O šibenice vůbec nejde! Jde o Patriot Act pro Evropu.

Vladimíra Vítová
15. 7. 2015
Po prvním táboru lidu – po demonstraci proti imigraci – se média snažila, seč jim síly stačily, zastrašovat občany, aby sdělovali svůj názor. Celých 14 dnů bylo všech tisíc účastníků demonstrace častováno jen těmi nejhanlivějšími výrazy, jako: hnůj, primitivové ze čtvrté cenové, agresívní blbečci, xenofobové, nevzdělaní debilové, ubozí násilníci apod. Mluvčí demonstrace byli dokonce kriminalizováni.

Ani JEDEN redaktor z mainstreamových médií však nebyl na demonstraci přítomen. Pouze chvíli Česká televize a ta – k obrovskému překvapení – ve své první večerní reportáži o demonstraci pouze nestranně informovala. Prosím čtěte pozorně: ČT demonstranty ani řečníky nikterak neskandalizovala, ale pouze informovala, že demonstrace proběhla za účasti 700 lidí. Avšak hned druhý den – jakoby na povel – začala všechna média proti demonstrantům agresivně útočit. Tisíckrát dokola byly omílány dva chatrně sbité klacky do tvaru šibenic, popsané fixou těmito slovy: „Za vlastizradu“, „EU = CCCP“ a „Už je 5 minut po 12, povstaň lide český!“ Celou republikou však začaly obíhat zcela nelogické titulky: „Šibenice pro premiéra změní práce policie.“ Nikdo si nedal ani námahu podívat se na video z celé akce, kde naopak zazněly z úst demonstrantů slova, že Nenávist není řešení.

V médiích na téma nebezpečných nacionalistických xenofobů „zasvěceně“ pohovořili: známí mudrci emigranti, žurnalisti, umělci, páni docenti politologie, psychologie a vládnoucí magnificence – zkrátka „inteligence“…. a  ti všichni jednohlasně odsoudili protiimigrační obavy občanů ČR jako zavrženíhodné! NIKDO – to znamená ANI JEDEN redaktor mainstreamu – nepožádal o rozhovor anebo vysvětlení ani JEDNOHO účastníka anebo mluvčího demonstrace! Opakuji ANI JEDNOHO!!! Pouze zesměšnili poslance Tomia Okamuru, když na svém facebooku sdělil, že během projevu žádné šibenice neviděl. To, jak je permanentně démonizován předseda Národní demokracie Adam Bartoš, je až neuvěřitelné. Normální člověk by si s  takovým „zlosynem“ a „náckem“ neměl ani ruku podat. Co se týče jeho osoby, pak asi málokdo ví, že je velmi vzdělaný, kultivovaný a hluboce věřící člověk, absolvent Biskupského gymnázia, otec dvou malých dětí a  jeho rodinné motto zní: „Bůh, vlast, rodina.“

Mainstreamem jsou také velmi důsledně ignorována všechna fakta a očitá svědectví českých i zahraničních politiků, vojáků i policistů o tom, že se nejedná o ekonomickou migraci nebohých chudáků, ale o migraci zdatných a svalnatých 20 až 35 letých mladých mužů a o cílený rozvrat Evropy, který je zabezpečován logisticky i finančně (neznámo kým). Radikální islamismus, který je ve srovnání s původním islámem něco jako „nebe a dudy“, je pouze zneužíván pro rozvracení tradičních evropských společenství. A stejně tak je zneužíván i národu vnucovaný pocit falešné solidarity a to úplně stejně, jako byl zneužit pojem „humanitární“ při  bombardování Jugoslávie, které mimochodem podporovala naprosto všechna česká mainstreamová média i všichni známí čeští „mudrci“.Také bylo důsledně ignorováno vystoupení hudební skupiny Thalidomide na festivalu alternativní hudby Mighty Sounds v Táboře dne 3. 7. 2015. Zde byl během hudební produkce k vidění transparent „Brichta bude viset“, což měla být „ironická reakce“ na jeho vystoupení na protiimigrační demonstraci na Václavském náměstí. Samozřejmě, že chyběly jakékoliv rozhořčené reakce na potrestání „pachatelů“.

