Hlavní média ve službách Nového světového řádu: Bilderberg migrační vlnu schválil a odmávnul. Kalousek a Schwarzenberg jdou proto s vládou. Budeme se bránit? Jak mocné jsou Sorosovy měšce?

Michal Semín
4. 10. 2015

MICHAL SEMÍN komentuje nedávné výroky dvou předních globalistů, používajících řízenou masovou migraci ke zničení evropských národů a ptá se, jak dokážeme u nás zareagovat

Počet migrantů mířících do Evropy neklesá, ale naopak den ode dne dál stoupá. V zasažených zemích narůstají počty konfliktů s „domorodci“, krvavé bitky v utečeneckých táborech i vlastenecky zaměřené demonstrace a další projevy občanského odporu. “Kupodivu” se však o tom z mediálního mainstreamu dozvídáme stále méně. Až na malé výjimky se o čím dál tím dramatičtějším vývoji na migrační scéně cudně mlčí. „Uprchlické“ téma se pomalu ale neodvratně přesouvá z pozice „otvíráku“ na méně důležitá místa. Proč?

Koukejte si zvyknout

Jednoduše proto, že dle mínění výrobců veřejného mínění, respektive těch, kdo je řídí, na přílivu statisíců cizinců, převážně muslimů, vlastně už nic tak dramatického není. Sdělují nám tím, že si na novou realitu musíme zvyknout, že se stává neodmyslitelnou součástí našich každodenních životů. A že na ní již nemůžeme nic zásadního změnit.

Má v tom prsty Bilderberg?

Už nejednou jsme přinesli hodnověrné doklady o tom, že migrační povodeň nemá spontánní průběh, že byla vyvolána a je pečlivě řízena a financována silami, jimž slouží jako prostředek ke globální proměně světa. Pochybuje snad ještě někdo rozumný o tom, že o probíhajícím stěhování národů jednala v Rakousku za důkladně zavřenými dveřmi – jen pár týdnů před výstřelem z “migrační Aurory” – mocensky vlivná skupina Bilderberg? Další důkaz o provázanosti globálních konspirátorů s fenoménem masové migrace přinesl v posledních dnech význačný člen vedení Bilderbergu a současně i čestný předseda takzvané Trilaterální komise Peter Sutherland.

Vláda nás podvádí, předstírá souboj s bruselskými loutkami Sorosů a Sutherlandů, ale ve skutečnosti s nimi kooperuje

Tento do června úřadující předseda Goldman Sachs International (jejich zájmy u nás reprezentuje další spiklenec z Trilaterální komise Vladimír Dlouhý, jenž jako šéf Hospodářské komory chystaný masový příliv cizinců na náš pracovní trh přivítal) už mluví naprosto otevřeně. V projevu v britské Sněmovně lordů prohlásil, že migrace z kulturně odlišných zemí je vítanou příležitostí, jak „narušit homogenitu evropských národů“. Sutherland dlouhodobě zastává názor – jakkoli je to v rozporu s dostupnými fakty – že imigrace přispívá k hospodářskému růstu hostitelských zemí. Ale i kdyby to byla pravda, je třeba vědět, že Sutherlandovi a jemu podobným o hospodářský rozvoj samozřejmě vůbec nejde. To, o co ve skutečnosti usilují, není nic menšího, než definitivní zánik historické Evropy a její nahrazení syntetickou masou vykořeněných a tedy i snadno ovladatelných “nových Evropanů”.

Vize hraběte z Poběžovic se začíná naplňovat

Nezapomeňme v této souvislosti ani na to, že Sutherland, nikoli náhodou zvláštní zmocněnec OSN pro migraci, patří po desetiletí do první ligy eurokratů, usilujících o co největší centralizaci EU. Jak sdělil britským lordům, je to právě Evropská unie, jež má aktivně narušovat vše, co přispívá k „homogenitě evropských národů a jejich pocitu odlišnosti“.

