Už to zkoušejí na nezávislý internet! Na ředě je Aeronet.

24. 9. 2015  AENews
Článek, který vyšel na AENews má nadpis:
Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!
Upozorňuje na další frontu, kterou otevírají vyznavači lži a nenávisti, schovaní za hesly o lásce a pravdě:  
Jak se oblbuje veřejné mínění na Radiožurnálu. Aeronet opět jako ten zlý, co děsí českou veřejnost. Proč lidé neplatí koncesní poplatky? Nemají už žaludek na propagandu!

Jak nás upozornila jedna z našich čtenářek (Aksal), na Radiožurnálu si Lucie Výborná (viz. foto nahoře), redaktorka Českého rozhlasu, povídala [záznam pořadu zde] se zástupci serveru „Manipulatori.cz“, což je server, který patří do kategorie fiat-alternativních serverů, které pracují v žoldu systému. Pánové Petr Nutil (bloger na iDnes.cz) a Ondřej Fér (redaktor iDnes.cz) se rozhodli vyrazit do boje proti alternativním serverům, které prý rozšiřují hoaxy. Jejich úkolem v pořadu bylo uklidňovat cestující na parníku (rozuměj občany a posluchače Radiožurnálu), který mění svojí plavbu z horizontální na vertikální, ale muzika hraje, aby byli všichni v klidu a důstojníci (elity a oligarchové) měli čas naskákat do člunů a zdrhnout. Obrazně řečeno. Nedovedu si vysvětlit, proč a kolik zla je investováno do diskreditace a dehonestace našeho serveru, který jako jeden z mála v ČR přináší skutečné obrazy kauz a problémů, které se mainstreamová média neodváží ani nakousnout, který jako první varoval před uplatněním Lisabonské smlouvy k vynucení kvót na Česku už před 2 měsíci, zatímco mainstream mlčel.

 

Když už se někdo naváží adresně do Aeronetu a dokonce uvede článek, měl by se dotyčný chytit za nos a zjistit si všechna fakta. Že to neudělali sluníčkoví provozovatelé serveru Manipulatori.cz, to mně nepřekvapuje. Ale že se na to „vybodla“ i redaktorka ČRo, to už je na pováženou. Milá paní Lucie Výborná, zbraně ze zadržené lodi v Řecku mířily do rukou albánského obchodníka, kterého řecká policie vyšetřuje v jiné kauze nelegálního obchodu se zbraněmi a jejich dovozu do Německa. Není to chyba Aeronetu, že řecká mainstreamová média drží kauzu pod zámkem a že řecká policie uvalila na případ informační embargo. My alespoň si dáme tu práci s tím, že si obstaráme informace z Řecka a Turecka přes naše spolupracovníky, ale dehonestovat takovýmto způsobem Aeronet, že jsme server s ruskou propagandou, to je na žalobu.

Nedávno se mluvilo o tom, že mnoho občanů v ČR neplatí koncesionářské poplatky. Ani České televizi, ani Českému rozhlasu. A vy se divíte, paní Výborná? My musíme dělat práci za vás, za vaše rádio. Musíme lidem přinášet pravdivé a nezkreslené informace, ze zákulisí, z nejvyšších pater politiky. Odhalili jsme americkou ambasádu a její rozkladnou činnost proti prezidentu republiky. Kde jste byli vy, když anglicky mluvící operátoři z americké ambasády rozdávali lidem červené karty z krabic od Tatranek a radili jim, jaká hesla mají lidé skandovat proti prezidentovi minulý rok v listopadu?

Byl to Aeronet, který odhalil skandální manipulace s průzkumy veřejného mínění dělanými na míru pro Českou televizi. Opět se zeptám, kde byl Český rozhlas? Nenapadlo vás, proč má Aeronet takovou popularitu mezi českými občany napříč sociálními vrstvami, od studentů, dělníků, přes manažery, podnikatele, lékaře až po důchodce? Protože přinášíme pravdu a nebojíme se ji prezentovat bez mašliček a bez obalu. Nebudu chodit daleko. Aeronet jako první přinesl začátkem léta informaci o tom, že kvóta 1500 uprchlíků na 2 roky pro ČR není konečná, že se chystají další kola kvót, a že Česko bude ke kvótám dotlačeno, bez ohledu na odpor občanů nebo vlády. Už v červenci byla v Evropské komisi kvóta 150,000 uprchlíků pro Česko do roku 2020. Informaci jsme přinesli jako první v ČR díky našemu kontaktu z Evropské komise. Kde byla mainstreamová média v ČR?

