Bude nás za sto let míň aneb Konec jednoho národa a bílé rasy…?

Břetislav Olšer
13.8. 2015   blog idnes
Pravda nebo státní alibismus, který má zdůvodnit další příliv cizinců do Česka? Jinak bude údajně počet obyvatel Česka klesat. Prý zachraňme křesťanskou Evropu. Kolem roku 2100 bychom měli mít podle prognózy i s cizinci 8,8 miliónu obyvatel, bez migrantů by nás však bylo jenom šest miliónů. Proč se k nám tedy stěhují?
Malá anketa v Ostravě: Sergej, středoškolský profesor z Užhorodu: “Česko je jak Amerika; dělám u vás na černo na stavbě jako zedník už tři roky a vůbec nemám pracovní povolení…” Thien Quang, obchodník ze Saigonu, jeho otec byl v roce 1980 horníkem v dolech OKD: “Máte líné trhovce, přísné zákony, ale spoustu výjimek. A zátahy na vietnamské tržnice se dělají hlavně před Vánocemi, aby měli celníci dárky pod stromeček…” Tula, švadlena z Ulan Ude: “Která vaše dívka by pracovala za pět tisíc měsíčně, patnáct hodin denně včetně sobot, někdy i nedělí…?”

Podle posledních dostupných údajů žije v ČR mimo jiné přes 130 tisíc Ukrajinců, více než 71 tisíc Slováků a minimálně 60 tisíc Vietnamců. Celkem tvoří cizinci kolem čtyř procent české populace, v přepočtu jich zde žije přes 430 tisíc. Včetně Mongolů, Američanů a muslimů z rozvojových zemí. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Tak to u nás funguje… Jak říkal blahé paměti předseda ČSÚ Jan Fischer, až 90 procent celkového přírůstku obyvatel ČR v prvním pololetí 2008 šlo na konto migrace, když ze zahraničí se přistěhovalo o 51,4 tisíce lidí více, než se vystěhovalo…

Z té zprávy si spokojeně mnuli ruce demografové i politici. Byli rádi, že počet obyvatel České republiky stoupl meziročně o 65 tisíc na nynějších 10 532 770 obyvatel, což znamená meziroční nárůst o 25 957 obyvatel. Za celý rok 2010 se narodilo o 10 300 více dětí, než byl počet zemřelých lidí. Porodnice praskaly ve švech; celkový počet narozených dětí za rok 2010 tak byl 117 200. Jak tvrdí Statistický úřad, zásluhou zahraničních rodiček byla vůbec nejvyšší převaha počtu narozených nad zemřelými za posledních pětadvacet let…

Minimální varianta “stoleté” prognózy předpokládá podle ČTK pokles počtu dětí na jednu ženu ze současných 1,5 na 1,4 a pokles ročního migračního přírůstku ze současných zhruba 15 tisíc na 10 tisíc osob. Střední varianta uvažuje o postupném nárůstu plodnosti na 1,7 dítěte a migračním přírůstku 25 tisíc osob ročně. Maximální varianta naproti tomu počítá s postupným nárůstem plodnosti až na dvě děti na ženu a s nárůstem ročního migračního přírůstku na 40 tisíc osob. Podle minimální varianty by počet obyvatel mohl do roku 2050 klesnout zhruba na 9,5 milionu osob a do roku 2100 na 6,5 milionu. Podle maximální varianty by naopak vzrostl na 12 milionů do roku 2050 a na 14 milionů do konce tohoto století. Střední varianta by znamenala zachování počtu obyvatel zhruba na současné úrovni. Holt, hádání z křišťálové koule. Když nebude dobře, bude zle… Jisté je jen jedno; bělochů kvapem ubývá a rasismus je tedy zbytečnost – pouze velká ztráta krve… Marnost nad marnost, všechno je marnost – Vanitas vanitatum et omnia vanitas…

Stát přesto chce pomocí tzv. zelených karet dál lákat do země další pracovní síly ze zahraničí do oborů, které se potýkají s nedostatkem pracovníků. Na českém trhu chybí kvalifikované dělnické profese i vysokoškolsky vzdělaní odborníci. Mj. zdravotní sestry, techničtí specialisté, kvalifikovaní i nekvalifikovaní dělníci. Zelené karty se týkají imigrantů z dvanácti zemí, kromě Vietnamu a Mongolska. Vstup na český trh práce se naopak usnadní občanům Koreje a Japonska, kvůli automobilkám, a též Ukrajiny či všech zemí bývalé Jugoslávie, naštěstí kromě Kosova. Invaze albánské mafie “skořápkářů” a drogových dealerů z počátku 90. let je ještě v živé paměti občanů Československa. V Česku dnes žijí národnostní menšiny Romů, Maďarů, Ukrajinců, Vietnamců, Rusů, Bulharů, Srbů, Slováků, Němců či občanů USA.

