Jen tak dál, monstrózní mainstreame!

Ivan David
3. 9. 2015
Dnes jsem díky své otužilosti ve zdraví přežil několikeré působení “veřejnoprávních” médií. Slyšel jsem několikrát, že vojenská přehlídka v Pekingu byla “monstrózní”. Toho slova bylo užito proto, že má negativní konotaci. Vyjadřuje nejen “značnou velikost”, ale i “obludnost” (například v lékařství “monstrózní obezita”). Přehlídka značně velké Číny je značně velká přirozeně, stejné rozměry by byly neúměrné v Estonsku.

Monstrózní je rozhodně  mainstreamová propaganda v ČR. Je totiž značně velká a obludná. Je ale také směšná, protože těžko přesvědčí jedince myslící horní polovinou těla. Vždyť banální argument, že vojenská přehlídka v Pekingu je demonstrací síly nemůže nepřivést ke vzpomínce na daleko větší a obludnější demonstrace síly. Například na vojenské intervence USA na Blízkém východě a v severní Africe a ovšem také v Evropě, na napadení Srbska a vytvoření státu Kosovo, aby Spojené státy mohly mít  monstrózní vojenskou základnu ve strategicky důležité oblasti Balkánu. Obyvatelstvo tohoto hroutícího se státečku teď masově prchá, asi v důsledku tradičního důrazu na lidská práva.

Monstrózní propaganda monstrózního režimu papouškovaná vostaly, pazderky a dalšími pitvornými trpaslíky nedosáhne svého cíle. Naopak. Přepískli to. Jsou snaživější než politici, kteří musejí kalkulovat s veřejným míněním, zatímco prestituti chtějí uspokojit šéfredaktora. Čím více se propaganda odpoutává od veřejného mínění, tím méně může sloužit politikům. Ve skutečnosti z nich dělá tajtrlíky a slouží opozici. Nikoli ovšem opozici vládních stran, ale opozici celé politické garnitury. Jen tak dál, monstrózní mainstreame!