si naběhl na desítku, nahrál všem svým nepřátelům. Jak to bylo připravený! Jak se toho chytli! Už měli bedny s kartičkama červenejma, už je rozdávali natisknutý a do Miloše! Měl bejt opatrnější. Ne, že by neuměl pracovat s médiema, ale kašle na to, opovrhuje novinářema. Nedivím se mu. Řekl o nich, že jsou žumpa. V mnoha případech měl pravdu, samozřejmě ne všichni, někteří novináři jsou skvělí, stejně jako jsou novináři špatný, jako ve všech oborech jsou mistři i debilové,” dodal populární umělec a autor textů dnes už téměř zlidovělých popěvků.

“Několikrát jsem se ho zastal, ale ta hysterie byla obrovská! Dokonce jsem to přirovnal, Miloš, to je reprezentant národa, prostýho lidu. Je to táborský hejtman jako Jan Žižka. A Schwarzenberg, to je prostě panská jednota, to je služebník císaře Zikmunda, tý lišky ryšavý. Takže vlastně takový střetnutí husiti a Zikmundovci. Snad takovýhle přirovnání,” zamířil ve své úvaze do historie František Ringo Čech.

“A ta hysterie! Když jsem to viděl! A hned sundávali obrázky prezidenta, takoví uprděnci! Hysterie hrozná. Je to smutný, že tenhle národ neumí demokraticky přijmout porážku,” postěžoval si bývalý poslanec.

“To zas my slávisti, musím říct, prostě prohrajeme, mrzí nás to a jdeme domů. Nezuříme, neintrikujeme, nic nepodnikáme, ať si políběj prdel a před tím si jí můžou vytřít těma červenejma kartama!” vzkazuje kritikům prezidenta nepopiratelný fanoušek Slavie Praha František Ringo Čech.

– – –

Zkuste zvolit v libovolném vyhledávači v kapitolce “obrázky” heslo ‘pussy’ a uvidíte, jestli na vás vyskočí roztomilá kočička hrající si s klubíčkem, jak se nám snaží namluvit někteří TOP jazykozpytci, nebo něco jiného. Pozor – +18