Jiří Baťa: Je třeba zabít Langšádlovou … jako Sekala!

Jiří Baťa
9.7.2015 zdroj

O zdravém rozumu a potřebné výši IQ poslankyně Heleny Langštádlové, exponované političky TOP 09, pochybuji již drahnou dobu, píše Jiří Baťa.

Její poslední vyjádřené politické zvrácenosti však mé pochybnosti naprosto rozptýlily a dokazují, jaká úroveň myšlení je nejen u ní, ale i u představitelů této pozoruhodné politické strany. Ne-li stejné, pak hodně blízkými či podobnými zvrácenými názory, stanovisky a animozitami se prezentují jak samotný představitel tohoto politicky nekorektního uskupení Schwarzenberg, ale i jeho věrní pobočníci Kalousek, Laudát, Ženíšek, Korte a abych také nezapomněl, europoslanec Štětina a další.

Všichni výše jmenovaní jsou zapálenými stoupenci západní politiky, podporovatelé amerických zájmů v Evropě a rovněž horliví zastánci národní bezpečnosti prostřednictvím NATO. Korunou tomu všemu však je jejich přímo patologická nenávist k Rusku, osobní podpora ukrajinské polofašistické vládě a jejich úsilí o „zničení Ruska“. V tomto vynikají zvláště poslanci Schwarzenberg, Laudát a Ženíšek, naprosto vzorově jim sekunduje již zmíněný europoslanec Štětina. Čtenář možná zpozorní, že mezi jmenovanými není „topácká expertka na Rusko“, poslankyně Langšádlová.

Zmínil-li jsem Ukrajinu, pak její expremiérka Tymošenková svého času, se stejnými „vřelými“ sympatiemi k Rusku (jako má dnes poslankyně Langšádlová) prohlásila, že by bylo nejlepší na Kreml a Putina hodit atomovou bombu a bylo by prý vymalováno. Nevím, zda se Langšádlová shlédla či byla inspirována blbkou Tymošenkovou, když prohlásila, že „jaderná válka proti Rusku by měla být naší povinností v boji za naši svobodu“!
Kde asi žije paní Langšádlová, když chce pomocí atomové bomby získat svobodu? Má ji snad málo? To jsou slova české ženy, matky, poslankyně, kterou někdo (zřejmě hrubým omylem) zvolil do Parlamentu ČR. Slova, která tato dáma veřejně publikuje se dají posuzovat jako podněcování k národnostní nenávisti, xenofobii, ale v neposlední řadě i podněcování k válce. Výrok, který by za jiných okolností zasluhoval „přes držku“ je však u poslankyně mnohem závažnější. Zcela opodstatněně tak vyvolává přirovnání k vynikajícímu filmu „Je třeba zabít Sekala“, kde na člověka, který škodí svému okolí, je vyvolávána potřeba jej zabít.

Aby mne někdo nechytal za slovíčko, zmiňuji-li , že „Je potřeba zabít Langšádlovou“ neznamená, že je to výzva k její fyzické likvidaci, ale je to relevantní metafora na roli Sakala v již zmíněném filmu. Abych byl se svým názorem konkrétnější, zde je jeden z mnoha názorů, které jsem také zaznamenal na stránkách internetu: Ještě větší debilní Pražská parazitující dementní kráva, než si myslíte! Odpad lidské společnosti !!! Ostatní názory, vzhledem k možné nepublikovanosti, ani neuvádím, ale jisté souvislosti zmiňuji v jiném svém článku „Vzkaz některým politikům“ (CFP).

Faktem však zůstává, že tento výrok pochází od osoby, která svým postavením ovlivňuje v masovém měřítku veřejné mínění, je volená do funkce za tu či onu stranu, co by měla hájit zájmy svých voličů, činí tímto výrokem pravý opak. Výňatek z diskuzního příspěvku: Použití zbraně hromadného ničení je proti zájmům občanů-voličů všech stran! Ta osoba by měla by být urychleně vyšetřena v rámci zjištění její svéprávnosti, pokud (náhodou) svéprávná je, tak ať už přestane brát drogy a nechlastá!

(Jiří Baťa, prvnizpravy.cz, foto: pl)

Jiří Baťa: Laudátovy “gumovatelné” myšlenky a nápady