Během uplynulého čtrnáctidenního mediálního lynče účastníků demonstrace však vůbec nešlo o šibenice, ale o pokus – jak uvedl poradce premiéra Roberta Fica a  opravdový profesor Peter Staněk, člen Slovenské akademie věd – nejdříve omezit práva demonstrovat proti imigrantům a poté proti jakémukoliv „nevhodnému“ názoru. Profesor Staněk uvedl doslova toto:

„Bohužel mám obavu, že jde o součást podstatně rozsáhlejšího plánu, jak rozšířit kontrolu společnosti. Všimněme si, jak se v mnohých zemích začínají přijímat zákony omezující právo na shromažďování, právo na svobodu informací, právo na svobodu slova. Formálně se to dnes staví do pozice, že je třeba bojovat proti extremistům, pravicovým i levicovým, že je třeba bojovat proti názorům, které jsou „nesprávné“ vůči imigrantům, ale osobně se domnívám, že je to širší proces. Proces, který má podporovat pouze tzv. správné názory. A ty nesprávné názory se budou tvrdě perzekuovat. A mně to začíná stále víc připomínat psychologickou přípravu a spuštění Vlasteneckého zákonu, PATRIOT Act, po roce 2001 ve Spojených státech. To znamená, že se ve společnosti vytváří klima, jehož jediným řešením bude zásadní omezení práva. Nejdříve práva demonstrovat proti imigrantům a později práva demonstrovat proti jakémukoli nevhodnému názoru. A to se může týkat i sociálních nepokojů.“

Doposud se v naší společnosti během novodobé historie neobjevilo téma, které by vzbuzovalo tolik emocí, tolik rozporů a tolik strachu. Je tomu tak samozřejmě proto, že tento problém se dotýká přímo základů existence našeho národa. Obrazně lze říci, že jde o nové NÁRODNÍ OBROZENÍ.

Pokud má člověk v těle jen trochu cti, copak je opravdu možné nesouhlasit s tím, co na demonstraci skutečně zaznělo? Anebo má pravdu někdejší ministr Reaganovy vlády P.C.Roberts, který píše: „Celý západní svět spočívá na lžích, což je pohled, který činí z pravdy nepřítele a nepřítele je třeba potlačit – takže pravda musí být potlačena!“

První tábor lidu dne 1. 7. 2015 končil těmito slovy Mistra Jana Husa: „Uč se pravdě, miluj pravdu, mluv pravdu a braň pravdu!“ Snad by týmiž slovy měl Druhý tábor lidu dne 18. 7. 2015 začínat.

P. S. Druhý tábor lidu proti imigraci se uskuteční v sobotu dne 18. 7. 2015 v Praze, ve spodní části Václavského náměstí (na Můstku) v 17:00 hod.

P. P. S. Přehled šibenic na demonstracích v ČR
10. prosince 2012: Cela, šibenice a výstřel z děla. Ve Zlíně popravili komunismus zde

7. ledna 2013: Šibenice proti komunistům budou ze Zlína putovat po republice zde

21. dubna 2012: Na odborářské demonstraci proti Nečasově vládě se objevily transparenty s výzvami k defenestraci. Cituji poslankyni Janu Černochovou: „Současný premiér Sobotka šel osobně odboráře podpořit a nad heslem vyzývajícím k defenestraci Nečase a Kalouska se přihlouple usmíval.“

7. dubna 2013: V rámci protivládní demonstrace byla na Václavském náměstí maskovaným katem sťata figurína představující Petra Nečase a Miroslava Kalouska.

24. srpna 2013: proběhl v Praze pochod – za nadšené podpory médií – pod názvem: „Čechy v ČR nechceme“. Pochod končil symbolickým oběšením brouka Pytlíka.

16. srpna 2014: motiv šibenic se objevuje na gay festivalu Prague Pride.

Fotografie ze všech výše uvedených akcí jsou zde

redakci zaslala PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.