Výzva k ukončení války! Byzantský patriarchát Petru Porošenkovi

4. 2. 2015 (zasláno NR)
Vážený pane prezidente,
na Ukrajině je nesmyslná a bratrovražedná válka. K jejímu zastavení již vyzval i biskup UPC MP Longin (z Bukoviny) (zde), zpěvačka Nina Matvijenko (zde), novinář Ruslan Kocaba (zde) a jiní. Za mír manifestují matky a ženy těch, kteří jsou nuceni zabíjet, a pak se vracejí jako psychicky narušení či fyzičtí invalidé či dokonce je přivážejí mrtvé.


Je nepochopitelné, že k této masové sebevraždě vybízí katolický kardinál Huzar se svým biskupem Gudzjakem (oba Američani) a rovněž i „pravoslavný“ patriarcha Filaret. Na nich spočívá Boží prokletí (anathema) za zradu Krista, církve i národa! Jsou to falešní proroci a apoštolé s duchem Jidáše. Válku vyhlásil baptistický pastor Turčinov.

Na křik neandrtálců, současných válečných zločinců a církevních jidášů, kteří chtějí, abyste vyhlásil vojenský stav, Vy naopak vyhlaste konec války a mír! Toto je vůle celého národa, a ne vůle hrstky zločinců podporovaných proamerickými masmédii.

Český exprezident Václav Klaus hovořil o rozdělení Československa na ČR a SR, které proběhlo mírovou cestou. Chtěl tím Ukrajině naznačit, aby řešila svůj problém podobně (http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Klaus-v-rakouskem-tisku-Ukrajina-by-se-mela-rozdelit-jako-Ceskoslovensko-355307, http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/354100-novou-studenou-valku-nevyvolala-moskva-ale-zapad-rekl-klaus-ruske-televizi.html).

Pane prezidente, využijte svou autoritu a nehleďte na tlaky USA a různých Turčinovů a Huzarů. Vyhlaste zastavení války i za cenu, že ztratíte majetek, a třeba i život! Pokud tak odvážně neučiníte, odstraní Vás a pak všechnu zodpovědnost za zločiny hodí na Vás!

Ukrajina se nesmí stát kolonií či satelitem USA a její vojenskou základnou proti Rusku. Plánem USA je autogenocida národa, morální a fyzická, a rovněž likvidace pravověrného křesťanství.

Pokud zastavení války má skončit tím, že Ukrajina bude rozdělena na dvě samostatné republiky, pak ať se to stane! Na jedné straně ať je republika s názvem Novorossijská či Novoukrajinská, ale musí být nezávislá na USA, Rusku či EU. Ať se k ní referendem připojí rusky mluvící oblasti Ukrajiny. Druhou republiku ať tvoří ukrajinsky mluvící oblasti západní Ukrajiny, takzvaná Haličina, která v minulosti byla součástí Polska či rakouské monarchie. Otázku vstupu do EU ať obě republiky řeší dvěma samostatnými referendy. Je ale třeba vědět, že vstup do EU nevyhnutelně znamená gender-homosexualismu, uzákonění narkotik, eutanazie a kradení dětí z jakékoli rodiny juvenilní justicí!

Pane prezidente, buďte odvážný a za jakoukoli cenu co nejdříve vyhlaste ukončení bratrovražedné války!

Modlí se za Vás i Vaši rodinu
+ Eliáš
Patriarcha Byzantského patriarchátu

Doněck 1. 2. 2015

Kopie:
Poslancům Parlamentu Ukrajiny
Prezidentům a vládám Ruska a Běloruska
Představitelům Novorossije
Prezidentům EU
Poslancům Evropského parlamentu
Biskupům Ukrajiny a Ruska
Masmédiím

P.S.: Tuto neděli, 1. 2. 2015, se Doněck ocitl pod nejsilnější dělostřeleckou palbou za posledních několik týdnů. Každý obyvatel Doněcka musí denně počítat se smrtí.