Náš server přinesl jako první informaci o utajované americké útočné doktríně Steel Rose, podle které je navržena novela branného zákona v ČR. Je smutné, že pan ministr obrany Stropnický se odpovědi vyhnul a neodpověděl tak Miloslavu Ransdorfovi z KSČM v Otázkách Václava Moravce minulou neděli, který se ho na doktrínu Steel Rose ptal [záznam pořadu zde]. Občané by se asi hodně divili, kdo že to stojí za brannou novelou. Kdyby nebyl Aeronet, nic z tohoto by se občané v ČR nedozvěděli. Díky naší informaci o záměrech americké armády s českými odvedenci vláda nakonec stáhla ze Sněmovny novelu branného zákona a v upravené verzi z ní tak povinné odvody vypadly. Bez odkrytí informací o doktríně Steel Rose našim serverem by k tomu nikdy nedošlo a dnes by se povinně odváděly do armády i dívky.

 

Aeronet nechce připustit, aby v Česku vznikaly islámské „no-go“ zóny, kam nesmí ani policie, podobně jako tomu už je ve velkých městech ve Velké Británii. Toto reálně hrozí i Česku, to není žádný hoax, ale důrazné varování!

My jsme na naši práci hrdí, protože pomáháme svými skromnými silami zachraňovat Česko před imperialistickými plány amerického agresora v Evropě. Každý čtenář Aeronetu má přehled o geopolitické situaci větší, než většina redaktorů mainstreamových médií dohromady. Blábolení o ruské propagandě je tak ubohé a trapné, že to ani nemůžete myslet vážně.

K tématu diskuse jste si do rozhlasu pozvala nevhodné hosty a otřela jste se o špatný server. Aeronet hoaxy nepublikuje, hoaxy hledejte v produkci jiného média, třeba zde. Nálepka proruského serveru je zábavná. Pokud bychom psali pěkně o americké vládě, byli bychom serverem proamerickým? A není to spíš o tom, že se bojíte pravdy? Že se bojíte spolknutí červené kapsle a raději věříte systému, který je založený na iluzi volby? Jakou volbu má teď Česko, když bylo přehlasováno v Bruselu? Kde je jaká možnost skutečné volby? Komu sloužíte Vy, paní Výborná?

Doslova mi vyrazilo dech, když jeden z hostů ve zmíněném pořadu na Radiožurnálu uvedl, že doporučuje posluchačům používat kritické myšlení, a tudíž čerpat informace z „ověřených“ zdrojů, a jako příklad uvedl „Reuters“ a „Bloomberg“…:-D)) Panebože, do koho jsi to duši dal? To je jako posílat jeptišku ke zpovědi do luxusního „bordello“. A aby to bylo zabité, pan redaktor vzápětí označil kurdskou tiskovou agenturu za napojenou na kurdské teroristy. To je ta agentura, která přinesla onu nepěknou informaci o podraženém uprchlíkovi ze Sýrie v Maďarsku, který prý byl jednoho času stoupencem fronty An-Nusrá, která je napojená na Al-Kajdu. Páni redaktoři z iDnesu tak ihned se snažili o diskreditaci této informace, aby veřejnost dál považovala pána s dítětem v náruči, jemuž redaktorka maďarské televize podkopla nohy, za oběť a chudáka. Tomu říkám mediální manipulace v podání Radiožurnálu a redaktorů iDnesu.

Aeronet bude psát i ve chvíli, kdy vám, redaktorům ve státním rozhlase, zakážou vysílat rozhovory bez prověření hostů a jejich „background checku“. A regulace vysílání, to je velké téma v Evropské komisi v rámci telekomunikační reformy. Víme první. Můžete to říct Vy? Pokud útočíte na Aeronet, nás tím neurazíte. Pouze znechutíte další posluchače Radiožurnálu, kteří používají vlastní hlavu.

-VK-

Šéfredaktor AE News