Trump: USA se chovají jako tyran a celý svět je nemůže vystát!

Trump: USA se chovají jako tyran a celý svět je nemůže vystát!

25. 8. 2015  První zprávy

Mnoho zemí nemůže vystát Ameriku, která je „jako velký tyran, který vždy prohraje,” prohlásil prezidentský kandidát za republikánskou stran Donald Trump.

To, co se nyní děje ve vztazích USA a Ruska je absurdní, ale největší problém pro Ameriku spočívá v tom, že země má napjaté vztahy se všemi ostatními členy mezinárodního společenství, řekl americký byznysman Donald Trump, který se chce stát kandidátem na prezidenta Spojených států, v rozhovoru pro Fox News.

„To, co se děje nyní (ve vztazích mezi Ruskem a USA) je směšné. Putin nenávidí Obamu, nemůže ho vystát, a myslím, že Obama nemůže strpět zase jeho. Ale vztahy, které jsme založili se světem – a to nejen s Ruskem, jsou příšerné. Víte, podivná věc: Čína nás nemusí, ale přitom na nás bohatne. Japonsko… Nikomu se nelíbíme, ale všichni nás využívají. Jsme jako velký tyran, který vždy prohraje,” zdůraznil Donald Trump.

V odpovědi na otázku, co si republikánský kandidát myslí o srovnání s Vladimirem Putinem v americkém tisku, řekl, že by se s ruským prezidentem dohodl.

„Upřímně řečeno, myslím si, že Putin ,,je osobou, s níž jsem opravdu schopen vyjít. Mně za to silně kritizují. Pořádal jsem velkou akci v Moskvě před asi 2 roky, a věřím, že budu mít dobrý vztah s Putinem,” dodal Donald Trump.

(kou, prvnizpravy.cz, fox, foto: arch.)

Související :
Trump: Spojené státy vedou hloupé politické elity