Tanky pro Ukrajinu? Už vím, proč nebudu volit ČSSD! Nevolte ani ANO – podporují fašisty!

Václav Dvořák
26. 1. 2015 

Dnes na letišti Mošnov u Ostravy. Do ukrajinského velkoletadla Mrija se nakládají tanky za skladů České armády. Ne beranice a ponožky, ale  t_a_n_k_y. Jsou určeny pro posílení ukrajinských ozbrojenců, kteří spolu se zahraničními žoldnéři dennodenně ničí sídliště a lidi východní části své země?

klikněte na mapu
http://www.flightradar24.com/data/airplanes/ur-82060/#55d5d13

A to je zvláštní, dnes let zamrzl nad Středozemním mořem ZDE

Jestliže politici české sociální demokracie nedovedou rozeznat banderovského hrdlořeza od demokrata, oligarchu od vlastence, oběť od útočníka, jestliže dodávkami zbraní podporují zfašizovanou část Ukrajiny proti lidem, kteří volají po svobodě a brání své demokratické rozhodnutí se zbraní v ruce, tak taková strana a takoví politici nejsou hodni dostat můj hlas.

Vyzývám ostatní voliče české sociální demokracie: Už ani jeden hlas Zaorálkovi, Sobotkovi, Haškovi a dalším kamarádům ukrajinských fašistů. S touhle stranou jsme skončili! Pryč s fašismem!

A vy, co jste sedli na lep slibům “hnutí” ANO. Udělejte to samé. Ministr za ANO podepsal tuhle hanebnou dodávku smrti na Ukrajinu. Oligarchové podporují oligarchy! Skoncujte i vy s touhle bandou zfašizovaných loutek. Už je také, prosím, nevolte!

Ten, kdo souhlasí s vražděním svých spoluobčanů, není křesťan – to je určeno především pro voliče KDU-ČSL.  I jejich ministři jsou ve vládě, která posílá tanky na Ukrajinu, aby vraždily Ukrajince!

Ruskaja vesna zde s odvoláním na Český rozhlas uvedla, že má jít 16 tanků z výzbroje Maďarska, které česká firma Excalibur Army nechala v ČR (Štenberk) opravit a vyváží je do Nigérie. Jejich transport z Maďarska vzbudil pozornost a podezření už v září 2014.