Jan Bouček
10.5.2015

Dejte dítě studovat na katolického kněze .Toto by měl číst každý občan našeho státu, nejde o ,,útok proti opravdovým věřícím”, ale o  spravedlnost-podívejte se jen na ta rozežraná a zlatem ,,olepená” církevní,,knížata”-těm je skromnost ,,šumafuk” a trestu se nebojí, protože většina z těch kněžourů v Boha nevěří a ani se jeho zloby-trestu nebojí. 


Chtějí si užívat již za “pozemského” života, viz praxe: k plotně na faře stará a ošklivá perfektní kuchařka, pro úklid mladá, ohebná a na příslušných místech těla vyspělá uklízečka, potom jednu neděli strávit (po “bohoslužbě”) v okresním městě při kartách a další neděli v krajském městě s “děvčaty”. Vždyť dnes již všichni “černoprdelníci” ví, že biblický Ježíš Nazaretský měl Máří Magdalénu nejen za svoji následovnici ve víře!!

PS: A navíc, kdo z Vás má to štěstí, že když se ráno probudí uvidí svého,,šéfa” na kříži? A když si “dá jeden Zdrávas”, tak má vše odpuštěno. Jo, jo-Ti černoprdelníci-Ti se ale mají a já blbec studoval něco jiného.

Chcete pro své dítě v budoucnu dobrou, skvěle placenou práci? Dejte ho na katolického kněze!
Dne: 18.12.2014 04:40

Předmět: pan ministr financí A.Babiš

Dobrý den pane ministře, sleduji Vaše tažení na cestě pro co nejefektnější výběru daní a zatím dosaženým výsledkům tleskám. Ale chybí mi tam sledování nezákonných a nezdaněných příjmů církve. Když si jeden společensky unavený duchovní pustil hubu, jak se říká na špacír s tím, že on vydělává měsíčně něco kolem 120 tisíc, nevěřili jsme a došlo k dohadům, zda to může být pravda.

Sdělení faráře mě dost zarazilo tak následně den poté s čistými hlavami jsme se s přáteli dali do počítání a hle na co jsme přišli. Plat od státu má 17 000 Kč, poté vybírá za různé úkony:

křtění dítěte 800-1500 Kč,
biřmování, svatby a podobné akce 1500-2500 Kč,
sloužení mše za konkrétní osobu 1000-2000 Kč,
svěcení hrobu 500 Kč,
pohřeb 1500-2500 Kč,
během nedělní mše se v průměru do kasičky vybere 4000,-Kč,
něco zůstává ve velké kasičce zabudované v kostele v průměru 1500,-Kč
a poté jsou zde různé dary starých věřících a příspěvky z obecního rozpočtu.

Jistěže v malých obcích budou příjmy slabší. Nelze však opomenout, že zde zase mají faráři minimálně tři kostely, tedy příjmy se násobí. A to jsou vše příjmy bez daní a na FÚ o tom vědí ale nic neřeší.

Já se ptám proč? Nás nestydatě odírají na tzv. církevních restitucích a sami státu nic nedávají, dokonce i na povodně nic postiženým nedali. Běda, kdyby např. instalatér vzal 50 Kč bez dokladu a FÚ na to přišel, následky by byly obrovské a možná takový podnikatel by musel skončit. Proč není církev kontrolována? Pokud vím, podnikají v různých činnostech, mají pily, pivovary, restaurace, hotely. Odvádějí daně alespoň tam? Nyní jim ‘vracíte’ lesy – zde současná legislativa neumožňuje kontrolu a nahrává prodeji dřeva bez dokladů. Budou i řezat na svých pilách a řezivo budou prodávat drobným odběratelům opět bez faktury – tedy kontrola zcela žádná. Proto se ptám, proč jednotlivé farnosti nevedou účetnictví a neodevzdávají daňová přiznání jako my ostatní občané? Pane ministře, chystáte a uděláte patřičné kroky k výběru daní i u církve?

Zdroj, na který pan Bouček reaguje: http://www.osud.cz/chcete-pro-sve-dite-v-budoucnu-dobrou-skvele-placenou-praci-dejte-ho-na-katolickeho-kneziho =