Příliv imigrantů stojí za populačním růstem celé EU. Zatímco nyní má Unie zhruba 495 milionů obyvatel, do roku 2035 by měl jejich počet podle čerstvých statistik Eurostatu vzrůst až na 521 milionů. Ovšem přišla světová hospodářská krize, bez práce zůstaly miliony lidí, v Česku skoro 500 tisíc. Kdo na to nejvíc doplatí? Imigranti. Byli první na seznamu propouštěných, aby nezabírali pracovní místa českým občanům. V první linii tak stáli zejména Mongolci a Vietnamci. Těm prvním v počtu několika stovek bylo nařízeno, aby se vrátili do své rodné vlasti.

Vypršelo jim české vízum, neměli peníze, přišli o práci, ubytování, neuměli česky, zprostředkovatelé je opustili. S typicky českou “velkorysostí” jim bylo na osobu nabídnuto jednorázových 500 eur a bezplatná letenka do Ulan-bátaru a Hanoje. Pro propuštěné Ukrajince se údajně měly pořádat rekvalifikační kurzy přímo na Ukrajině, která je však na tom s nezaměstnaností mnohem hůř, než přes šest procent Čechů bez práce… Hrubě se tomu říká: Po upotřebení zahodit! Decentněji si lze jen povzdechnout: Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají a na otrockou práci ho lákají. Anebo možná to říct slovy “básníka” z Národní strany: Tahle země není pro barevný. Zatím…

Kdo však s čím zachází, tím také schází. Zatím ještě nemusíme řešit za drastických podmínek arabské hidžáby, burky a nikáby, mešity či islámské právo šarija, ale i toto vše jednou prorazí i do Česka. Věřme, že v klidu, míru a toleranci, hlavně náboženské. Může za to program EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership), nazývaný “barcelonským procesem”, jenž počítá s přistěhováním až 80 milionů muslimů do zemí sedmadvacítky do roku 2050? Předběžný odhad těchto migrantů má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě. Zrada její křesťanské tradice? Vypočítavost Barrosových socialistů? Kam vítr, tam plášť, vlastně čádor a nikáb…?

Jedni tleskají, jiní zuří, hodně se též mezi našinci mluví o tom, že Evropa už dávno není křesťanská, takže jakápak tradice. Nicméně obyčejně se národy semkly, když se cítily v úzkých, a své tradice oživily. Evropská unie, přes varování Václava Klause, už zřejmě vzdala také boj o svoji neislámskou existenci. Přiznám se, že nejsem xenofob, ale v teplickém lázeňském parku v Čechách mi šel mráz po zádech. Moje blízkovýchodní paranoia. Bylo horké léto, přesto se lavičky černaly od čádorů až na paty a obdélníkových nikábů, závojů nezakrývajících pouze oči, prostě dlouhých hábitů lázeňských pacientek – četných muslimek, které využívaly polední siestu k tomu, aby svým pánům a vládcům umožnily klid pro třetí modlitbu k Alláhovi.

Třetí největší muslimskou zemí v EU je Německo, které si muslimy doslova hýčká. Na 120 tisíc muslimů z třímilionové islámské komunity v SRN tak bude mít největší mešitu v německém Kolíně nad Rýnem. Už brzy nebudou turisté obdivovat jen kolínskou katedrálu, ale i minarety, které v Ehrenfeldu postaví Turecko-islámské unie (Ditib). Projekt bude stát kolem 20 miliónů eur (497 mil. Kč) a zaplatí ho příspěvky 800 sdružení patřících k Ditib. Žádná kultura na světě nepřežila, pokud neměla porodnost nad 1,9 dítěte na rodinu. Za vším ale nehledejte rodičku, nýbrž islámskou imigraci, jež od roku 1990 tvoří asi 90 procent veškerého evropského přistěhovalectví. Zatím to nejvíc pociťuje Francie. Za necelých čtyřicet roků by měla být Francie islámskou zemí… Stejný osud čeká i Velkou Británii, kde už je přes tisíc mešit, některé přestavěné z kostelů, v Nizozemsku bude mít islám většinu už za patnáct roků a ještě dřív bude ruskou armádu tvořit z téměř poloviny muslimové.