A co nezvládne Evropská komise sama, k tomu využije miliónů „běženců“ z Afriky a Blízkého východu. Dá-li Alláh, tak se již brzy naplní představa zakladatele Panevropské unie Coudenhova von Calergiho, že na praporu sjednocené Evropy zavlaje i muslimský půlměsíc. Samozřejmě vedle kříže, menory a zednářského kružítka, jak si žádá “pluralitní” multikulti diktatura.

Na prahu totalitní „otevřené společnosti“

Hovoří-li Sutherland před britskými politiky o potřebě „otevřených států“, navazuje tím na vizi „otevřené společnosti“, prosazované Středoevropanům známějším „filantropem“ Georgem Sorosem. Také on vnímá současnou migrační patálii jako příležitost k hlubokým společenským změnám. O jaký typ změn mu jde lze vyčíst z toho, jaké projekty jeho nechvalně známé bohaté fondy dlouhodobě financují: legalizaci drog či prostituce, radikální feminismus, homosexualizaci společnosti či multikulturalismus. S mesianistickým zápalem židovského kosmopolity, jehož vyvoleným národem je ona „otevřená společnost“, systematicky ničí vše, co jeho vizím stojí v cestě. A ještě si mazaně pohlídá, aby na tom vydělal.


Chaos jako metoda

V šestibodovém plánu na řešení uprchlické krize Soros konstatuje, že EU musí v blízké budoucnosti přijmout každoročně alespoň milión cizinců a přerozdělit je členským státům podle povinných kvót. „V prvních dvou letech by od EU žadatelé dostali po 15 000 eurech, což by jim pomohlo pokrýt náklady na bydlení, zdravotní péči a vzdělávání“, suše konstatuje Soros. Stejně jako Sutherland, ani Soros neskrývá, že je třeba přistoupit k mnohem důslednější centralizaci Evropské unie. Odlišnosti osmadvaceti azylových systémů prý nefungují: „Je to drahé, neefektivní a ve výsledku vládne jen chaos“.

Zbývá mu jen dodat – což se v tomto případě samozřejmě nestane – že onen chaos není ničím nezamýšleným. Je tomu přesně naopak: Poskytuje přeci jedinečnou příležitost k nastolení pořádku. Udrží-li planetární sociální inženýři chaos ještě pár let, vyžádají si nastolení „nového řádu“ nakonec samotní do krajnosti vystresovaní občané.

Nebylo by to ostatně v novodobých dějinách poprvé, co si “lid demokraticky” vyžádá totalitu. Necháme to zajít až tak daleko? Mohou si být Sutherland či Soros opravdu jisti tím, že se vlastenecky smýšlející příslušníci historických národů Evropy jejich totalitním plánům včas a hlavně účinně nevzepřou?


Ticho nás má ukolébat

Stavitelé celosvětové tyranie, jaká zde ještě nebyla, mají vcelku oprávněně dojem, že se jim dílo daří, a tak začínají vylézat ze svých úkrytů a kážou nastolení Nového světového řádu již v podstatě otevřeně. Veřejnost v mnoha zemích se už sice také začíná probouzet z “blahobytné letargie”, ale k sjednocenému organizovanému odporu to má ještě daleko.

I to je důvod, proč hlavní média začínají “migrantskou ságu” velmi rychle tlumit. Doufají, že se jim tak podaří zatím jednoznačný a rozhodný postoj české veřejnosti erodovat a rozložit. Vláda nás podvádí, předstírá souboj s bruselskými loutkami Sorosů a Sutherlandů, ale ve skutečnosti s nimi kooperuje. Parlament sice dlouhé hodiny “diskutuje”, ale nakone vládní strany s pomocí “opoziční” Schwarzenbergovy a Kalouskovy TOP 09 přijmou kapitulantskou deklaraci, která toto zrádné jednání legalizuje.

Je tedy stále více zjevné, že o naší budoucnosti rozhodne především to, jak silný a jednotný protiproud dokážeme “zdola” vytvořit. Může být složený jak ze zbytků skutečné parlamentní opozice, tak i z mimoparlamentních subjektů oddaných životním českým zájmům. Na různice a vzájemné kádrování teď není čas.

Je taková jednota jenom iluze? Sorosové a Sutherlandové s tím počítají.

Na ProtiProudu dále psali: