P.C.Roberts: Podezření, že se v Paříži střílelo pod falešnou vlajkou, sílí

12. 1. 2015    zdroj
Vezmu-li v úvahu kolik skutečných žurnalistů na válečných frontách – nikoli tedy karikaturistů v Paříži – bylo Islamských státem Washingtonem zorganizovaným a financovaným, už popraveno, včetně nafilmovaných stětí hlav, pak pro mě mediální vřava, rozpoutaná po incidentu v Paříži, nese všechny znaky skvěle připravené a sladěné akce, píše na svém serveru člen někdejší Reaganovy vlády ve funkci náměstka ministra financí Roberts. 

Ať už byla provedena pod cizí vlajkou či nikoliv, je dnes využívána pro velmi široký účel a ještě lépe řečeno účely, mezi nimiž se jako nejdůležitější jeví přivést Francii zpět na tutéž oběžnou dráhu, na které krouží Washington. Francouzský prezident Hollande totiž prohlásil, že sankce proti Rusku by měly být časově ohraničené, čímž se ztotožnil spíš s hospodářskými zájmy své země, než se zájmem jediného světového hegemona. Dalším účelem akce je přiškrtit sílící evropské sympatie pro Palestince a  postavit Evropu zpět po bok Izraele. A ještě dalším je zarazit rostoucí nesouhlas Evropy s dalšími americkými válkami na Středním východě. Američtí neokonzervatisté zde totiž své účinkování ještě neskončili – Syrie, Iran, Hizballáh a Saudská Arabie ještě stojí. A může být samozřejmě ještě řada dalších důvodů, které mi nejsou zatím zřejmé.

Moje doporučení je tedy následující: Nevěřte tisku ani televizním médiím a myslete! Američané doplatili na svou neschopnost myslet tím, že mají na krku už třináct let válek a policejní stát.

přeložil Lubomír Man