Pravdu zabili

P.C. Roberts

28. 4. 2015    zdroj
Obamův režim a jeho neokonzervativní obludy ve spolupráci se svými evropskými vazaly vzkřísili nacistickou vládu a umístili ji na Ukrajinu. Aby dílo vzbudilo minimum negativní pozornosti, bylo západním médiím uloženo, aby vytvořila fiktivní obraz událostí, jež k tomuto cíli vedly. Nepadne např. ani slovo o tom, že za oběť převratu, zorganizovaného Obamovým režimem, padla řádně zvolená ukrajinská vláda. 

Ignoruje se fakt, že ukrajinské milice, vyzdobené nacistickými symboly, byly a jsou principiálním zdrojem násilí, ohrožujícím na Ukrajině vše ruské, což vedlo k vytvoření odpadlických republik na východě a jihu země, kterýžto vývoj si západní média, dirigovaná Washingtonem, zjednodušila tak, že Rusko napadlo a nyní anektuje východní jižní Ukrajinu. A tuto šílenou lež opakují britští a evropští politici jako cvičení papoušci dodneška.

Západní média se už stala spoluviníky mnoha válečných zločinů, ale báj upředená jimi o Ukrajině patří k nejdrzejší snůšce lží, jež kdy vyprodukovala, A tvoří předěl, po němž je možno prohlásit, že pravdu se podařilo na Západě beze zbytku likvidovat. Stejně tak jako je možno uvést, že respekt k pravdě přestal existovat ve všech západních metropolích.

Převrat na Ukrajině nebyl a není ničím jiným než snahou vrazit dýku do srdce Ruska. Pravda, přikrylo se to pověstmi o lidové revoltě proti zkorumpované a utlačovatelské vládě, ale svět by měl vědět pravdu. A strnout nad skutečností, že „příchod demokracie“ na Ukrajinu je jen zástěrkou, za níž se skrývá vůle Washingtonu oživit nacistický stát.

Přeložil Lubomír Man