Němcovova vražda byla s největší pravděpodobností provedena pod falešnou vlajkou

The Saker
1. 3. 2015   Zvědavec
Boris Němcov byl zastřelen v Moskvě. Byl to jeden z nejcharismatičtějších vůdců „liberální“ nebo „demokratické“ „proti-systémové“ opozice v Rusku (prosím pochopte, že v ruském kontextu „liberální“ a „demokratické“ znamená pro-americké nebo dokonce CIA-vedené, zatímco „proti-systémové“ znamená moc malé, aby dostali byť jen jediného zástupce v Dumě).
Byl zastřelen pouze několik dní před ohlášenou demonstrací té samé „liberální“ nebo „demokratické“ „proti-systémové“ opozice naplánované na 1. března. A nyní, s „perfektním“ načasováním, byl Němcov zavražděn. Všichni víme, jak na to propaganda CIA zareaguje. Bude to úplně stejné jako u MH-17: Vrah Putin!!! Demokracie zastřelena!!! Svoboda zabita!!! atd. atd. atd.

Jak už jsem na tomto blogu mnohokrát vysvětlil, „liberální“ nebo „demokratické“ „proti-systémové“ opozice v Rusku má lidovou podporu někde v oblasti 5% (maximálně). Jinými slovy, je politicky „mrtvá“. V naději toho, že dostane do ulic větší množství lidí, se „liberální“ nebo „demokratická“ „proti-systémová“ opozice spojila s ultra-nacionalisty (většinou prospěšní idioti pro CIA) a homosexuálními aktivisty (také užiteční idioti pro CIA). Očividně to nebylo dost.

A nyní, s „perfektním“ načasováním, byl Němcov zavražděn.
Všichni víme, jak na to propaganda CIA zareaguje. Bude to úplně stejné jako u MH-17: Vrah Putin!!! Demokracie zastřelena!!! Svoboda zabita!!! atd. atd. atd.

Myslím si, že není pochyb, že se jedná buď o neuvěřitelně nepravděpodobnou, nicméně možnou a pro Putina velice nešťastnou náhodu a Němcov byl zastřelen nějakým bláznem něco zlodějem, nebo to byl naprostý prototyp operace Západu pod falešnou vlajkou: vezmete vyhořelého politika, který neměl žádnou důvěryhodnost u lidí s IQ větším než 70, a instantně ho proměníte v „mučedníka pro svobodu, demokracii, lidská práva a civilizaci“.

Mimochodem, jak já předpokládám, jedná se o falešnou vlajku a očekávám, že to bude neuvěřitelný úspěch na Západě a fiasko v Rusku: nyní, Rusové už vidí takovéto aranžmá na míli daleko a po MH-17 všichni očekávali falešnou vlajku. Takže jediné, co to způsobí, bude větší nepřátelství Rusů vůči Západu a jejich shromáždění okolo Putina. Nicméně v Císařství toto bude obrovské, větší než Politkovská a Litviněnko dohromady. Bude vytvořena „Němcovova“ cena, někde bude vztyčena socha Němcova (ve Varšavě?), americký kongres prosadí „Němcovův zákon“ a klasická „demokratická hagiografie“ bude vydána.

Co mi ale dělá nejvíce starostí, je to, že ruské bezpečnostní služby o tomto útoku nevěděly a nezastavily ho. Toto je velké selhání FSB, které teď musí zjistit, kdo to provedl. Předpokládám, že najdou člověka, na kterého svrhnou vinu, který nebude mít žádné dokazatelné kontakty s žádnými západními službami, a kdo, ideálně bude v kontaktu s nějakými ruskými službami (jako Andrei Lugovoi).

Co se „liberální“ nebo „demokratické“ „proti-systémové“ opozice týče – nejspíše přejmenují nadcházející protest na „uctění památky Němcova“ a dostanou do ulic více lidí.
Určití lidé v Langley dnes dostali povýšení.