Konec svobody projevu ve Španělsku

Tyler Durden
14.7.2015 zdroj

Španělsko ukázalo, že se plně podvoluje diktátorské směrnici Bruselu skoncovat s demokracií. Lidí u moci sami sebe prostě přesvědčili, že lidé nechápou, co je pro ně dobré, takže jim musí vnucovat svoji vůli, a to hrubou silou. Jak se to liší od ospravedlnění pro zavedení komunismu? Toto je smrt veškerých svobod a stojí na našem prahu.
Zde jsou nové zákony ve Španělsku:

1. Když fotografujete bezpečnostní personál a pak se o obrázky podělíte na sociálních médiích: pokuta až 30,000 euro (obzvláště pokud fotografie odhalují násilí použité proti veřejnosti). Tato pokuta může být navýšena v závislosti na Instagramu nebo počtu návštěv na sociálních médiích, které máte.

2. Tweetování nebo předávání informací nebo „místa organizovaného protestu“ po tweetu lze nyní interpretovat jako teroristický čin, protože podněcuje ostatní k „páchání zločinu“ (nyní se „demonstrování“ stalo zločinem). Zní to jako z „1984“? Přečtěte si o Orwellovi a jeho době strávené ve Španělsku.

3. Informování ve stylu Snowdena je nyní definováno jako teroristický čin. Když píšete pro místní publikace, dávejte si pozor, co tisknete, s kým mluvíte a jestli vláda poslouchá.

4. Návštěva nebo diskuse na teroristických internetových stránkách – dokonce i pro investigativní účely – může být interpretována jako teroristický čin. Ujistěte se, že používáte „Tor“ prohlížeč, odmítněte cookies a nepovolte vyskakovací okna. Nemluvě o tom, abyste neuveřejňovali svůj facebookový rozvrh!

5. Buďte opatrní u vtipů na šlechtu! Jakýkoliv satirický komentář královské rodiny je nyní nový zločin „proti koruně“. Například „Co řeknou Leticie a biskup po – “ (CENZUROVÁNO).

6. Již žádné nadávky na zvolené členy vlády nebo místní samosprávy – dokonce i když říkají jednu věc, aby byli zvoleni, a pak udělají přesný opak. Žádné konfrontování s tímto jejich pokryteckým chováním. Dokonce i když je vidíte na ulici rozmlouvat s metařem, večeřet v jejich oblíbené restauraci, nebo si nechávat leštit boty absolventem katedry fyziky, který nemůže sehnat slušnou práci v zemi, tak je nadávání na ně a na toto nyní trestným činem.
7. Byla vaše místní řeka tak znečištěna fabrikou na plasty, že v ní vyhynul veškerý život? No i tak, protesty Greenpeace či podobné jsou nyní pokutovatelné od 601 do 30,000 euro.

8. Spontánní protesty před parlamentem jsou nyní ilegální. Například když parlament schválí silně nepopulární zákon, nebo probírá něco extrémně důležitého pro vás nebo vaši komunitu; můžete za to dostat pokutu od 601 do 30,000 euro. Tip: používejte Google Maps k protestu hned za rohem – ale netweetujte svoji pozici!

9. Bránění policistovi ve výkonu, „vzdorování zatčení“, odmítání opustit na příkaz demonstraci, nebo strkat tělo do dráhy rozmáchnutého pendreku, to vše jsou nyní pokutovatelné přečiny od 601 do 30,000 euro.

10. Projev nedostatečného respektu k orgánu práva znamená okamžitou pokutu 100 až 600 euro. Odmlouvání, pokládání nezdvořilých otázek, dělání ksichtíků, vystrkování zadku na policistu nebo mu říct, že jeho dech vám připomíná psí zadnici, není nyní dobrým nápadem.

11. Okupování, neoprávněné obsazení nebo odmítnutí opustit na protest kancelář, firmu, banku nebo jiné místo, dokud nebude vaše stížnost vyslyšena, znamená nyní pokutu 100 až 600 euro.

12. Digitální protesty: Psaní něčeho, co by technicky mohlo „narušit klid“, je nyní zločinem. Bloggeři by si měli dávat pozor, protože nikdo zatím nedefinoval, čí klid byste mohli narušit.

The End Of Freedom Of Speech In Spain vyšel 13. července 2015 na zerohedge.com. Překlad v ceně 227 Kč Zvědavec.