Rusové zase zachraňují Evropu a opět se jim místo vděku dostává obvinění a lží! Za to by měl Rusku každopádně patřit náš dík!

Ladislav Kašuka
6. 10. 2015  blog idnes
Korunu všem těmto lžím nasadili Američané, kteří křičeli o civilních obětech ruských náletů na teroristy dříve, než vůbec byly shozeny bomby, které měli tyto civilisty zabít!Rusové samozřejmě dobře vědí, jaké nebezpečí hrozí, když se z nějakého důvodu podporují, nebo tolerují extremistické organizace, protože si někdo myslí, že je může nejdříve využít ke zničení toho, kdo je mu nepohodlný, stejně jako tomu bylo před druhou světovou válkou.

Občané Ruské federace si také dobře pamatují, jak západní velmoci před válkou, opakovaně odmítajíce návrhy J. V. Stalina na vytvoření protihitlerovské koalice doslova darovali nacistům Československo a jak Poláci, místo, aby pomohli, společně s nacisty roztrhali československé pohraničí na malé kousky, chovajíce se jako hyena nad zdechlinou. Polsko mělo ostatně smlouvu o neútočení s nacistickým Německem uzavřenou už od ledna 1934 a pouze to, že Poláci nakonec na poslední chvilku „vsadili“ na Anglii, z nich udělalo nepřátele Hitlera!

Později, když Anglie místo slibované skutečné pomoci pouze formálně vyhlásila Německu válku, toho Poláci hořce litovali, stejně jako toho, že nemohli očekávat pomoc od Sovětského svazu, protože Polsko okupovalo od první poloviny dvacátých let část jeho území, což nakonec uznal i Hitler, který ještě nechtěl v té době se Sověty začít válku a tak zastavil svou armádu přesně na hranici území, které patřilo před polskou okupací carskému Rusku a posléze tedy nástupnickému SSSR.

  V této situaci, ve snaze zabránit válce s tehdy již silným nacistickým Německem, na kterou nebyl Sovětský svaz bez spojenců ještě tak úplně připraven, podepsali ministři Sovětského svazu a Německa smlouvu o neútočení. Poté, co tuto smlouvu nacisté porušili, osvobodila nakonec po krutých bojích sovětská Rudá armáda většinu Evropy a vztyčila svou vítěznou vlajku v samotném Berlíně.

Jenže s nacisty, nebo s bojovníky Islámského státu se takhle „v rukavičkách“ jednat nesmí! Rusové se z vlastních chyb na rozdíl od západních velmocí poučili a tentokrát již nehodlají čekat, až se tato novodobá, opět uměle vyšlechtěná hydra v podobě bojovníků IS dostane do Evropy, nebo zahubí jejich syrské spojence!
Z tohoto důvodu se Ruská federace rozhodla tvrdě zasáhnout proti IS bez pomoci podivné, Američany vedené koalice, která již přes rok údajně bojuje s těmito extremisty bez jakýchkoli valných výsledků!

Po několika málo hodinách od okamžiku, co vydal prezident Ruské federace Vladimír Putin povel k útoku na islámské teroristy v Sýrii, mohl celý svět vidět viditelné výsledky a porovnat, jak to vypadá, když se bojuje doopravdy a jak, když se bojuje jen na oko, jak to předvádí Američané a jejich spojenci!

Okamžitě poté, co Rusové začali bojovat v Sýrii proti islámským teroristům, odstartovala na západě pomlouvačná informační válka proti Rusku, která má za úkol umenšit ruské úspěchy a prezentovat Rusko světu jako barbary, kteří na rozdíl od „hodných hochů z USA“ nehledí při boji na civilní ztráty a zabíjí údajně „hodnou“ po zuby ozbrojenou (prý umírněnou) syrskou opozici, která je podporována z USA (a která světe div se, klidně předává americké zbraně teroristům z IS)!

Západními médii se tedy šíří „zaručené zprávy“ o civilních obětech ruských náletů na teroristy dokonce dříve, než dopadnou bomby a pak takové ty o údajně nenaváděné ruské munici, která může letět až někam „pánubohu do oken“, místo na určené cíle.

Tato propaganda je samozřejmě lživá, Rusové používají střely a bomby naváděné družicovým systémem Glonas s přesností na dva metry z výšky 5000 metrů! Západní lživá propaganda je o to trapnější, že sami „úžasní hoši z USA“ rozbombardovali před pár dny nemocnici plnou lékařů a civilních pacientů, včetně dětí v Afghánistánu! Nevím, jak je možné přehlédnout tak velkou budovu, zanesenou v plánech a házet na ní bomby půl hodiny, ale oni nám to kluci američtí určitě nějak důvěryhodně vysvětlí (třeba tím, že tam byla hromada teroristů převlečená do bílých plášťů a svým zásahem US army vlastně zachránila spoustě lidí život), někteří lidé tomu budou možná pořád ještě věřit…

Faktem však zůstává, že Rusové v současnosti bojují proti novodobé civilizační hrozbě v podobě Islámského státu nejen za sebe a za Sýrii, ale i za Evropu a vlastně za všechny lidi na celé planetě toužící žít a vychovávat své děti v míru a beze strachu, že jim nějaký zakuklenec s černou vlajkou uřízne hlavu!


Za to by měl Rusku každopádně patřit náš dík!