Tykadla a Alexandrovci – konečně pravá kauza!

Radim Valenčík
19. 10. 2015  blog autora

TOTO JE KAUZA “TYKADLA”! – CO NA TO NAŠE (ČI “NAŠE”?) SOUDY?

Na skutečnou kauzu, pokud jde o kontraverze týkající se Alexandrovců, jsme čekali. Teď je konečně tady. Skutečná: 

“Koncert ruského armádního souboru Alexandrovci, který zpěvem doprovodila Helena Vondráčková, přinesl víc než jen hudební zážitek. Do sportovní haly na pražském Výstavišti totiž v sobotu pronikli aktivisté, kteří se během písně “A ty se ptáš, co já” svlékli do půl těla a rozvinuli vlajky Evropské unie a NATO. Na sobě přitom měli nápisy odkazující na příklady ruské agrese. Zpěvačka společně s manželem Martinem Michalem věc odsoudili jako “ukázku nekulturnosti a hlouposti aktérů”.”

Viz: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/349888/hlupaci-zpev-vondrackove-s-alexandrovci-narusili-polonazi-aktiviste.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

K tomu: Teď uvidíme soudy v akci. Výtržníci mohli mít bohulibé úmysly. Ale narušili to, co si jiní zaplatili. Porušili soukromého vlastnictví. Drsnější než v kauze “tykadla”!!! Tato kauza jako precens se dostala i do Wikipedie:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Roman_Smetana

Tak teď uvidíme naše soudy v akci. Jsem velmi zvědav.

Soudy musí měřit stejným metrem, jinak by právo vůbec nemělo smysl.

A ještě ta písnička od Vondráčkové. Taky stojí zato:

https://www.youtube.com/watch?v=SoJYjcpj-Gc

Hodně silné. Mě to kdysi přimělo přehodnotit vztah k ženám. Víc chápat jejich vnitřní svět a být zodpovědnější (aspoň částečně). Kdo tohle naruší, přinejmenším okradl lidi.

P. S. Za chvíli budou Střepiny na ČT 1, kde se kauza “Alexandrovci bude rozebírat”? Všimnou si tohoto naprosto zásadního momentu? Vsadím 98:2, že ne. A přitom je to tak jasné…

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/2824–00-tykadla-a-alexandrovci-konecne-prava-kauza.html