Asad neočekávaně v Moskvě navštívil Putina !

22. 10. 2015  New World Order Opposition

Eskapády kancléřky Merkelové pokračují a je otázka, jak dlouho ji Němci budou trpět. Ještě větší otázka je, co ještě než skončí starému kontinentu vyvede. V neděli slíbila Turkům rychlá víza a další. Já se ptám, jak to, že za nás mluví stále jenom ona? Je snad EU protektorátem Německa a Merkelové? 

Jsem Čech a jsem na to hrdý. Jsem hrdý i na svou republiku a myslím si, že na to mám právo a chci, aby tato republika zůstala pro moje děti a další generace a to taková, jaká je. S našimi pravidly života, s našimi tradicemi a obyčeji, s našimi historickými kořeny, které jsou české a hluboké. Velmi mě mrzí názor Evropy, že naše zemně je xenofobní, neřkuli nepřátelská ke stávající situaci migrantů. Jsem zklamaný z toho, co se děje a chci, aby se to změnilo.

Proto mně dovolte zamyslet se nad stávající situací , jejími důsledky ale hlavně příčinami. Česká republika se řadí k východoevropským zemím, které se brání nekontrolovanému přílivu uprchlíků. Je to možná i dané historicky, kdy jsme si prošli totalitním režimem se všemi důsledky a proto se snažíme poučit z vlastních chyb, kdy nám někdo něco vnucoval. Já nejsem a nikdy nebudu proti pomoci lidem, kteří to potřebují, ale to nelze zaměňovat s povinností . Souhlasím s tím, že je zapotřebí těmto lidem pomoct, ale musí to být pomoc smysluplná a přínosná pro všechny strany.

Vzpomeňme si na minulý režim a jak jsme slýchávali, že na západě „ nám budou létat pečení holubi do pusy“. A všichni lidé, kteří se rozhodli z nejen politických důvodů pro emigraci rychle zjistili, že to není pravda! Promiňte mi toto přirovnání, ale myslím si , že se historie opakuje! Určitě není náhodou, že podobné pohádky ve svých zemích poslouchají i stávající utečenci, kteří se po tisících každý den valí do Evropy. Až tváří v tvář realitě pochopí, že to je trochu jinak, pak nastane velký problém, přijde bod zlomu a nastane výbuch. Tedy sociální výbuch.

Musí bohužel nastat a je neodvratný a jeho pravděpodobnost je přímo úměrná totální neschopnosti evropských politiků vzniklou situaci řešit. Již od jara deklarují, že je zapotřebí silná ochrana vnějších hranic. Je už říjen a nepostoupili dopředu ani o milimetr a snad prý teprve na konci roku má být návrh k diskusi. Už ji vidím – další měsíce jalového žvanění a výsledek? Možná až dva miliony uprchlíků.

Podívejme se, co říká evropská legislativa a porovnejme ji s aplikací v praxi. Mluvím o azylu, který je určen vždy pro individuální posouzení jednotlivého žadatele a to z důvodů politických, náboženských a dalších podobných. Nikdy nebyl určen dle i ženevských konvencích k hromadnému účelu, nýbrž jako dočasné útočiště pro válečné uprchlík! Ano, my jako mimo válečná zóna (i když nejsme sousedící stát) bychom měli těmto válkou postiženým lidem pomoci. Nikoliv ale ekonomickým migrantům.

Poskytnou jim dočasné útočiště včetně všech mírových výhod ale po ukončení konfliktu jim pomoci vrátit se do svých domovů, protože tam je bude jejich ekonomika potřebovat! Ale pozor – pomoct na základě našeho rozhodnutí, nikoliv diktátu EU, který prosadila právě Merkelová, aby se zbavila osobní zodpovědnosti za svoji fatální chybu. Mám na mysli její hloupé a s nikým nekonzultované pozvání pro všechny uprchlíky ze Sýrie. Je zřejmé, že nás někdo záměrně mystifikuje , dokonce si dovolím říct, že nezákonně vysvětluje pojem azyl. A ten někdo není nikdo jiný, než stávající evropští lídři v čele s kancléřskou Angelou Merklovou.

Za tohoto stavu, a říkám to opakovaně, je třeba ponechat unii svému osudu, respektive jejím politickým neumětelům a starat se o svou zemi a bránit ji. No a ta obrana začíná samozřejmě na našich hranicích. Žádný nekontrolovatelný pohyb utečenců, migrantů, ekonomických zlatokopů, ale jasná pravidla pro všechny. A těmi je jasná registrace migrantů na kontaktních místech, dodržování našich pravidel, rychlé řízení a odchod.

Nejsem rasista a vím co říkám. Znám ze svých dřívějších cest do Bruselu tamější ghetta. Vlastní zákony, nechuť pracovat, trestná činnost, nepořádek, rychlé rozmnožování. Ani stopy po jakékoliv asimilaci, naopak.