Slavný boxer Roy Jones Jr. je na “černé listině” Ukrajiny

22. 8. 2015    zdrojzdroj a zdroj
Světově proslulý americký boxer Roy Jones Jr. se po návštěvě poloostrova Krym a zažádání o ruské občanství dostal na “černou listinu” Ukrajiny. Poradce ministra vnitra Ukrajiny Anton Geraščenko prohlásil, že slavný americký boxer Roy Jones Jr. byl zařazen na “černou listinu” Ukrajiny. Politik to napsal na své stránce v sociální síti Facebook.


“Do databáze “Mírotvůrce” byl jako narušitel státní hranice zařazen americký boxer Roy Levesta Jones,” napsal Geraščenko.

Politik dodal, že již dříve byla do databáze internetové stránky zařazena jména francouzských poslanců, kteří byli pozváni na Krym.

…boxer Roy Jones Jr. navštívil Krym, kde požádal ruského prezidenta Vladimíra Putina, aby mu udělil ruské občanství. “Doufám, že moje žádost pomůže vytvořit most mezi Ruskem a Amerikou,” řekl boxer před podepsáním žádosti.

…Roy Jones řekl, že když se podíval ruskému prezidentovi Vladimíru Putinovi do očí, viděl v nich úctu k sobě. Informovala o tom agentura TMZ.

“Každý, kdo se zabývá bojovými uměními, ví, co tím myslím, řekl Roy Jones a připomněl, že Putin se zabýval judem. My (bojovníci) vždy respektujeme jeden druhého, vážíme si vzájemně daného slova”.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr.Vladimíra Grulichová