Podle statistik se ve Skandinávii výrazně zvýšila kriminalita. Zatímco v USA je spácháno kolem čtyř tisíc trestných činů na sto tisíc obyvatel, v Norsku, Švédsku a Dánsku je to více než dvakrát tolik. Evropské perspektivy nejsou růžové ani v jiných zemích. V roce 2050 bude v Rakousku podle demografů každý pátý školák muslim, protože tamní muslimky rodí v průměru pět děti, zatímco katoličky jen dvě. Je to jako v pohádce O Smolíčkovi pacholíčkovi. Neposlouchal svého kamaráda jelena, pustil k sobě Jezinky falešnice a bylo zle. Únos a zlé vyhlídky. Naštěstí byl zlatorohý kopytník poblíž a vše dobře dopadlo. Také neustále slyšíme kolem sebe, blíž a blíž, hlasy muslimských Jezinek. Prý pusťte nás do civilizované Evropy, jen si odpočineme od strádání ve své vlastní zemi… A my je pouštíme, ještě jim vyhovíme ve všem, co si vymyslí, tiskneme jim korány…

Nastala už doba učit se od Churchilla a připomenout si jeho slova z roku 1942: „Nikdy neustupujte, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, v maličkostech ani velkých věcech, o kus ani o kousek, ledaže byste ustoupili cti a dobrému mravu. Nikdy neustupujte před nátlakem, nikdy se nepoddejte zdánlivě zdrcující převaze nepřítele.” Smolíček pacholíček si nedal říct a Jezinky už mají v jeho sedničce nejen tři prstíčky, ale celou dlaň a ruku… Kdepak se zlaté parohy asi pasou? Ve čtvrtém muslimském ráji…?

“Multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás postupně vytěsňuje z vašeho příbytku,” řekl zavražděný nizozemský režisér Theo van Gogh a měl zatraceně pravdu. Kolik bude žít za sto let v Česku, pokud bude ještě vůbec existovat, bělochů a křesťanů? Dovolí si to někdo tak drze jako naši statistici vypočítat? A co čeština, Vánoce, šmigrust, slivovice…? Nedojde tomu všemu dech a síla, když už dnes, v roce 2012, je na světě přes šest miliard barevných obyvatel…?

A jak to chodí v Africe, ve třetím největším světadílu, v němž bylo za poslední století 70 státních převratů a 13 vražd představitelů nějakého státu, jichž je čtyřiapadesát? A v nich přes 960 milionů obyvatel. Při porodnosti v průměru šesti dětí to není nic mimořádného. A to v 1950 žilo mezi Casablankou a Kapským Městem “pouhých” 220 milionů obyvatel a v roce 1995 to jich už bylo půl miliardy… Kdyby si Severní Amerika nezačala s otrokářstvím, nebyly by dnes USA v problémech, resp. její bělošská menšina.

Rasismus vůči Afroameričanům je pouhých kopáním v křeči smrtelně zraněného koně. Proto už v roce 2042 nebudou stárnoucí Američané světlé pleti tvořit většinovou skupinu obyvatel Spojených států. V roce 2050 prý budou běloši tvořit pouze 46 procent americké populace, zbytek budou Afroameričané, hispánci, kteří jsou nejrychleji rostoucí skupinou americké společnosti, a Asiaté. Do roku 2050 se ztrojnásobí počet Američanů, kterým je 85 let a více. Jejich počet by měl dosáhnout 19 miliónů. Očekává se, že v USA bude v půlce století žít na 440 miliónů lidí oproti dnešním 305 miliónům.

Inu, ani globálně se běloši za půl století nebudou mít čím chlubit – zbude jich na planetě jen asi osmnáct procent. A neonacisté i skinheadi budou mít po svém “jednom národu” a “bílé rase”… To mě fakt žere…