Roy Jones: Pokud bratry Kličko svědí pěsti, vědí, kde mě najít

25. 8. 2015     zdroj
Boxer Roy Jones pro Boxing Scene prohlásil, že považuje své zařazení na černou listinu Ukrajiny “za pokus politizovat legitimní podnikání.” Poznamenal, že pokud bratry Kličko svědí pěsti a oni ho tímto způsobem vyzývají k souboji, vědí, kde ho najdou.


Boxer Roy Jones reagoval na zprávu o zařazení na černou listinu a do databáze internetové stránky “Mírotvůrce” jako narušitele státní hranice Ukrajiny.

“Přijel jsem do Ruska s mírovými úmysly, jak jsem to dělal už mnohokrát v posledních čtyřech letech. Nikoho jsem nechtěl urazit. Účastnil jsem se zde boxerských zápasů, hrál svou hudbu … Celou tu dobu jsem viděl, že lidé mají rádi Roe Jonese, a mně se líbí, když mě mají rádi, komentoval situaci boxer vydání Boxing Scene. Požádal jsem prezidenta Putina o udělení ruského občanství, abych mohl snadněji přijíždět a vyjíždět ze země; to pomůže mně a mému podnikání. Není to nic nového, mluvím o ruském pasu již několik let. “

“Vím, že bratry Kličko svědí pěsti a pravděpodobně mě tímto způsobem vyzývají k zápasu. Pokud Vitalij nebo Vlad to všechno chtějí vyřešit v přátelském tréninkovém zápasu v supertěžké váze kdekoliv včetně Krymu s výjimkou Ukrajiny, vědí, kde mě mají hledat. V opačném případě je všechen ten nesmysl – moje zařazení na černou listinu – zjevný pokus politizovat legitimní podnikání, kterým se zabýváme pro obnovení a budování mostů mezi Východem a Západem; sledujeme tím mírové účely”, řekl boxer vydání.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr.Vladimíra Grulichová